Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmeteoczka

czy sa tu mamy jub przyszle mamcie z roku 89 lub mniej?? piszcie

Polecane posty

:D nie no bez komentarza... Aż boję się mieć kiedyś córkę :) Wydaje mi się, że wiadra raczej nie mam :) Więc nie nie zazdroszczę :) Czego mam zazdrościć dzieciakowi, który nie ma na dobrą sprawę jeszcze nic oprócz swoich pyskówek :) Uświadom mnie :) Załosne :)

no tak moze sie zrastac a jak sie zle zrosnie? to wtedy maly problem czy nie?! w ogole nie chce zadnego nacinania, pekania, problemow z nietrzymaniem moczu dlatego decyduje sie na cc

wiem ze nie ma tylko mezczyzn ale co z tego skoro jak sie idzie do babki to jest gorzej niz do faceta? bylam badana przez babke to myslalam ze mnie normalnie rozerwie, nie wiem czy to miala byc jakas kara?! a na prywatnego mnie niestety nie stac bo nie pracuje

poza tym ja nie musze wcale czytac co kobietki pisza na forum korzystac z uslug gina, widze co sie dzieje, po prostu jak na tasmie weic czy na porodowkach moze byc lepiej? wystarczy pomyslec

no i wracasz do pkt wyjscia - nie ma siana, nie ma dziecka, a jak powolujesz je na swiat swiadomie, to swiadczy o bezmyslnosci i tyle. wiec przestan o ciazach nawijać

Gość tragedyja
ale ty jesteś głupituka problem z nietrzymaniem moczu mają nawet kobiety które nie rodziły. Zrasta się krzywo i co? cc? Lipa jak ci się kiepsko zrośnie, albo zacznie syfyć alkbo blizna rozlezie kiepsko będzie nie? Ale kurcze w sumie to trzeba być madchen żeby stwierdzić ze cc jest lepsze niż nacięcie krocza. W sumie około 2cm blizny a 20 cm to żadna różnica. Poza tym, nie ma narazie u nas w kraju cc na życzenie. No chyba, że będziesz rodzić w tych ekstra niemczech, ale żeby cię życie nie zaskoczyło. Na prywatneo gina cie nie stać ale na dziecko tak buahahahahahahahaha. Jak cię źle zbadała to trzeba było złożyć skragę... Skąd ty to wszystko wiesz jaki jest? Pracujesz na porodówce czy jak? Chyba nie... Bo sama mówisz, że nhie masz kasy

fajna madchen ja rowniez wczytuje sie w twoje wypowiedzi nie mam zamiaru cie krytykowac ani nic z tych rzeczy ale twoje słowa świadczą o twojej niedojrzałości prawdą jest że nacinanie krocza jest robione zbyt rutynowo ale twoje słowa że bedziesz miec cipe jak wiadro i nie chcesz tak miec odebrałam jako wypowiedz 14letniej dziewczynki a nie dojrzałej mamy ktora chce aby jej dziecko było zdrowe

...i dodam jeszcze ze tez jestem ewenementem bo nie zastanawiam się czy lekarz grzeje sie na moje \"wiadro\" czy nie :) no ale jestem juz stara 24 lenia baba :) kto sie moze na mnie grzac buahahaha :)

tragedyja a powiedz mi, co mam ymslec jesli ide do gina i widze ze to dziala jak na tasmie? i nie tylko u gina tak jest z dentsysta mam szczescie bo naprawde lekarz zpowolania, i jakos to borowanie szybko leci ale gin... i dentysta i gin panstwowo a jaka roznica:/ nie ma cc na zyczenie? kaske dajesz i masz wiec nie mow ze nie ma poza tym ja mam nadcisnienei tetnicze wiec prawdopodobnie wczesniej czy pozniej skonczylo by sie to cc

dlaczego wy myslicie ze decydujac sie na dziecko musimy ze wszystkich przyjemnosci rezygnowac? nawet z wlsnego zycia rezygnowac trzeba bo dziecko ja chce miec dziecko ale dalej chce miec zycie seksualne ktore bedzie mnie satysfakcjonowac, nie mam zamiaru marwtic sie czy moze jest zle czy moze akurat dobrze bede matka ale caly czas pozostaje kobieta wy chyba o tym nie pamietacie

jestem osoba tolerancyjna umiem zrozumiec mam znajoma ktora urodzila dziecko w wieku 16 lat moim zdaniem bardzo wczesne macierzynstwo nie jest takie strasze jak go maluja zalezy to przedewszystkim od mlodych matek i od ich bliskich ale ty fajna madchen nie nalezysz do tych o ktorych pisze jestes wyjatkiem od mojej teorii

Gość tragedyja
o czym ty mówisz, co działa jak na taśmie? Co ty bredzisz? Co do kaski to kochana, nie masz na prywatnego gina a 1000-2000 na cc na życzenie masz?? O cholera teraz to co napisałaś oznacza, że nie masz zielonego pojęcia o seksualności kobiety, a przynajmniej o jej anatomii. Zaufaj mi naprawdę niewiele kobiet odczuwa satysfakcję poprzez pieszczenie krocza. Buahahaha co za bzdura. Większośc kobiet osiąga orgazm poprzez pobudzanie łechtaczki... A z tego co mi wiadomo tej nie wycinają podczas nacinania krocza :D \ buahahaha ale się uśmiałąm.....

ale o co chodzi w ogole? boli was ze chce miec dziecko? wy jakies problemy robicie moje zycie i ja decyduje co robie a nie wy piszecie ze nie mam pracy to moze napiszcie mi jakie wymogi trzeba spelnic aby miec dziecko? ile rodzin z dzieckiem mieszka dalej z rodzicami, czasami nie maja pracy i sie musza utrzymac?

przeczytaj sobie jaki jest odsetek porodow naturalnych a jaki cc ( cesarek jest znacznie mniej) i myslisz ze te kobiety co rodzily naturalnie nie uprawiaja seksu?

wiekszosc kobiet co nie znaczy ze wszystkie a tu cie zadziwie bo mam takie szczescie ze moge miec orgazm lechtaczkowy i poprzez normalny stosunek wiec tutaj cos moge stracic a nie zyskac

Gość tragedyja
A jakie to rodziny w większości. Nikt nie mówi o kokosach i konkretnej kasie. Ale jeśli decydujesz się nba dziecko nie mając nic. To trochę problem. Swoją drogę najważniejsze żeby mieć w głowie. Po twoich wypowiedziach na różnych tematach ty masz niestety niewiele...

ale co mnie inetersuja inne kobiety? po co mi to piszesz? ja mam takie powody do cc, duzo kobiet ktore mialo cc tez pewnie nie chcialo rodzic naturalnie bo cipka nie wraca do normalnych rozmiarow a jak mozna cwiczyc cos co jest martwe?

Gość tragedyja
każda nastolatka jak jej zapytasz ma orgazm pochwowy. Kolejny raz udopwadniasz ze nie masz pojęcia na ten temat. Badania udowodniły, że nie ma orgazmu takiego czy takiego. Jest po prostu orgazm u kobiet zaczynający się głównie w głowie ...

tragedyja kolejny raz pisze ze to jest forum:P ja w wiekszosc rzeczy nie wierze i zapewne wiekszosc klamie wiec po co slepo wierzyc i oceniac? to jest forum ludzie ja tu siedze zeby sie posmiac, czasami milo pogadac jak temat podpasuje

Gość iiiiiiiiiiiiiiihhhhaaaaaaa
ojej ojej a ja moge miec orgazm jeszcze poprzez pieszczenie łokcia, a moja koleżanka przez drapanie pod kolanem. Ale ona już stara baba jest to ma tak dziwnie.

Gość tragedyja
Jakie martwe? Co ty bredzisz? Niestety chyba część twoich szarych komórek jest martwa

tragedyja zapewne badania amerykanskie co? nie wierze w zadne badania bo kazdy czlowiek jest inyn wiec wiec te badania to meidzy bajki sobi wloz to sie spytaj kazdej nastolatki, mnie to nie inetersuje co kto ma ja mam to i nie chce tego stracic moze po czesci jestem egoistka ale halo! decydujac sie na dziecko nie chce byc tylko matka, chce tez byc kobieta ktora chce miec jakas przyjemnosc z zycia, seksu

fajna madchen ja mam takie powody do cc, duzo kobiet ktore mialo cc tez pewnie nie chcialo rodzic naturalnie bo c*pka nie wraca do normalnych rozmiarow W polsce ciecie cesarskie wykonuje sie wylacznie ze wskazan lekarskich !!! módl sie abys ty tych wzkazan nie miała bo swiadcza one o zagrozeniu dla ciebie idziecka przemysl to

Gość tragedyja
Buahahahahahahahahahaha. Buahahahahahahahahahahahahahaha. Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha o nie .....

Gość tragedyja
Szkoda, że nie wszyscy są tak beznadziejni jak ty. I na szczęście wierzą w badania bno pewnie daelj byśmy siedzieli i rozpalali ogień krzemieniem, jeśli wogóle byśmy do tego doszli... a nie pozostali w innej fazie rozwoju