Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Dermika-bardzo się cieszymy że do nas zaglądasz i podbijasz temat. .....Wielkie dzięki❤️

...Dziękujemy! już po pierwszym turnusie było lepiej! myślę że po tym będzie jeszcze lepiej! .....pozdrawiam...

...Dzień dobry!🖐️ Nie wiem czy wszyscy wiedzą że jestem ciocią Antosia.Jadę dzisiaj do niego i juz nie mogę sie doczekać kiedy go wycałuje❤️

Jesteście kochani!Antoś jest taki kochany i taki słodziutki nie mogę się z nim dzisiaj rozstać zaraz będę go lulać do snu.❤️

Gość zwyczajnakobieta
pozdrawiam :)

...Witam!🖐️ Moja perełka właśnie zasnęła a my siedzimy i pijemy kawkę. ....Pozdrawiamy!❤️

...Jestem już w domu!... To były cudowne 3 dni w towarzystwie ukochanych mi osób.Antoś jest cudowny i wspaniały-ANTOSIU kocham cię!❤️ A jego mama to najdzielniejsza mama jaką znam-MARTUSIU kocham cię!❤️ Tata Antosia ma dzisiaj urodzinki-STO LAT!BRACISZKU kocham cię!❤️

...Jestem już w domu!... To były cudowne 3 dni w towarzystwie ukochanych mi osób.Antoś jest cudowny i wspaniały-ANTOSIU kocham cię!❤️ A jego mama to najdzielniejsza mama jaką znam-MARTUSIU kocham cię!❤️ Tata Antosia ma dzisiaj urodzinki-STO LAT!BRACISZKU kocham cię!❤️