Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lunetkaa

Puder prasowany

Polecane posty

Gość Lunetkaa

Czesc :) Musze kupic puder prasowany ale koniecznie jakis lepszy, na bazie mineralow. Nie mam idealnej cery, mam wiele plam po tradziku. Mozecie mi cos polecic ? :) Pozdrawiam

A moze sypki???Ja ostatnio zakupilam z loreala true match jest po prostu rewelacyjny.Super matuje i fajnie kryje,naprawde gorco polecam.Tylko cena 55zl,ale naprawde warto!!!

Gość Lunetkaa
Wolałabym prasowany bo jakoś tak wygodniej się naklada, ale dziekuje bardzo :)

polecam puder prasowany Giordani Gold Oriflame, daje bardzo ładny efekt, ma eleganckie opakowanie z lusterkiem.

Gość Lunetkaa
A jaki jest skład tego pudru ?

talc, ethylhexyl methoxycinnamate, silica, isostearyl neopentanoate, nylon-12, mica, polybutene, methicone, cyclomethicone, dimethicone, butyl stearate, methylparaben, ethylene/va copolymer, isododecane, ethylparaben, propylparaben, octyldodecyl stearoyl stearate, sodium dehydroacetate, butylparaben, ci 77019, ci 77891, ci 77492, ci 77491, ci 77499 http://www.oriflame.pl/prod/catalog/ProductDetailCategoryCheck.jhtml?PRODID=5564_pl_PL&CATID=mkGiordaniGoldFace_pl_PL&search=true&noMenu=

Gość justa na jak długo ci starcza
i jaki kolor masz?

już nie pamiętam, kiedy go zamówiłam, ale na pewno kilka miesięcy temu. mam ten jaśniejszy odcień, bo mam jasną cerę.