Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różanolica

Mam 20 lat ,wyszłam za mąż majac nie całe 19 i jestem szczęsliwa

Polecane posty

Gość bardzo bardzo
bardzo dobrze powiedziane

To wy sobie te dzieci robicie tylko po to, żeby wam na starość usługiwały? Współczuję im wobec tego :O A nie przyszło wam do głowy, że nie każdy chce mieć dzieci, że nie każdy będzie płakał jak się okaże że nie może mieć dzieci ponieważ nigdy nie będzie dążył do powiększania rodziny... Chyba w waszych rozumkach takie postępowanie się nie mieści :O

a w Twoim rozumku chinka nie mieści się, że można chcieć dzieci wcześniej niż po trzydziestce? :D

chinka>>>>>>>>>>> Nie chcesz powiekszać rodziny to powiedzimi po kiego grzyba wtrącasz sie w nasz sprawy......??!!!! I powiedz mi tak na marginesie: to co robisz tutaj Skoro to tak odległy temat dla ciebie??? Nin chcesz dzieci to nie wiem co można tutaj robić...............?:/

bez sensu mi ta wypowiedź wyszła ale przez to że częsci w ogóle nie ma;/ Chinka>>>>>>. nie chcesz zakłądać rodziny to co robisz na temacie:ciąża,poród,macierzyństwo i wychowanie dzieci?? Przeciez to odległy temat...........................

Jest coś takiego na głównej stronie kafe jak \"świeże tematy\" jakbyś nie wiedziała :O Poza tym forum jest otwarte i każdy może pisać gdzie chce :o To że nie mam, bądź nie chcę dzieci nie pozwala mi wypowiadać sie w jakimś temacie? Co za bzdura :D

może 17 to nie , fakt ale jak miałam 20 to marzyłam dlatego wyszłam za mąż i po 2 latach urodziłam córkę jak się trochę dorobiłam :P

Gość Do chinka
Ale ci głupio!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Dokładnie nie wiem po co włazi tutaj!! A widzialam ze idiotke juz na innych topickach tutaj oo boshe............Czyzby przejawy pedofili:D:D:D:D:D::D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D

mmmmatko... ja wyszłam za mąż mając 19 lat a dzisiaj jestem w szczycie formy zawodowej :) jesteśmy z mężem przedsiębiorcami, właścicielami i zatrudniamy ludzi. Wiek wyjścia za mąż NIJAK się ma do kończenia studiów, wspinaniu się po szczeblach kariery zawodowej a w moim przypadku i kariery jako muzyk studyjny i nie tylko. Kwestia organizacji życia. Chinka troszkę przesadzasz pisząc z takim przekonaniem, że dzieci robi się po to, żeby na starość usługiwały. Bzdura.

no dobrze, ale nie ma co od razu pisać, że po to dzieci ktoś sobie robi :) więcej optymizmu

Gość chinka powiem ci tylko tyle
wiesz moja mama 60la, wiem ze potrzebuje mnie i mojego rodzenstwa,nie raz slyszelismy od rodzicow co my bysmy bez was zrobili" po to robi dzieci zeby na starosc miec sie do kogo odezwac i zeby byl ktos kto zawsze pomoze ale ty tego nie rozumiesz!!!nie masz dzieci nie wiesz jak jest!!i nawet nie wiesz jak mozna sie cieszyc swoim szczesciem,ktorym wlasnie jest dziecko

Gość chinka powiem ci tylko tyle
*po to robi sie dzieci

Moze potrafię cieszyć się rzeczami, którymi wy nie potraficie? Nie pomyślałaś o tym? A dzieci nie ma się dla siebie i po coś. Są owocem miłości i nie można ich zmusić do opiekowania się starymi rodzicami.

Gość mama witaminka
nikt nikogo nie zmusza!!!to jest wlasnie milosc do dzieci i rodzicow!!i przedewszystkim szacunek do nich nie chce mi sie z toba pisac bo nie masz pojecia o byciu matka i zona

Gość 1111111111111
chinka ciągle udziela się na topiku ciąża... wszystko neguje,krytykuje weź się dziewczyno przenieś na dyskusje ogólne albo życie erotyczne bo tak smędzisz tu aż przykro Cię czytać jak tylko przeczytasz,że ktoś jest szczęśliwy z powodu macierzyństwa albo zamążpójścia to negujesz to i krytykujesz

Gość mama witaminka
potrafie ale wkurzasz mnie tym swoim swiatopogladem o dzieciach!!nie masz dzieci i masz o tym pojecia jak to jest!!

Gość mama witaminka
i nie masz!!!***

Gość podpowiadammm
chinka masz inny swiatopogląd ok wiec co robisz na dziale "ciaza maciezynstwo?" I co robisz w tym temacie? forum jest dla wszystkich wiec wyraziłaś juz swoje odmienne zdanie i po co dalej sie tu udzielasz? ta rozmowa miala byc o czyms innym a nie o wyklócaniu sie kto ma racje i wyciąganiu tych samych durnych argumentów co zawsze przez kazda ze stron. Moze warto powiedziec "papa" i udac sie na tematy na ktorych się odnajdujesz?

Gość mama witaminka
odpowiedz sobie na swoje "spytaj siebi czego pragniesz" odpowiedz sobie sama i jak juz sie dowiesz ze chcesz miec dziecko to wpadnij no "ciąża...." wtedy pogadamy

Gość mama witaminka
teraz mamusie i przyszle mamusie popiszmy o swoich kochanych dzieciaczakch

Gość Różanolica.
dziewczyny ale po co wy prowadzicie dialog z chinka?? Widać kobieta bez uczuć.ktora na dodatek źle interpretuje zdania niektorych osób a niby taaaka wykształcona. Zaraz pewnie mni ezjedzie ale niech zjedzie takie kobiety jak one mnie nie interesuja jaka opienie wydaja na moj temat....................

Gość jednym kklssłowem
WYPIERDALAJ zdziro stad!!!!!!!! nie jestes matka nie wiesz co to macierzyństwo!!!!! ZGNIJ SAMA W śmieciach zdziro!!!!!!!!

Gość mama witaminka
nie przejmujmy sie nia chyba juz jej nie ma albo odechcialo jej sie z nami pisac Różanolica--->boisz sie porodu??jak samopoczucie?

Gość Chinka dzikusku
Wynocha stad!!!!!!!!!!!DOROŚNIJ

wiesz jakoś nie tak strasznie mam takie dziwne odczucie że rodziłam juz....;) Nie boje sie aż tak bo przecież tyle kobiet rodzi jedno dwa i wiecej dzieci to ja nie dam rady:)??!! Troszke sie boje jak to z karmieniem bedzie bo słyszałam znów ze to boli.......