Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znudzonycenzura

Diabel - pod moim lozkiem mieszka- POMOCY!!!!!! Czesc 2

Polecane posty

Mała kobito.. Ty się wykończysz.. wypiją z Ciebie wszystkie soki życiowe.. i jak Ty będziesz wyglądać za 10, 20 lat? :) Aa dodam, że ta bazooka to na konkretną osobę szykowana.. :0

Mała dawaj śliwowicę. może mi pomoże ;) :P kurna Twój zadzwoni, a mój łaskę zrobi, że ze mną porozmawia... wurwa.. siedzi pół godziny (a może i więcej cholera go wie) na necie i się do mnie odezwie (a tlen włączył).. o własnie muszę go zapytać, czy go nic nie parzy.. bo smsa mi z neta wysłał...

🖐️🖐️🖐️ Nic Wam dzis nie powiem ..bo mnie gardlo boli..!!! 😭😭😭 🖐️🖐️🖐️ 😘 dla wszystkich Diablow ! ..i w ogóle u mnie NIC nie słychac ..znowu tylko siedze i ..myśle ! leże .. i ..myśle ! stoję .. i ..myśle ! ..przynajmniej mi sie tak wydaje ze ..myśle !

majorek >>.. to nie tak ..sie nie darlam ...tylko mnie gardlo boli od NIC nie mowienia ..bo mi sie nie chce od ładnych paru dni w ogóle z nikim gadac i sie ..gardzioło odzwyczailo..!!! ..a gadac mi sie nie chce bo ..mam problema i sie ..zamkłam w sobie i .. siedze i ..mysle ! leże .....i myśle ! stoje ..i ..mysle ! 😭😭😭

majorek >>.. to nie tak ..sie nie darlam ...tylko mnie gardlo boli od NIC nie mowienia ..bo mi sie nie chce od ładnych paru dni w ogóle z nikim gadac i sie ..gardzioło odzwyczailo..!!! ..a gadac mi sie nie chce bo ..mam problema i sie ..zamkłam w sobie i .. siedze i ..mysle ! leże .....i myśle ! stoje ..i ..mysle ! 😭😭😭

Gio -> jestes pierwszym znanym mi przypadkiem bolu gardla od myslenia :P czas z tym skonczyc!! Majorek -> bazooka ga, bazooka!!!!!!!!!!! :P

Tygrysek>.. mało tego ..przypadek jestem ..beznadziejny ..nie do wyleczenia!😭 List blondynki do Syna : Pisze do Ciebie tych pare linijek ,żebys wiedział , że do Ciebie pisze ! Jak ten list dostaniesz to znaczy ,że do Ciebie doszedł. Jak Go nie dostaniesz to mi daj znac , to Go wyśle jeszcze raz .Pisze do Ciebie wolno ,bo wiem ,że nie potrafisz szybko czytac.Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie ze najwiecej wypadków zdarza sie kilometr od domu , wiec sie przeprowadzilismy troche dalej .mieszkamy teraz w fajnej chalupce .Pogoda nie jest najgorsza , w zeszlym tygodniu padalo tylko dwa razy .Raz przez 3 dni a drugim razem przez 4 dni. Co do kurtki , ktora chciales to wujek Piotr powiedzial ,ze jak Ci ją pośle z guzikami to będzie duzo kosztowac bo guziki sa ciężkie . Dlatego je oberwalam i wlożyłam Ci do prawej kieszeni ! Tata dostal prace i jest dumny jak paw ,bo ma pod soba ponad pięćset osob .Wysiewa trawe na cmentarzu. Twoja siostra julka ,ktora wyszla za mąż wreszcie urodzila. Nie znamy jeszcze płci dziecka ,wiec Ci nie powiem czy jestes wujkiem ,czy ciotką . Jak to będzie dziewczynka to twoja siostra chce ja nazwac po mnie , ale to bedzie dziwnie mowic na swoją córke \" mama\".! Gorzej jest z twoim bratem Jankiem . Zamknął samochod i zostawil kluczyki w środku ! Musial w koncu iść do domu po drugi komplet kluczy , zeby Nas wyciągnąć ze środka . jak sie będziesz widzial z Gosią ..pozdrów ją odemnie , a jeśli nie ..to nic jej nie mów . Pa ..twoja mamusia . P.S ..chcialam ci wlozyc do koperty pare groszy , ale już zakleiłam koperte !!!! :D:D:D

Gość
Wilkomen :) Dzisiaj sobie trochę leniuchowałam :) Robię przerwę między praktykami, do liceum idę od poniedziałku. Dzisiaj poszłam do podstawówki z zeszytem praktyk, ale nikogo nie zastałam, ani pedagoga, ani psychologa, ani bibliotekarki, ani dyrektorki. Zmowa przeciwko mnie. Zostawiłam papióry w seketariacie i se poszłam. Na uczelnię do czytelni, w której nie było potrzebnej mi książki, grrrrrr. Już myślałam, że dzień stracony, ale weszłam do Taniej Książki i zakupiłam książkę ze spisu na zajęcia za całe 3 złote :D Po południu pojechałam do Michowatego i jedliśmy grzanki, popijając je gorącą herbatą i oglądaliśmy japońskie anime. Poza tym pogoda się kompletnie skopała, wieje jakby się ktoś powiesił i pada jakoś tak dziwnie, nieregularnie. No i jeszcze Michu mi swojego bakcyla przekazał :P i od rana smarkam i psikam. Gio ---> łączę się w bólu gardła :) Trzymmy się ramy to się nie posr..y :P Mała ---> ty jesteś odpowiedni człowiek na właściwym miejscu :) I widać z tego co piszesz, że kochasz swoją pracę. Czy może być coś lepszego dla szkoły i dla dzieciaków? :D Wszystkich gorąco pozdrawiam, kolejna wspólna zima przed nami :)

Dobry Wieczór wam Dzień Dobry woła :D🖐️ ... pijany ale przynajmniej udaje, ze wesoły ;) Bede szedł spać.... nieudały sie dzisiajsze plany... ludzie nigdy nie zawodzą... słowa innne od mysli dusz. Z tym akcentem ponuractwa, zegnam was cudowne moje dziwactwa :D🖐️ Dobranoc WAM!!!

Air -> 3 zl za ksiazke, czyli dzien nie jest stracony :D W sumie to nie byl taki zly ten Twoj dzien :D Gio -> e taaaam, wydaje Ci sie a dowcip jest cudowny :D :D :D :D :D :D

Air, troszke mi bez sensu wyszlo to co Ci napisalam :P sorki 🌻 Gio -> 👄 Dark -> 🖐️ :D Dobry -> 🌻 :)

Hmm na razie chowam bazookę.. - znalazłam.. za szafą.. (kto ją tam wsadził??) zakurzoną oblepiona.. ale już lśni :D:D Ofiara moja się jakby obroniła.. jakiś kompromis chyba sobie Anioł wywalczył.. zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Gio od nic nie mówienia hahah :D no no.. dobre.. może ja też to spróbuję.. ;) a może nam napiszesz.. ;) aaaahaha ale się uśmiałam z tego listu :D 500 osób pod sobą.. hahah i ten deszcz.. nie no lać można do oporu :D Tiger mało brakowało.. ale przyatakowałam a potem on mnie.. ale.. zaskoczyły mnie skutki (pozytywnie) hehe zobaczymy co z tego będzie, to napiszę więcej :) Air ola mamita :D Znaczy co.. wrednej pani dyrektor też? :D:D No no jaka relacja z dnia ;) :) A jakie anime? ja lubię te klimaty :) ;) Dzień witaj poeto pijany :) Achh niestety.. tak to jest, że plany psują inni.. :( ja zawsze zapominam ludzi w planach uwzględnić.. i potem sobie przypominam, że no tak znów.. ktoś coś \"wymyślił\" ;) Dark witam :) ;) co tam ?

Czesc Wam wszystkim:) Majorek- lenia dzis mam,caly dzien spedzilam w domu bo czekalam na facetow ktorzy maja zamontowac nowy heater(do podgrzewania wody) bo stary przecieka,czekalam na nich i sie nie doczekalam w koncu przez to do szkoly nie poszlam,zrobilam pare cwiczen z anglika,kurcze mam straszne braki. Tygrysek- ja tez lubie sobie zapalic pod piwko:)Ogolnie nie pale rzucialam 3 lata temu ze wzgledu na meza(niecierpi palacych kobiet) ale czasami sobie popalam szcegolnie w towarzystwie:) Gio- niezly ten list hahahahaha Akara- zycze udanego koncertu i duuuuuuuuuuuzo sprzedanych koszulek i plyt:) Amok- czy naprawde jest az tak zle?moze jutrzejszy dzien bedzie bardziej optymistyczny.zycze Ci tego:) Mala:) Kachni:) Air:) Mialam Wam wyslac zdjecia z nowa fryzura ale jak na nie spojrzalam to sie przestraszylam bo byly robione od razu po oczyszczaniu twarzy takze nie chce nikogo narazac na niesestetyczne widoki.Wkrotce zrobie jakies nowe to przesle:) Wlasnie sobie wypilam barszcz bialy a potem za chwile zrobilam czerwony,mniammmmmm Odchudzanie mojego meza trwa tylko za Chiny nie chce cwiczyc o spacerach nawet mowy nie ma przeciez wszedzie da sie samochodem podjechac hihi. Wlasnie sobie zamowilam SuperSize Me bede go miala za tydzien,bardzo jestem ciekawa tego filmu.W tym tygodniu idziemy na The forgotten ciekawe jaki bedzie..... Pozdrawiam wszystkich:)

Majorku, czyli bazooka, sie jeszcze do czegos przydaje, super :) Pewnie, prosze nam tu o wszystkim meldowac :)

O, Darkus 🖐️ :D och tak pod pifko, mmmm :D Koniecznie pokaz mezowi \"super size me\" moze zachce mu sie chodzic jak go obejrzy, tam o spacerkach tez jest mowa :P :D

Dark ;) nie przyszli.. oo taa.. ;) noo ucz się, angol Ci się na pewno przyda :) Barszcz mmm :) To musisz go sama wyciągać: natura.. ptaszki, drzewak.. romantycznie tak.. Tigre no tak :) Ja chyba niedługo pójdę spać.. ;)

Bo: 1) za wczesnie 2) nie chce mi sie 3) gadam z qmplem morsem :D /_*_*/**/ */ _*_/ *_/*__/*//_*_/_/_ _ _//_ _ _/* _ _*/*_*/_ _ _ /_*_*/_ _ **//_ _/_*/**/*//_ _*/_ _ _//_ _ **/* _ */_ _ _/_ _ **/ **_/_ _/**/**_*// A Ty czemu nie w lozku sie wgrzewasz??? cieple skarpety masz?? sweter masz?? a goraca herbatke??

Lezalam w wyrze caly dzien i az sie tym lezeniem zmeczylam :P Skarpetki mam, spoko :D Juz chyba zdrowieje, tylko katar zostal. Co to znaczy w alfabecie Morse\'a? (Ale wstyd, bylam harcerka i alfabet Morse\'a mialam w paluszku :O)

Ok, majorek zwija żagle :) Kachni dobry dobry :) Ja jeszcze, ale tylko chwilę.. :) Tigre .. :) :) no toś zaszyfrowała :D Dobranoc Wam 😴 🖐️ ❤️

/_/_*_ _/_ _*/*_*/_*_ _/***/*/_*_//**//_*_/*_/_*_*/****/_*/**//_*/**/*//***/*_ _*/**/*_//*_ _ _/*/***/_ _**/_*_*/_ _**//

Majorek /_**/_ _ _/_***/*_*/*_/_*/_ _ _/_*_*/ 🖐️ Kachni, to kropki i kreski :D dobrze, ze zdrowiejesz , bardzo mnie to cieszy 🌻 spodobala mi sie ta zabawa :D

Zdrowieje fizycznie, ale psychicznie wrecz odwrotnie :classic_cool: A dzis to chyba nie pojde spac :P

Kachni, a to czemu?? masz dosyc lozka?? musisz spac i nabierac sil :) /* _ _*/*_*/_ _ _/***/_ _**/*//**/***/_*_*//***/*_ _*/*_/_*_*//

Dosyc mam lozka, bo leze w nim sama :P Przestan pisac tym Morsem :P Albo przynajmniej tłumacz, co piszesz :P