Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J.Lo74

NOWY ROK NOWE MOZLIWOŚCI-CIĄŻA NA 2008!

Polecane posty

miumiumiu- fajnie, ze masz ogrodek! ja wlasnie musze sie wziasc za swoj- bo jeszcze go nie ma tylko piach hehehe! musze trawe posiac i jakies kwiatuszki i bede latac 5x dziennie podlewac na tym upale :P zaczelam wiosenne porzadki! jeju ile tego jest :( jeszcze mnie czeka mycie okien! ivoon- przykro mi, ze @ przyszedl! 🌻 wlasnie wsuwam lody czekoladowe- z kim sie podzielic?

Ivoon, biedaczku :( przytulam Cię mocno 👄 nie martw się, wiosna idzie.... Wiosna to nowe życie :):) nowe siły....bedzie dobre, mówię to i Tobie i sobie :) i wszytskim satraczkom :):) Desperate :) ja wszytsko sama prawie na piachu z glina wyhodowałam... Ale tutaj nie ma az takich niedoborów z wodą, więc jest lżej... Jak się zakłada ogródeczek to wazne jest nawadnianie, a teraz gardeny sprzęt do samodzilnego montazu nie jest drogi. Zanim cokolwiek zrobisz wkop pare rurek w ziemię, będziesz miała wygodę, włączysz sobie kropelkowanie i to jest bardzo dobre ... oszczędnie ale wydajnie :) i przede wszytskim nie marnuje czasu, bo się samo robi :) cmok 🌻 Ja juz poleciałam dzisiaj po bratki i posadziłam w donicach przed domem...aaa i zasiliłam iglaste :) Taka jestem pracusia :P Ale jak bym zafasolkowała to nie wiem kto to będzie robił za mnie :(

IVOON nie martw sie,marzec nalezy do Ciebie-zobaczysz! Ojjjjjjjjj ogrodniczki jak wam dobrze a zlaszcza waszym kwiatom moje doniczkowe maja braki duze braki. Tula Bysia a wy gdzie jestescie?Kiepsko sie czujecie?Ja tez nie najlepiej.

Ivoon - nie martw się, wszystko będzie tak, jak ma być!!!! widocznie Twój dzidziuś ma się urodzić już w 2009 :) ja się czuję fatalnie, nawet wmawianie sobie, że czuję się dobrze nie pomaga. 30 kwietnia kończy mi się I trymestr i do tej daty odliczam dni. Mój facet mnie dodatkowo dołuje i ma gorsze rozchwianie emcjonalne niż ja :( ale wytrzymam. zaciskam zęby i liczę kolejne godziny, dni i tygodnie. wytrzymam to wszystko dla DZIDZIUSIA ❤️

dzieki miumiumiu! jak widze dobrze sie znasz na ogrodnictwie! ze mnie to amatorka :P jakby co spytam o rade :D tulcia, j-lo coz no sie dzieje? usmiechnac sie prosze! ja to na tym naszym upale dostaje 100% power! w zime mnie zawsze lapie depresja- jakos potrzebuje duzo slonca i ciepla :)

🌻 Czesc Dziewczynki!!! 🌻 Wstajemy kochane szkoda dnia takie ladne slonko swieci a wy co?

JLo, Tobie się chyba poprawia, co? :) Bardzo mnie to cieszy, ale ja osobiście jeszcze jestem w fazie mdłości i wymiotów i humor też mam średni :( BYSIA, a jak u Ciebie? miłego dnia, dziewczynki

Heloł... W Wawce jeszcze mgła, a rano był 1 stopień, brrrr a ja się ubrałam już jak na wiosnę :P Pozdrawiam z poniedziałku...🌻

Tula u mnie tez jest jeszcze roznie wiecej zlych dni mam niz tych dobrych ale byle do wrzesnia :)

Jestem dziewczynki Wczoraj wieczorem znowu wylądowałam w szpitalu bo zaczełam krwawić.Bardzo sympatyczni lekarze zajeli się mną szybciutko. Zrobili mi usg i wszystko ok. Tzn ok i nie ok. Z tym jednym synusiem wszystko ok od środy urósł o 4 mm i bije mu serduszko ślicznie. Jeśli chodzi o drugiego synusia to zaczeło mu bi ć serdunio ale duzo wolniej :-( i nie urósł od środy nic. Ten lekarz dał mu małe szanse :-( ale.....mam tam jeszcze jakiś obrzek kosmówki tzn nie jest do końca taka jak powinna być. Przed chwilką rozmawiałam ze swoim lekarzem i powiedział ze na tym etapie nic nie jest jeszcze przesądzone i mam sie nie martwić. Mam leżeć i odpoczywać. Powiem wam ze chodze i rycze wiem ze to przez hormony, krzycze na gabi i wogóle jest mi kiepawo. Dziś nie mogłam spać bo myślałam otych moich dzieciach i wiem ze już sie emocjonalnie z nimi związałam i bede wyć jak z tym słąbszym coś sie stanie :-(

BYSIA, ale to chyba dobra wiadomosc, ze temu drugiemu dzisiusiowi bije serduszko, bo z tego, co pamietam, to mowilas, ze jeszcze mu w srode nie biło!!! BYSIA, ja wierzę, że wszystko będzie dobrze (choć w pocieszaniu to może lepsze będą inne dzieczwynki, bo dla mnie świat jest jakiś szaro-szary.... jak wiesz). Cieszę się, że Ci tak profejsonalnie pomogli w tym szpitalu! 👄 🌼

Tulcia jak to lekarz powiedział \"spokojnie jeszcze moze sie rozkręcić\" ZOBACZYMY. Tulcia nie smutaskuj sie....nosimy nasze skarby pod serce i o nie musimy sie martwic i cieszyć kazdą chwilą...TAK TULCIU ??????? Fakt nawet sie niespodziewałam ze tak lekarze moga sie człowiekiem zająć czułam sie jak w domu z najblizsza rodziną :-)

dzien dobry! bysiu- nie martw sie! tak jak tulcia mowi dobrze ze mu serdunio zaczelo bic! a zawsze jest jeden z blizniakow troche slabszy od drugiego! moj ma blizniaki z pierwszego malzenstwa i tez jeden byl bardzo slaby! ale to normalne! 🤗 tulciu- no niezle cie te hormony dopadly! moja mama cala ciaze przeryczala :D mam nadzieje, ze mdlosci ustapia! no ide dalej sie smazyc na slonku! wyszlam na taras na 20min i dziekuje- przerwa! ale upal! nie mam pojecia co zrobie jak ten klimat sie jeszcze ociepli(a ma tak sie stac) tu to w lato dochodzi do 54 stopni! ;)

witaski desperate 🖐️ macie racje dziwczyny, nie bede sie martwic co ma byc to bedzie. Za 10 dni bedzie wiadomo. A jak u ciebie kochana starania ??????

no ja teraz odliczam dni do nie przyjscia @ :) dzis 18 dzien cyklu! wiec albo jest jakas fasolka albo nie! staranka byly co 2 dni! jak te dni sie ciagna!!!!! staram sie wrzucic na luz- zeby sie za bardzo nie denerwowac! ale wez sie czleku nie zastanawiaj ;)

desperate wiem jak to jest czekać i zastanawiać sie. Ty czekasz czy przyjdzie @ a ja jak sie sprawy potoczą z bobasami .... ale wiesz co co ma byc to bedzie ....najważniejsze to pozytywne myslenie i do tego zmusza mnie mój mąż i ty masz robic to samo :-) ❤️ Jaka u Ciebie pogoda ? U nas w Wa-wie dziś słoneczko i chyba ciepło :-) ale nie tak jak u Ciebie :-)

BYSIA Kochana nie zadreczaj sie bo to nic nie da aty z godziny na godzine coraz bardziej sie rozstrajasz a twoj nastroj wplywa i na dzieci.Wiec lepiej wez druty i dziergaj albo pograj na kompie no nie wiem.Rob cos byle nie mysl. A ja dzis mam kolejny dzien MYDELNICZKI (mdlosci)

Hej Dziewczynki :) po dwóch dniach wróciałam do świata żywywch, dzisiaj już jest coraz lepiej - b rzusuio boli coraz mniej a mdłości i wymioty też ustępują (szkoda, że i innego powodu niż Wasze :( ) Bysiu napewno będzie dobrze:) trzymaj się dzielnie dziewczno :) a dla pozostałych mdłośniaczek, fasolinek i innych Laseczek mnówstwo cąłusków wspieraczków :*

pojechałam na drugi koniec miasta po pierogi ze szpinakiem do mojej ulubionej knajpki! MACIE TO?! :D popełniłam prawdziwe szaleństwo ciążowe ;) rzyganko bez zmian - bleeeeeeeeeeeeeeeeee, noszę miskę ze sobą po całym mieszkaniu i cysie mi dzisiaj wywaliło, takie napompowane się znowu zrobiły i brzuch mnie pobolewa, jakby rósł!!! ale to dobrze, ja to sobie tłumaczę, że im mamusia się gorzej czuje, tym mój maluszek czuje się lepiej!!!! DESPERATE - ja też chcę, żeby u nas było już tak ciepło! rozstawiłabym sobie leżaczek, mój ukochany ogromny parasol ogrodowy i siuuuuuup!

Dziwczynki nie bede sie zadreczać ale o takich sprawach trudno nie myśleć. Tulcia bidulko ja tez zaliczyłam juz pawika. Ja mam ochotke na sałatke grecką i mąż mi zaraz przywiezie :-) ivoon biedactwo nie przemeczaj sie i odpoczywaj ❤️ Taka piekna pogoda az mam ochote ubrac sie i pójśc na spacer a tu DUPA BLADA, leżenie bykiem. Tulcia robie wywiad wsród dziewczyn na kafe o szpitalach w Wa-wie . Narazie jedna polecaja Żelazną tam gdzie rodziłam Gabi a druga szpital bielański !!! zobaczymy który szpital cieszy sie najwiekszą popularnoscią.

hm... ja robię ciato porowe na oboadek (taka pychotka zapiekanka) reflektuje ktoś?

Witam wszystkie staraczki i przyszłe mamusie❤️ Bysia🌼głowa do góry,wszystko będzie dobrze!Dobrze mówia dziewczyny,żebyś zbyt mocno się nie martwiła,bo to szkodzi i Tobie i Twoim maleństwom.Wiem coś o tym,bo jak byłam z moją pierwszą córką w ciąży ,to przeżyłam dość poważny stres i urodziła się,na szczęście zdrowa jak rybka:) ,ale była bardzo nerwowa.Trzymaj sie ciepło. desperate🌼 wiem co czujesz i jak bardzo dłużą się dni,zwłaszcza jak się czeka i baaaaardzo nie chce,żeby @ nadeszła.Mam to samo:) u mnie jest 22dc, a cykl mam co 27 dni.Teraz tylko czekam jak na szpilkach,bo miałam troche dziwnych objawów kilka dni wcześniej,ale moze to tylko przez to ,że bardzo chcę i ,że duzo czytałam o tym.Teraz to bardzo bolą mnie piersi i dól brzucha pobolewa jak na @ i podejrzewam,że w tym cyklu znowu sie nie uda:( Przepraszam,że Was zanudzam,ale jakoś mi lżęj jak tak sobie popiszę,choćby nikt tego nie czytał. Gdybyście jednak czytały te moje bazgroły to mocno Was wszystkie pozdrawiam🌼❤️🌼

CZESC LEJDIS!!! Jak tam sie dzionek zaczyna? Jesli chodzi o ostatnia wypowiedz nowej nieznajomej to gdyby twoja mama tak myslala nie mialabys mozliwosci zalenia sie na tym forum....................................................................a i wiekszosc dziewczyn nie jest utrzymankami meza gdyz same potrafia na siebie zarobic-jesli tak nie masz to maze faktycznie odluz diecko na lepsze czasy kiedys tam.Pozdrawiam i trzymaj sie.

JLO :):) Witaj 🌻 :) fajnie napisałaś....hehe Nie rozumiem nigdy tego typu wypowiedzi....to trochę jak krzyk na pustyni :P Bysia Kochana....wypoczywaj, rozpieszczaj się i leniuchuj na całego. To jedyny czas na takie nicnierobienie, bo jak dzidiza porzyjdzie to tylko motorek w pupkę....hehe Szczególnie jak maluszek zacznie chodzić.... :):):) Całuję Cię mocno, trzymaj się :) U mnie w domku jak juz pisałam od niemal tygodnia jest dołek... nawet odzielne spanie :( w sobotę powinnam mieć owu, jak tak dalej pójdzie...to nic nie będzie i niczego nie będzie :(((( Miłego dzionka

Bysia...poprawka :):) Dwoje dzieci, bo Gabi to pewnie już będzie duża pomoc :) więc jej nie liczę. A takie dwa małe urwiski, hoho mogą dac popalić Mausi. Gdyby mi sie udało, to dwoje byłoby super... Ale jak narzie :( diupka balada. Całusiam 🌻

Witajcie kochane !!!!!!!!!! Ja nawet nie skomentuje tego co napisała ta dziewczynka hehehhe anna 🌼 dziekuje za miłe słowa. Już zmieniłąm podejście do całej tej sytuacji i jest ok . I nie zanudzasz, każda z nax lubi czasem sobie ponarzekać wiec spokojnie...wywalaj z siiebie wszystko. I tak jak mi mowią moje dziewzynki co ma być to bedzie ❤️ miumiu co to za dołki, mężczyzna to największy skarb wiec zakop go w ogródku :p Hmm ciche dni, może w sobote zarzegnacie dołki i skończycie w wyrku bardzo ci tego życze kochana ❤️ miumiu dwa bobasy niezły kocioł bedzie ;-) Jlo szefowo jak u ciebie samopoczucie ???❤️

Buhahahahahahaha Bysiu jak się cieszę, że samopoczucie i humorek wróciło :):) Przy Tobie czuję sią na 10...jesteś super Wspieraczkiem , cmok cmok :) Skarb i ogródek, cały mój pokoik w biurze się chichrał... A w obecnym moim stanie ducha top z chęcią bym to zrobiła, tylko potem jak z tymi starankami. Godzić się jest super...mam nadzieję, że tak będzie. My jak ta włoska rodzina...jak mocno się kochają tak mocno sie gniewają :P