Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angeliczka17

KOPENHASKA!!!! START 1STYCZNIA2008!!!!!!!!

Polecane posty

witaj:) to przyłączaj sie do nas:) ja tez nie piłam kawy ale rozpuszczalna robilam:P alejak nie wypijesz to może być herbatka:)

Aha, wielkie dzięki. Właśnie tylko ta jedna rzecz mi się w tej diecie nie podobała;p no ale jak tak to zaczynam od jutra:)

Gość Pudelkowa
Hej, hej :) Ja już po kawie - rozpuszczalna z 50 ml mleka ( a słodzona słodzikiem). Teraz poćwiczę - trochę brzuszków, przysiadów itp., a potem zjem lunch. dziś lunch zamieniam z kolacją- teraz zjem befsztyka ( pierś z kurczaka) i sałata, a na kolację jaja. Szpinaku nie przełknę ;) Startuję tak: waga 72,5 kg wymiary: 99-77,5 :/-90(pas)-98 biodra uda- 59 najszerzej, 55 środek, łydka:38 Moim problemem są boczki (przez to takie obwody talii i pasa) i uda.

Gość Pudelkowa
Aha, a dążyć będę do wagi 60 kg.

to ja się przyłączam od jutra. dobrze się czuje ze swoją wagą, wręcz seksownie, ale chciałabym widzieć piątkę na początku wagi ;) więc mój cel to 6-8kg. ;d;d

Gość ja mam 10 kilo nadwagi
ale po tej diecie murowane jojo

Gość Pudelkowa
Po każdej diecie jpjp jes murowane jeżeli wróćisz do dawnych, złych nawyków żywieniowych. Ja mam zamiar przejść na SB i dalej chudnąć.

ja na tej diecie juz schudłam raz 10kg i mi nie wrocily kilogramy:) poprostu nie mozna się rzucac na zarcie:P

Gość klaryssa
własnie wciągnęłam jajka..jest dobrze bo jakas zamulona jestem jeszcze po Sylwestrze i głodu nie czuję

a ja dziewczyny zaczynam od jutra, bo dzis jeszcze brat wpadł na obiad i siostra była to tak głupio było nie jeść, ale od jutra jestem z wami na bank. Do tego ćwiczenia i bedzie oki:p

Gość Pudelkowa
Musze poprawić wagę 74 :/

witam w nowym roku:):) zaczynam od życzonek i juz sie spowiadam tak jak planowałam zaczynam od jutra zakupy zrobione motywacja i silna wola tez chyba jest:)) tak jak niektóre z was tez chyba wywalę szpinak kupiłam mrożony bo świeżego brak i nie napawa mnie optymistycznie ani konsystencja ani wygląd ble:):) to co zaczynamy.......:P:P:P:P

Ja też się przyłączę jeśli można...choć zacznę troszkę później :P Muszę zrzucić 13 kg :( ale razem raźniej :)

Gość klaryssa
pierwszy dzień mija..wypiłam planowane 2 litry wody no ale ćwiczyć to nie bardzo mi sie dzis chciało Samopoczucie oki Myślę ze pójdę wcześnie dziś spac A mam pytanko Czy podczas diety stosujecie jakieś "wspomagacze" aby lzej było przetrwać?

TZN??? ja kiedys piłam witaminy bo byłam osłabiona i tym razem tez tak zrobię:P

myślałam o jakiś wypełniaczach żołądka typu błonnik itp ale chyba nie powinno być aż tak źle Ja również bede piła witaminki

ja biore błonnik z l-karnityną no i tussi bo bez tego bym nie dala rady:) ale w przyszlym tygodniu zaczne brac adipex:)

po adipexie bedzie jojo....noi to niebezpieczny lek... lepiej idź poćwiczyć