Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sevi

topik nocnych marków - zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

wielbiciel - gierki to zazwyczaj odpowiedz na Wasza kamienna twarz. niby zainteresowani, niby nie, niby uczuciowi, niby nie to jak do cholery sie dowiedziec o co w koncu Wam chodzi? dopoki sie Was nie podpusci to niczego nie mozna sie dowiedziec. przyklad? moj ex, z ktorym chcielismy do siebie wrocic. niby sratata a w rezultacie niczego nie wiedzialam. ale jak powiedzialam mu, ze juz nic do niego nie czuje (co faktycznie bylo prawda) to nagle wielkie lowe i wylozyl kawe na lawe. nie mozna bylo wczesniej?

A mnie się wydaje, że wielbiciel ma trochę racji. Kobitki często chcą, żeby faceci sami domyślali się, o co im chodzi

ja tez nie owijam w bawelne mowie co mi lezy na sercu nie bawie sie z zadne gierki bo to nie ma sensu na dluzsza mete

eh, chyba sie nigdy nie zrozumiemy taka smutna konkluzja 🖐️ no, jeszcze wystarczyłoby, żeby swój trafił na swego, ale to się prawie nie zdarza :(

ja mojemu powiedziałamże jakieś kwiatki raz na jakiś czas by mogły w domu zagościć to teraz mam świeze co tydzień, da sie tylko trzeba troche nimi pokierować kurwa chyba mu daruje to dzisiejsze, mam wyrzuty sumienia

A ja nie zawsze mówię, o co mi chodzi. Czasami to nie ma sensu, wolę sobie odpuścić, jeżeli wiem, że mówienie nic nie da:)

Gość ...*
"a jak chcesz inaczej poznac czlowieka niz przez przebywanie ze soba?" Przebywanie ze sobą to jedno ale przebywanie w towarzystwie wnosi o osobie wiele rzeczy istotnych.

są tematy w których przeciwna płeć nie łapie, żebyś nie wiem jak się starała, ale to trzeba darować

wild_dream ---> oo, chociaż Ty mnie rozumiesz :) no sory, ale nie zdarza mi się trafić na taką, co \"wali prosto z mostu\" ;) Wszystkiego trzeba się domyślać... a najlepsze, że jak sam każę się domyślać, to Wam słabo to wychodzi :p:p Więc może zaczniecie mierzyć siły na zamiary kurna, co??? :p :p ;)

* no jak facet w towarzystwie pierdzi beka albo Bóg jeden wie co jeszcze to daj spokój to juz jest patologia

wilebiciej moze w koncu trafisz na taka kobitke ktora wali prosto z mostu i bedziesz czasm zalowal ze nie masz takiej co owija w bawelne:p

wielbiciel ty sie nie znerwiaj, jak chcesz coś wiedzieć o kobietach, cos co nie daje ci spokoju, to wal ...same babki tu są doradzimy

Dokładnie, walenie prosto z mostu nie zawsze jest na miejscu. Można powiedzieć to samo, tylko trochę delikatniej:)

Gość ...*
"A mnie się wydaje, że wielbiciel ma trochę racji. Kobitki często chcą, żeby faceci sami domyślali się, o co im chodzi" no jednak twierdzę, że trzeba mówić co się chce. Z natury są leniami :) Oni tak już mają. Jasny komunikat jest konieczny jeśli się czegoś chce.

jasne, dawaj, doradzimy :) tylko mi jeszcze powiedz z meskiego punktu widzenia czego tak wlasciwie mezczyzni chca w kobiecie?

Przeraził się, jak zobaczył tyle chętnych do pomocy:) W sumie Mu się nie dziwię:P