Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dallmayer

Zapraszam na pogaduchki przy aromatycznej kawie wszystkie 20-latki

Polecane posty

Gość laviola
Chciałabym dziś być na koncercie, ale sesjaaaa jeszcze :/ Przerwę sobie robię, żeby nie było :P Jest coś ciekawego w telewizji dzisiaj? Jeszcze tylko nową notkę z lovetrap przeczytać i lecę do książek. Buźka.

nie ma co robic w domu to przynajmniej na caffe mozemy sie wspolnie ponudzic:)

no ba ;) u mnie wiekszosc znajomych jeszcze sesje ma to sie nudze ;) zreszta moze jestem dziwna ale nie przepadam za włuczeniem sie po knajpach....

uuuuuuuuu,mam zdolnosci telepatyczne;) Co tam lolus? ? a w tv chyba nicccccc

a u mnie juz lepiej wlasnie rozmawiam na gg z moim skarbem wiec ttroche mi sie humorek poprawil a u Ciebie co tam?

nic nie ma jak zawsze ;) ja swojego mezusia własnie draznie przez smsy i tez humorek lepszy zreszta podejrzewam ze to przez ta czekolade ktora wszamałam :P

no niestety bez orzechow, zwykła mleczna bo nie chciało mi sie tylka ruszyc do sklepu, wiec sie ratowałam tym co jest pod reka ;)

mnie tez szlajanie sie nie rajcuje ;) Czekoladka najlepsza niemiecka z orzeszkami,ale nasza jest taka wedla.:P Moj mężuś idzie zaraz spac,jest padnięty po parktykach :(

no najlepsze sa z tymi calymi orzechami albo z migdalami pyyyychotka:)

o tak z migdalami mmmmmmmm ale tymi całymi :) dobry ppomysł jutro sobie kupie paczuszke migdałow a co ;)

a ja mam ochote na suszone banany albo orzeszki mniamciu ale tlucza strasznie:/

a tam raz na jakis czasmozna sobie pozwolic ;) zreszta po ostatnim spotkaniu z mezusiem stwierdziłam ze trzeba ie pozbyc tych boczkow ;)

mi tez by sie przydalo choc wszyscy mowia ze jestem b.chuda ale ja wiem i tak swoje hehe

dokladnie to samo no moze nie jestem b.chuda ale do grubaskow tez nie naleze;) ale po stwerdzeniu mezusia 'lubie te Twoje boczki' (zdanie co prawda wyrwane z kontekstu ale co tam) trzeba sie ich pozbyc

ja w prawdzie nie mam boczkow i dlatego moj ciagle mnie sciga zebym jadla wiecej.i tak przytylam bo kiedys bylam baaaaaaardzo chuda az za bardzo

boczki nie boczki ze spodni nic sie nie wylewa wiec nie jest zle ;) moja siostra tez tak ma ze jest chuda i szczerze wole swoje boczusie ;)

ja czasem mam obsesje na punkcie swojej sylwetki ale ciiii hehe

ja tz ale to generalnie przed okresem, wtedy to wogole nie powinnam patrzec w lusto ;)

hehe dokladnie ja sie wtedy czuje jak bym polknela balon masakra jednym slowem hehe

uy mnie z tym roznie bywa ja dosyc czesto mam gustawki nastroju a to dola lapie a to sie wyzywam na wszystkich.........

a to wiesz roznie bywa, ja jka lapie dola to z innego powodu ale wtedy to sie nie chce do nikogo odzywac bo by było piekło w domu ;)

HELOOł ;) dziewczynki ja z boczkami nie mam problemu,w tych partiach nie odkłada mi sie tłuszcz,ale jak sobie pofolguje to brzuszek wydyma:( Natomiast ostatnio moim utrapieniem są uda! wydaje mi sie,ze mam je nieproporcjonalnie grube do łydek.Mój mówi,ze jest ok(a nalezy do tych facetów,którrzy naprawde mowia wprost...).Codziennie jak idiotka przegladam sie w lustrze,raz mi sie wydaje,ze jest ok a raz ze fuuuj.MAM OBSESJE I SIE PRZYZNAJE ;) A moje nastroje-no coment! :P

Oj przestance juz o figurach gadac!!! na pewno wszystkie chudziutkie i wymyslaja jakies boczki,fałdki.... ja tam nigdy w zyciu nie bylam na diecie ani nigdy tak nie myslalam. Wyrzućcie lustra ,zostawcie tylko te,ktore pokazuja Was od pasa w górę ;)