Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dallmayer

Zapraszam na pogaduchki przy aromatycznej kawie wszystkie 20-latki

Polecane posty

powiem tak...CHUJOWO!!!!! wlasnie probowalam przetkac rure idącą od zlewu,ale dupa! nawet kreta nie mam.Zaraz mi nerwy puszcza.

mi tez jakos nie za dobrze zlecial ten dziec.pol dnia przespalam probowalam sie cos pouczyc ale lipa nie da rady nie wiem jak sie z tym wszystkim wyrobie:/

Moj A powiedzial,ze sie o mnie martwi,bo pobyt w domu zle na mnie wpływa.PIERDOLCA dostaje,rece opadają,tylko wyć!

nie przejmoj sie mam tak samo ale trzeba jakos dawac rade.ja musze spadac bo jak zwykle brat musi wejsc bede wieczorem.papa

e tam,to zadne sprzatanie, no ale ten syf po robocie tez ktos musi sprzatnąć. Dalam tam kreta teraz,troche sie zaciągnęłam oparami,ale nic mi nie jest...chyba:/

ehhh ja jak zarz sie zaciagnełam tymi oparami specyfkiow to przez cały dzien pozniej wymiotowałam jka kot :/ teraz trzymam sie od tego z daleka a przynajmniej staram sie tego dziadostwa nie wdychac

Ty mnie tu wymiotami nie strasz,bo az mnie cofnęło! Cholera jasna! Czy to jest normalne, zeby w domu gdzie jest dwoch samców mlodsza siostar przetykała zlew? NO K.U.R.W.A MAć!!!!!!!

nie denerwuj sie, u mnie w domu akurat jest tylko jeden samiec - ojciec, ale jezeli mam sie go o cos prosic to wole sama wszystko pomalutku zrobic.... potem ptzynajmniej nie słysze ze 'ja zrobilem to i to......a ty nawet tego nie.....' itp. no moze u Ciebie nie bedzie tak zle z tymi wymiotami.....

mam nadzieje,ale kaszle co chwila,podrażnione mam gardło.Ide to zaraz zlac wodą jeszcze. Ja go nie prosz,bo on powie"dobrze,zaraz" i tyle.Moja robota zawsze staje sie moimi przeklenstwami i atakiem furii! Ale koncze co zaczelam,zeby sie mama nie meczyla! NO BO Z JAKIEJ RACJI???????????????????????????

swoja droga, miałam kiedys kolezanke ktorej ojciec 'radzil' wypalac kretem kurzajki na rekach :/ dziewczyna miała cały czas poparzone rece a tera pełno blizn, niektorzy to maja nasrane do głowy....

chbyba zartujesz? CO TO ZA DEBIL! nasypalam drugi raz,ale tym razem zasłoniłam twarz. Ja juz mam ich gdzies,obym wytrzymała do czwartk,bo chyba w czwartek wlasnie jade do Nysy z moim...a To co porabiasz zgadnij_kto?

jestem ;) ja bym Ci radziła uzyc cilit bank tez zołty do toalet (i nie tylko) ja tym przepycham brodzik z włosow i działa ;)

a ide sobie zrobic kolacje a co tam dzisiejszy dzien jak juz cały ma byc totalnym lenistwem to w pełni ;)

mmm,kolacyjka? Ja po 17 nic juz nie jem do nastepnego dnia :) Aktualnie pije KAWUSIE z mamą....ufff,co za dzionek:P

ja tez nie jem nic tak pozno ale dzisiaj sobie powolgowałam a co sie bede raz na jakis czas mozna ;) ja popijam herbatke coz kawusi pred snem nie, jesli chce spac w nocy :P

Ja czy pije kawe czy nie to i tak mam problem bezsenności,nie wiem co sie ze mna dzieje ostatnio.Co jesz? Głodna sie robie..;)

a to tylko skromne kanapeczki z wedlinka i zoltym serem brak jakiejkolwiek innej inwencji tworczej ;)