Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dallmayer

Zapraszam na pogaduchki przy aromatycznej kawie wszystkie 20-latki

Polecane posty

o jest ktos.Juz myslalam,ze wszyscy śpią :) ja nie moge. A co do tej diety ,figury itp to chyba zaczne biegac...te uda nie daja mi spokoju.

ja mam zamiar od poniedzialku zaczac jezdzic na rowerku i ogolnie cwiczyc ;) w wakacje mi to wychodzilo to moze znow sie uda ;)

mam teraz wielka ochote przytulic sie do mezusia i troche go pomolestowac laskotkami;) normalnie podziwiam Go za to ze to wytrzymuje. ja mamłaskotki prawie wszedzie i jak ktos mnie laskotato sie rzucam jak rybe bez wody..... ehh a tu jeszcze tyle trzeba czekac ;(

e to nie ma sie co przejmowac, ja musze czekac ........ dlugo, no dobra wlasciwie nie wiem ile ale nie predko :( coz trzeba to jakos przezyc

Czekam specjalnie do 24,zeby napisac mu esa z neta-przekroczylam juz limit(:

to jeszcze kilka minut ;) ok. ja ide w pierze, przytule sie do poduszki trudno ;) zycze dobrej nocy

Gość różowy koralik
Witajcie, a czy ja też mogę się do Was zapisać? Właśnie piję kawkę :) i czytam, co napisałyście :) Z przyjemnością dołączę do Waszego grona :) Przyjmiecie mnie?

ide z mamuśką na spacerek.Jak wróce to zaparze sobie kawusie i pogawędymy jak bedziecie;) buzki

No to zacznijmy od początku: urodziłam się dnia tego i tego tu i tu :D :D ;D Prowadzę swoją działalność ale jednocześnie rozglądam sie za pracą na parę godzin dziennie. Mam za dużo wolnego czasu a za mało pieniędzy by kupić mieszkanie razem z moim Ukochanym. Cóż, codzienność. Lubię kawę w każdej postaci, nawet jako peeling do ciała :D A, no i jeszcze jestem w połowie podyplomówki i uwielbiam gorzką czekoladę :)

O Koraliczku to ciekawie sie zapowiadasz;) Ja rowniez lubie kawe w postaci peelingu,nawet wczoraj zafundowalam sobie ten luksus pod prysznicem-rewelacja! Jaka dzialalnosc prowadzisz? Ostatnio coraz czesciej zaczynam myslec o mieszkaniu tylko we dwoje,bez lokatowów:P ,ale skad tu kase brac? Zycie studenckie wcale nie przynosi dochodow-stypendium nie mozna nazwac dochodem:P chociaz-LEPSZY RYDZ NIż NIC :D

Właśnie, w Polsce ciężko jest młodym ludziom zacząć dorosłe życie na własny rachunek... Na zachodzie nie mają takich problemów. Ludzi stać na samochód,spłatę kredytu i jeszcze zostaje im,żeby sobie odłożyć na jakiś urlop itp. A u nas? Jakie perspektywy przed świeżo upieczonym mgr? Góra 1000 zł /mies. Smutne to...