Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasztet25

od poniedziałku - 18.02.2008 odchudzanie

Polecane posty

Hello! Tak ja pije herbarke z bio activ o smaku grejpfrutowym oraz czerwona herbate o smaku earl grey.Pozatym pije zielona herbate z pomarancza i guarana a na sen melise z pomarancza:)Ogolnie to duuuuzo pije-bo herbatki sa bardzo smaczne-nawet jesli nie dzialaja moge je pic:)) Zjadla juz sniadanko a teraz pora sprzatania:)Mam w domu 2 balaganiarzy istne tornada:) Odezwe sie pozniej:))Pozdrawiam i zycze udanego dnia!!!:)) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

czas nadrobić zaleglości i poczytać co tu naskorbałyście, ja dopiero dzisiaj I dzień na diecie na śniadanie była kromka ciemnego pieczywa, jogurt i pół pomarańcza. Kasiu studiujesz we Wrocławiu?mogę wiedzieć co? bo za rok wlasnie tu wybieram się na studia :) Widze, że nie tylko ja mam tego typu problem, że rodzinka je pyszne kaloryczne obiady i slodkie a mi nie wolno. Dla mnie to największa pokusa. Znacznie łatwiej byłoby mieszkać mi samej na czas ochudzania :P Piękna, Kasia dziękuje za motywacje i wsparcie, od dziś już działam pełną parą. Za pierwszym razem mialam większą motywację a teraz gdy jestem głodna mam ochotę wszystko rzucić. Dlatego postanowilam sobie, że będę jadla trochę więcej aby nie być głodną, niekoniecznie 1000-1200kcal. Przede wszystkim moje diety muszą być dłuższe a nie konczyć się w sobotę kiedy nie umiem oprzeć się słodyczom i innym smakołykom. Niestety weekendy też muszę przetrwać na diecie. Muszę odpowiednio nastawić się psychicznie to napewno będzie mi łatwiej. Głownie to wlasnie chyba w psychice sobie trzeba poukładać, zdobyć tą silną wolę a potem powinno być już lżej. Wlasnie ja mam tak jak Kasia jak zjem jeden kawalek czegoś niedozwolonego to potem juz rzucam diete i jem tysiace tych kawałków. Wiem ze to chore ale nie potrafie inaczej. nana nie jesteś najgrubsza ja mam 156 i waże az 62kg, niedawno wazylam 59 i tez się z tym dobrze nie czulam.

Monika-a super ze rozpoczelas dietke!:))) Ja wlasnie pociwczylam sobie na orbitreku tylko 20 min bo musze zaraz zrobic jakis obiadek:)Moj maz twierdzi ze moglabym siedziec w domu juz caly czas-bo jest obiadek i w ogole jest fajnie-a sama twierdze ze wole jednak prace-posiedziec w domu moge tydzien tak jak teraz ale na dluzsza mete wynudzilabym sie chyba za wszystkie czasy bo ile mozna lazic po sklepach i gotowac?Zapewne mi sie oberwie za te ostatnie zdania ale ja tak mysle. Mam ochote wybrac sie na basen i plywac przynajmniej 2 razy w tygodniu ale nie wiem ile mi z tych planow wyjdzie;/ Na obiad dzis planuje brokuly i jakies miesko:)Na kolacje zjem jogurt i ananasa(swiezego) Dzis moj 10 dzien-:))))Zwaze sie dopiero w sobote-mam nadzieje ze cos tam drgnie;)))a nawet jesli nie to mam nadzieje ze brzuch nadal sie bedzie kurczyl tak jak w tej chwili:)Powiem Wam jeszcze ze te szorty wyszczuplajace naprawde dzialaja!!!Podczas cwiczen poce sie jak szczur i moj maz zauwazyl ze wyszczuplay mi nogi-czue nawet po spodniach.Chyba 1 moj zakup z ktorego jestem az tak zadowolona. Do pozniej:)))))

ja juz po uczelni:) dzisiaj jogurt-150 kcal, obiad: zupke szczawiowa mala, 2 male surowki jakies 250-260 kcal, opakowanie platkow ryzowych z sola morska- jakies 380 kcal, a na kolacje troszke zupki grochowej wiec max 220kcal wiec w 1000 kcal dzisiaj sie mieszcze:) i udalo mi sie nie aczyc ierwszy dzien weglow z białkiem:) jest ok:)

piekna,,powiedz jak ci sie udalo osiagnac tak piekny wynik w tak krotkim czasie??? czy to sprawka tego Thermo line,?? a jak diete stosujesz i ile jesz kalorii??

blackberry16-jak mi sie udalo...hm nie wiem sama:)Jem salatki , grejpfruty , ananasy , serki wiejski, chude ryby , piers z kurczaka i wiele innych rzeczy(sprawdz na poczatku topicu pisalam co i jak).Pozatym biore wspomniane Therm Line 2 plus cwiczenia i rzeka herbaty zielonej , wody i herbaty czerwonej.Wszystko to laczac daje jakis efekt.Nie sadze aby to byla tylkoz asluga Therm Line 2 -to wspomagacz. A najwazniejsze to NASTAWIENIE IO PODEJSCIE DO DIETY:) Wlasnie jestem co cwiczeniach orbitrek i nie uwierzycie-cwiczenia areobowe z mezem:)))))) Opracowalismy plan cwiczen i teraz wlasnie je wykonalam-on jako instruktor , trener:))Nie powiem czuje wszystkie miesnie...naprawde niedosc ze spalam tluszcz to jeszcze mamy swietna zabawe:))Przyjemne z pozytecznym. Pozdrawiam i piszcie laseczki jak tam u Was bo jestem bardzo ciekawa:)))❤️🌼

Kasiulka-gratulacje-wykonalas to co postanowilas czyli nielaczenie!!Super

witajcie, 3 dzien diety za mna i jakos idzie, efektow jak na razie nie widze, ale na wage wejde dopiero w sobote. pieknaaaa/ o jakich Ty spodniach piszesz co wypacasz sie super? moze jakis link podeslij :)

Podam Wam linka do strony na allegro gdzie mozna kupic i ja wlasnie takie kupilam od tego sprzedawcy i sa super. Pozatym zastanawiam sie nad kpnem kombinezonu tylko nie wiem jak to sie fachowo nazywa?Moze wy wiecie? A gatki o ktorych pisalam i sa naprawde REWELACYJNE to te: http://www.allegro.pl/item315779466_spodenki_szorty_wyszczuplajace_uniwersalne_a.html Pozdrowionka:)))))

czesc dziewczynki. piekna - czy nie odparzasz sobie miejsc intymnych w tych porteczkach? ja bym pewnie zaraz jakiejs cholery dostala i od gina bym nie wychodzila z miesiac.... brrr, ale zaciekawily mnie te Twoje gatki.

U mnie nie do końca kolorowo ale nie obżarłam się, narazie postanowilam ograniczać jedzenie ale jeść to co mam w domu. Obiady te co gotuje mama ale w małych ilościach. Nie mam narazie na tyle siły żeby odchudzać się jak kiedyś. Jedyne co mogę chociaż teraz dla siebie zrobić to nie objadać się, ograniczać jedzenie i odłożyć słodyczę. Myślę, że lepsze to niż nic.

monika ja tez dzisiaj nie jestem z siebie zadowolona... zjadlam o 18 na kolacje 4 nalesniki z twarożkiem. nie moglam sie opamietac. teraz pije sobie wode, mam nadzieje ze do rana mi to uczucie pelnosci minie... jestem zas zadowolona, i taki zreszta byl moj cel nr 1, ze od poniedzialku nie tknelam slodyczy!!!

o ja też jadłam dzisiaj naleśniki, też z twarożkiem :) ale o 12 na obiad dwie bułki z jasnego pieczywa więc też nie mam być z czego dumna

Dziewczyny! Pamietajcie ODCHUDZACIE SIE DLA SIEBIE NIE DLA INNYCH! Pozatym nie ma sensu sie zmuszac jezeli nie czujesz sie na silach.Mozna sie tylko zrazic i potem na sama mysl o diecie dostaniesz drgawek i mdlosci:) Zjadlas nalesniki-nikt Ci glowy za to nie urwie-zjadlas to zjadlas.Plan jest dobry jesc wszystko ale w odpowiednich ilosciach.Ograniczyc slodycze-I TO JUZ JEST COS. Malymi kroczkami mozecie zdzialac wiecej niz niektore osoby an ajkiejs wyszukanej SPRAWDZONEJ diecie:))) Ja sama od stycznia odchudzalam sie miloon razy i zawsze cos przeszkodzilo-=a 11 lutego wstalam i pomyslalam ze to wlasnie dzisiaj zaczne sie odchudzac i tak jakos poszlo:) Ja osobiscie uwazam ze nic strasznego sie nie stalo.Pozdrowionka :)))) 🌼❤️🌼❤️

Piękna ciesze się, że myślisz podobnie jak ja. Nie rzuce się zrozpaczona na jedzenie tylko spokojnie sobie utoruję drogę do sukcesu czyli do zgrabnej sylwetki w moim wypadku. Stanełam na wadze i niestety aż 63kg.

czesc sloneczka:) uff ja dzisiaj caly dzie na nogach, wlasnie wrocilam z treningu i jestem padnieta, ale sprobuje jeszcze dzis pocwiczyc chociaz 10-15 miutek dla wlasnego samopoczucia:) najbadziej ciesze sie, ze udaje mi sie na laczyc wegli z bialkiem, jutro jade po warzywa: papryke, salate, pomidor, ogorek, rzodkiewke i brokuly i bede mogla jesc np chelebk z salata i pomidorem.. ach na sama mysl slinka cieknie:) mam cudowne nastawienie teraz czekam tylko az bedzie cieplo i lece biegac, jutro sprobuje pobiegac o ile pogoda i przede wszystkim moje naruszone zdrowie pozwoli..:) ale mimo wszystko to i tak zawdzieczam wam i temu, ze mnie tak wspieracie swoja obecnoscia...:) 🌼

postanowilam, ze od poniedzialku walcze z a6w i moic pierwszym celem jest wytrzymanie tygodnia..:) hehe:D

Kasiulka gratuluje, też kiedyś mialam takie samozaparcie ale wierze, że ono jeszcze wróci. Oby tak dalej to szybko osiągniesz wymarzoną figurę. Jestem z Ciebie dumna!

witajcie:) w tamtym roku wlasnie w ten dzien zaczelam swoja walke o piekna figure.. i udalo sie.. eraz tez sie uda.. walcze i nie poddam sie chocby nie wiem co. niestety biegac nie moge, bo jeszcze kiepsko z moimi zatokami i gardlem a nie chce dorobic sie zapalenia okrzeli, pluc albo innego swinstwa:/ ale dzisiaj pojde na 45 minut spacerku:) no i kolo 11 pocwicze w domku:) i wieczorem takze:) chyba zainwestuje w skakanke..:) poszukam:) dzien 5 rozpoczety z wielka wiara w sukces i ze do maja bedzie 6 z przodu..:) od przyszlego tygodnia postaram sie biegac tak 2-3 razy, bo chyba bede sobie dorabiac w kinie:) chce sobie uzbierac pieniazki i odlozyc na prawko i samochod.. przez studia:) mysle, ze jest to realne..:) monika-a dziekuje 🌼

Kasiu a gdzie studiujesz? co prawda już pytałam ale może nie zauważtłas albo ja przeoczyłam odpowiedź. Mnie też coś bierze przeziębienie.

Witajcie!:) Moj 11 dzien.....rano zjadlam sniadanko i wypilam herbatke.Wlasnie wrocilam z zakupow:)Wczoraj skonczylo mi sie serum i dzisiaj dla odmiany kupilam aktywne serum anty-celluitowe z firmy Dr Eris-LIRENE.Uzywalyscie moze kiedys tego specyfiku?Takie pomarnczowe opakowanie.Cenowo jest drozsze od serum Eveline i bardziej mi sie podoba zapach:)Z tym ze serum Eveline DZIALA a o skutecznosci tego przekonam sie jak go \"wykoncze\":)) Chyba wybilam sobie palca-mam nadzieje ze nic powazniejszego-teraz go sobie usztywnilam i czekam na rozowj wydarzen.Strasznie boli i to nie tylko p[alec ale juz takze promieniuje na dlon.Moj maz uparl sie aby kechac do lekarza....ale ja sie ich boje:) Zastanawiam sie tez co dzisiaj zjesc na obiad;-] 3 majcie sie!ytrwale w swoich postanowieniach:)))Ja dzisiaj mialam amy kryzys wagowy-tzn wstalam rano i zobaczylam WAGE-tak bardzo chcialam sie zwazyc ale .....jednak powstrzymalam sie:)Jeszcze 2 dni i WIELKIE WAZENIE;))))) Tymczasem pozdrawiam i odezwe sie pozniej(o ile dozyje-mam skomponowane przez meza zestawy cwiczen i dzisiaj bedziemy dzialali-wiec jak sie nie odezwe tzn ze mnie wykonczyl;)))

Kasiu dlatego taka wysportowwana jesteś :D to już rozumiem ten zapał, te ćwiczenia hehe :) ja i awf?o maj gat, nie wyobrażam sobie tam siebie Ja zaczełam tym razem mniej rygorystycznie niż zawsze. Nie zrezygnowalam jak zawsze ze wszystkiego i nie trzymam się ściśle diety. Tym razem mam inny plan niż zawsze, czy bardziej, czy mniej skuteczny to się okarze. Kiedyś odchudzalam się jedząc 1000kcal i czasem jeździłam na rowerze. Ale w weekendy rzucalam się na jedzenie i na słodkie, nie umialam się powstrzymać. Teraz będę jadła tak żeby nie być głodną. Ogranicze jedzenie, słodycze ale nie tak rygostycznie. Nie bedę dokładnie liczyła kcal i trzymała się w 1000. Moja dieta nie bedzie trwała tak jak kiedyś tylko od poniedziałku do piątku. Nie będę ważyła się co chwile i maksymalnie ograniczała. Moja dieta ma być bardziej pożywna, stracę na niej mniej kg i w dłuższym czasie ale ma wlasnie trwać długo a nie 5 dni dieta, 2 dni obżarstwo. Nie wiem czy mi się uda ale spróbuje.

Kasiu dlatego taka wysportowwana jesteś :D to już rozumiem ten zapał, te ćwiczenia hehe :) ja i awf?o maj gat, nie wyobrażam sobie tam siebie Ja zaczełam tym razem mniej rygorystycznie niż zawsze. Nie zrezygnowalam jak zawsze ze wszystkiego i nie trzymam się ściśle diety. Tym razem mam inny plan niż zawsze, czy bardziej, czy mniej skuteczny to się okarze. Kiedyś odchudzalam się jedząc 1000kcal i czasem jeździłam na rowerze. Ale w weekendy rzucalam się na jedzenie i na słodkie, nie umialam się powstrzymać. Teraz będę jadła tak żeby nie być głodną. Ogranicze jedzenie, słodycze ale nie tak rygostycznie. Nie bedę dokładnie liczyła kcal i trzymała się w 1000. Moja dieta nie bedzie trwała tak jak kiedyś tylko od poniedziałku do piątku. Nie będę ważyła się co chwile i maksymalnie ograniczała. Moja dieta ma być bardziej pożywna, stracę na niej mniej kg i w dłuższym czasie ale ma wlasnie trwać długo a nie 5 dni dieta, 2 dni obżarstwo. Nie wiem czy mi się uda ale spróbuje.

Znam kilka osob uczacych sie wlasnie na awf we wroclawiu:)Sama mam duzo wspolnego ze sportem-a moze mialam teraz to juz tylko tak dla utrzymania formy:)Stare dobre czasy sie przypominaja:)) Ja narazie zyje-robie obiad:)

ale naściemciłam, myślalam że wczesniej się nie zapisało więc wkleilam teraz i jak się okazało po raz 3 przepraszam w takim razie za bałagan a na obiad zjem talerz barszczu

kurcze dziewczyny na kolacje miala byc tylko surówka porowa, ale niestey zjadlam jeszcze jablko i 6 krazkow ryzowych.. co prawda zmiescilam sie w 1000kcal ale kurcze..:( grrrr:D najbardziej podoba mi sie to, ze nie ciganie mnie do slodkiego:D:D:D od niedzieli juz ladnie wiec jak zdrowko pozwoli to pobiegam:)