Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastrzębianka

Sala na wesele Jastrzębie i okolice

Polecane posty

Gość gość
Byłam, widziałam podoba mi się, polecam usmiech.gif Hotel Restauracja Koniczynka oferuje pyszne jedzenie i miłą atmosferę. Nowa sala konsumpcyjna, sala weselna na 140 osób, sala bankietowa, salonik hotelowy oraz 19 pokoi z łazienkami, tv i darmowym internetem wi-fi. Na terenie obiektu: dwa zadaszone tarasy, ogródek letni i bezpłatny parking. Tak jak pisze na stronie hotelu tak i jest, jestem zadowolona POLECAM usmiech.gif !!! - widać, że nie pisał to "zwykły " uczestnik wesela, tylko ktoś podstawiony.... nikt normalny nie używa takiego słownictwa i takiej pisowni w wyrażaniu opinii..... Wstyd samemu sobie robić reklamę. Przyszli Młodzi zaglądają tu, żeby dowiedzieć się prawdy, a nie zakłamanych informacji właścicieli lokalów...... ' Polecam czytanie ze zrozumieniem. Osoba która pisała o tych pokojach, bufecik, salonik palący itp, zostało to skopiowane ze strony Koniczynki i to prawda z tym się zgadzam. Osoba napisała że się z tym zgadza a nie jak tam jest. Gratuluje inteligencji usmiech.gif - kurcze, to ja takiej inteligencji nie chce mieć... żeby swoje odczucia kopiować ze strony internetowej ?? Czyli sam na nic mądrego by nie wpadł....

Gość gość
Wystarczy, ze pojawi sie jeden pozytywny komentarz na temat Koniczynki a juz komus zal d**e sciska.

Gość gość
dla tych co non stop spamuja ta Koniczyna-otworzcie moze nowy osobny temat bo az sie brzydnie tu zagladac, w kolko o jednym

Gość gość
Hej. Nie polecam Gościńca wodzisławskiego. Byłam tam na weselu i pierwszy raz w życiu 9 a byłam na wielu weselach) byłam głodna. Stoły puste, nie spotkałam się z tak małą ilością jedzenia na weselu jak tam. Lokal OK, obejście i okolica super. Ale na weselu ma być stół pełny. Ja się zawiodłam i nie polecam.

Gość gość
Hej :) szukam opinii na temat zespołu Trio plus z Żor. Zastanawiamy się nad wybraniem ich na nasze wesele w przyszłym roku:) Z góry dziękuję za pomoc:)

Gość gość
Cześć, poszukuję świeżych opinii na temat Wiktorii w Skrzyszowie, Astorii w Mszanej i Contry w Wodzisławiu ?

Gość gość
Witam, Czy ktoś z Was może powiedzieć coś na temat jedzenia w nowym domu przyjęć Premium w Radlinie ? Czy jedzenia jest dużo, jak zapewnia właściciel ??

Gość gość
skonczcie z ta Koniczyna, bo non stop to samo

Gość gość
Wiktoria-bardzo dobre jedzenia, sala no chyba sami widzieliscie pozostawia do zyczenia Astoria- bardzo ladna sala, jedzenie ok, ale trzeba konczyc wesele wczesnie ze wgledu na bliskosc sasiadow Contra- sale widzialam ale nie bylam na weselu takze sie nie wypowiadam

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź :) Jak to jest z Astorią tak naprawdę ? Część osób twierdzi, że trzeba kończyć wcześniej wesele, część osób twierdzi, że to nieprawda. Sam właściciel wszystkiemu zaprzecza. Bardzo proszę o wypowiedź osoby, która faktycznie była tam na weselu. Pozdrawiam !

Gość gość lolek
No niewiem czy to w tych Piecach wszystko na 100% bo tez tam bylem na weselu i calkiem normalnie ,jedzenie tez.Tys chyba jeszcze nigdzie nie byla i nic fajnego nie widziala.

Gość gość
osoboscie rozmawialam z wlascicielem ktory mi zapowiedzial ze wesele najdluzej do 3 rano bo ma klopoty z sasiadem jak sa dluzsza wesela bo jest za bliskie sasiedztwo... takze jesli planowalas konczyc tak wesele to polecam Astorie bo to jest pewniak, jesli chcesz dluzsza zabawe to rozejrzyj sie gdzie indziej

Gość gość
Czy wiecie które lokale w okolicach Wodzisławia posiadają dużo miejsc noclegowych ? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Gość pomaranczkaa
Awięc z tego co ja się orientuję: Gościniec Wodzisławski ma dużo miejsc noclegowych - ok. 40 - 50. Z tego co pamiętam to Zajazd u Danusi też ma ich więcej (na pewno na ok. 40 osób, dokładnie nie pamiętam) i Pradziad też coś w tych okolicach :) Dworek nad stawem ma 9 pokoi - w tym pokoje dwusobowe i 1-osobowe ale wiem, że oferują też tzw. "dostawki". Jeżeli interesują Cię miejsca z noclegami na większą liczbę gości to chyba już tylko zostają Ci hotele :)

Gość Pomaran
Przypomniało mi się, że jeszcze w Złotej Iglicy jest 8 pokoi (bodajże dwusobowych), Arce w Jankowicach (8 pokoi na 19 osób). Contra nie posiada swoich miejsc noclegowych ale blisko (ok.1,5 km) znajduje się hotel a w nim 50 miejsc... To tyle co ja kojarze ;)

Gość gość
U Danusi prezent od szefowej to przejazd carocą polecam !

Gość gość
przejazd "caroca" hahahahahahaha z jakiej barki sie urwalas? kopciuszek sie znalazl lol

Gość gość
Pisalas ze cudowne prezenty a to jest tylko jeden prezent. Do tego calkiem zbyteczny, a jak pada to co wtedy?

Gość malina898
Czy to prawda, że w Astorii ostatnio się pogorszyły wesela? Takie do mnie dotarły plotki, więc proszę o aktualne opinie :) A jakieś opinie o Pradziadzie w Rogowie albo Rege w Bieńkowicach ?

Gość gość
Witam, brat miał w pradziadzie wesele. Było to jakiś czas temu ale wszystko w najlepszym porządku. Jedzenie oki, obsługa też, ładne obejście... polecam

Gość gość
Hej. Nie jestem właścicielem żadnej restauracji, jestem zwykłym gościem weselnym i szczerze odradzam Gościniec wodzisławski. Wg mnie totalna porażka jeśli chodzi o jedzenie. Pierwszy raz byłam na weselu 9 a byłam na mnóstwu) gdzie nie było co jeść. Stoły świeciły pustkami !!! kelnerzy pojawiali się bardzo rzadko. Jedyny + dla sali, to obejście, fajny teren do zdjęć np. Ale dla mnie na weselu powinno być dużo jedzenia, nie ważne, że nikt tego wszystkiego nie zje, ale nie może być tak, że nie ma nic poza napojami...... Naprawdę odradzam.......

Gość gość
Ja polecam Astorię. Nikt tam cie nie oszuka. Dobre jedzenie, dużo i ładnie. Maxima też jest ok.

Gość gość
Cześć wszystkim. Proszę o informację, gdzie dostanę dobry katering :) Komunię robię w domu i zamiast kucharki wolę z dowozem :) Gdzie dostanę dużo dobrego jedzenia?? :)

Gość gość
Witam wszystkich w przyszłym roku wesele a nie mamy jeszcze zespołu, słyszałem od znajomych o zespole LENOX z Rybnika może ktoś był na imprezie w ich wykonaniu ?

Gość gość
nawet się nie zastanawiajcie tylko podpisujcie umowę terminy mają napewno wolne powodzenia

Gość Kubic
Witaj, a może warto udać się jednak gdzieś dalej? :) Osobiście mieszkam Bielsko Białej i u Nas również jest pięknie :) Jeśli chodzi o koszty to sprawdziłem podane hotele i ceny są porównywalne a choćby Hotel Alpin w Szczyrku ma teraz w promocji noclegi dla wszystkich gości w cenie :) Wiadomo, że na autokar trzeba rzucić no... ale to w końcu jedyny taki dzień życiu, a jakość to to element, który pamiętamy długo po tym jak zapomnieliśmy o cenie :) Pozdrawiam Kubic

Gość gość1236
Miał ktoś wesele w paradise w Rogoznej? Bardzo proszę o jakiekolwiek opinie na temat tego lokalu. Zastanawiam się czy nie zrobić tam wesela, sala piękna, nowa i dlatego na żadnym forum nie umie znaleźć opinii na ich temat. Z góry dzięki:-)

Gość gość
Ja miałam tam wesele. Fakt, że nasze wesele było jednym z pierwszych (bo ponad rok termu) to jedyną wadą była wtedy obsługa. Tylko jedna kelnerka i kelner dawali radę a reszta to tragedia, ale doszły mnie słuchy, że już mają nową ekipę i jest o 100 % lepiej. Właścicielka jest przemiłą osobą z którą wszystko da się załatwić :) Ja z mojej strony polecam.

Gość gość
Ja z całym moim sumieniem polecam ZAJAZD CYGANEK, robiłam tam wesele we wrześniu, mnóstwo pysznego jedzenia, miła obsługa można dogadać się z właścicielką na każdy temat... Sala duża i śliczna, duży ogród. Cena wydaje mi się niska w porównaniu do ilości jedzenia 160zł. Budynek z zewnątrz nie podoba mi się ale jak się przekonałam nie domy przyjęć mają piękny budynek a goście wychodzą głodni. Polecam ZAJAZD CYGANEK my z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni i za 2 lata znowu tam zawitamy bo kuzynka też zdecydowała robić sobie tam wesele.

Gość gość
Czy ktoś wie jakie sś ceny za dwudniowe wesele w Zaciszu w Gołkowicach?