Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Kochana , no przeciez ja tu nic nie podaje i podawac nie mam zamiaru... Nabijam sie tylko z niego... i z Ciebie tak troszeczke :P ja np usunełam swoj profil na nk kiedy na na kafe znalazlam topik 'co o niej sadzicie' ... po prostu żenada.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Lady ale to było do tamtej pomarańczki hihi No ja widze te topiki ' co o niej sądzicie ' itp to mi żal tych dziewczyn :P bo nie są świadome że ich fotka lata po kafe :P i nie chciałabym być jedną z nich .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 ale ciekawe kim jest ten pomarańczowy... Pomarańczowy, apeluje do Ciebie i Twego sumienia- ujawnij sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Ja tam z żadnym facetem nie rozmawiałam na Dietach także nie mam pojęcia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Ale rożni ludzie to czytają... heh, jakos smiesznie mi sie teraz pisze z Toba jak juz wiem jak wygladasz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Hahah dlaczego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Zatraciłysmy pełna anonimowość;) :P Ale serio, wygladasz swietnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Oj dziękuję Ci ;* < zawstydzona > ehe ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 ooo widze ze forum na nowo rozwikło no no jakie ciekawe watki sie tu ujawniaja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 taaa.. wątek kryminalny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 haha. Jutro jade po nowe spodnie :p i umawiać się na egzamin ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 to życze mniejszego rozmiaru spodni i dogodnego terminu egzaminu co byś mogła potem smigać po drogach legalnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 ja jak sie zmiesciłam ostatnio w M to byłam wniebo wzięta a teraz marzy mi sie takie S no za 10 kg to napewno bedzie S hehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 hehe dzięki lady ;D no ja się już mieszcze w S bez problemu ;p nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Bedzie S! Ja Ci to mówie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 jest jeszcze XS:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 XS to bym nie chciała :P kobieta to kobieta, musi mieć jakieś kstałty a przy XS to chyba ich nie ma;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 hmmm.... mozliwe:) sprawdzać nie będę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 dzięki dziewczyny ja to sie jednak zadowole S jakos XS chyba nie dla mnie ale najpierw skupmy sie dobrze na M w tym przypadku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 uff ale gooraco na polku :) a ja dzis sobie ide na rowerek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 no to ja od jutra na zupkach tylko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 nick ...............wiek.....wzrost......waga poczat..ile ubyło......cel wytrwała ..........18 ... ...167 ... ........82... ...........10,5... .....62 firank_a............19........168............88,5....... .....4,5...........65 Madeleina1990.....18........174............77........... ....5............60 poprostu_karolina.17.........165.......... 84............... 6,5..........64 KOALKA_1990.......18........168...........86............ .....0...........58 arpana...............20........168............58........ .......3............48 Apocalypsis.........21.........163...........64......... .......2........... 55 Lady_Marika.......21.........174...........70........... ......4........60 Chrupcia............19..........163.........53.......... .......1,5........48 Paiętacie to jeszcze??:D:D tabelka z 21 kwietnia:) i teraz widać że w akcji zagineło nam kilka kolezanek..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 firanka miała wpaść :P loguje się na NK a tu nie wchodzi :p nieładnie :P kupiłam sobie 2 pary spodni ;) 28 rozmiar ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak ktoras kupi Napisano Czerwiec 26, 2008 ja myslę ,że Madeleinka nie jest żadną pięknoscią ,taka pospolita panienka,o wiele ładniejsza jest Lady Marika .Madeleinko,nie obraż się ale urodą nie grzeszysz,więc w tym Egipcie niewiele się bedziesz roznic od tamtejszych kobiet bo tez jestes opasła jak one Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak ktoras kupi Napisano Czerwiec 26, 2008 patrząc na twoje zdjątka na nk widzę taką rożową świneczkę,tak bardzo jestes do niej podobna : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 buehehehe :D:D przeciez cudów nie ma, mnie nikt zobaczyc nie mógł bo moje zdjęcia sa scisle tajne :P:P A Madeleina jest sliczna, żadna tam z niej tam różowa świnka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 hihihi przecież nie uważam się za piękność ;D krytyke znoszę z godnością :) lecz taka anonimowa tylko mnie dowartościowuje bueheh ;DD a do Egiptu się nie wybieram nawet;> mhm ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 hehe smiesza mnie tacy anonimowi smieszni ludzie :D to ja sobie pozwole uaktualnic ta tabelke :D nick ...............wiek.....wzrost......waga poczat..ile ubyło......cel wytrwała ..........18 ... ...167 ... ........82... ...........10,5... .....62 firank_a............19........168............88,5....... .....4,5...........65 Madeleina1990.....18........174............77........... ....5............60 poprostu_karolina.17.........165.......... 84............. 17,4..........58 KOALKA_1990.......18........168...........86............ .....0...........58 arpana...............20........168............58........ .......3............48 Apocalypsis.........21.........163...........64......... .......2........... 55 Lady_Marika.......21.........174...........70........... ......4........60 Chrupcia............19..........163.........53.......... .......1,5........48 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 a tak w ogóle to jak byłam w Egipcie to nie widziałam spaślaków :P wręcz przeciwne same chudzinki na plażach :P dzisiaj moja dieta będzie lekko nagięta :P alkoholowo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 a ja dzisiaj na zupkach :P zjadłam dwie miski i na troszke surowki sie skusiłam.. jeszcze na kolacje miseczka mnie czeka :D i ogolnie cały dzien na sloneczku wiec jesc sie nie chce:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach