maroon 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 omg sorki wielkie pomylilam Twoj nik!!!!Taka jedna kobitka!! sorki jeszcze raz:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 milena rozumiem ale jeśli ktoś nie zje posiłku do 18 bo nie było takiej możliwości to lepiej niech go zje później niż w ogóle ( żeby tylko było 3 godz przed snem) maroon nic się nie stało:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 milena rozumiem ale jeśli ktoś nie zje posiłku do 18 bo nie było takiej możliwości to lepiej niech go zje później niż w ogóle ( żeby tylko było 3 godz przed snem) maroon nic się nie stało:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panna agnieszka Napisano Kwiecień 13, 2008 to i ja sie przylaczam;/ moj cel to 10 kg ale nie mam okreslonego czasu do kiedy ma mi ten zbedny tluszczyk spasc ;p narazie stosuje kopenhaska ale o d u p e ja rozbic;/ . mam 165 i waze 65 kg. i pragne tak do 55 kg. pomozecie? a moze polecicie jakas dobra diete? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 polecam dietę 1000-15000 kc lub po prostu mż :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka-malenka21 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 dzisiaj sie opchałam obiadem niedzielnym i lodami ;D ale od jutra sie ostro trzymam swojej rozpiski ;D i to juz definitywnie do lata=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panna agnieszka Napisano Kwiecień 13, 2008 a ja wymyslilam swoja diete, sniadanka z diety 1000 kacl a obiady sama wymyslilam i bez kolacji. mam nadzieje ze to dziennie nie przekroczy 1000 kalorii . hehe . same ocencie. Dzien 1 Śniadanie-kromka ciemnego chleba z lyzka margaryny.oblozyc lisciem salaty i plaster sera zoltego. do tego jablko i marchewka. Obiad-Puree ziemniaczane z boczkiem ( ok 1 szklanka teg wychodzi) Dzien 2 Ś- 3 dag platkow (fitness) zalac jogurtem waniliowym i owoc wkroic O- befsztyk, zoltko, sol, pieprz, ogorek kiszony (tzw tatar) Dzien 3 Ś- kromka ciemnego chelba z lyzka margaryny i twarozkiem, plaster pomidora O- mala miseczka obojetnie jakiej zupy Dzien 4 Ś-serek wiejski, kromka ciemnego chela O- mala miseczka obojetnie jakiej zupy Dzien 5 Ś-kromka ciennego chleba, dzem O-mala miseczka obojetnie jakiej zupy Dzien 6 S bulka pelnoyiarnista y margarzna, plaster syznki i kilka plastro ogorka O filiyanka pomidorowej y rzyem)goracz kubek knora= Dzien 7 S kanapka y jajecynica na masle ye sycyzpiorkiem O Filiyanka pomidorowej)goracz kubek knora a teraz doradzcie czy dziennie moja dieta przekracza 1000 kacl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 powinno się jeść co najmniej 5 posiłków dziennie...może rozplanujesz ten jadłospis w inny sposób ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nałęczowianka_with_sugar 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 up wpadłam podniesc nasz wątek. to jutro zaczynamy:-D na maxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nałęczowianka_with_sugar 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 To ja dzisiaj ostatecznie postanowilam się przelamać i stanęłam na wagę:58,4 wzrost: 161. Walkę czas zacząć narazie małymi krokami. Sniadanko: zjadłam trochę sera bialego z miodem i ciemna buleczke z tartare, planuję zjesc jeszcze trochę zupy kalafiorowej i tyle. Pomyslec ze przed swiętami wazylam 51:O No ale takto jest jak sobie czlowiek na wszystko pozwala. Piszcie dziewczyny jaktam dzisiaj u was:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka-malenka21 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 moje sniadanie to grejfrut i kiwi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nałęczowianka_with_sugar 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 Milenko a doszlo to zdjęcie czy nie?! Moze podałabys mi jeszcze inny adres, bo tak głupio, ze powiedziałam ze wyslę i nie doszlo:O Ale ze sniadaniem bardzo ładnie:-D Uwielbiam grejpfruty i po niech się jesc nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka-malenka21 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 Nałęczowianko nie doszło, ale to tylko sprawka głupiego meila ;/ usune zniego wszystkie wiedomosci. jak bedzie wyczyszczony to dam znac i sprobujesz jeszcze raz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka-malenka21 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 chyba zeprzeslesz mi przez gadu gadu ;D ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka-malenka21 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 znalazłam cos co mnie przeazilo!!!! owoce - zrodlo fruktozy i glukozy - cukrow prostych ktore szybko odkladaja sie w tluszcz prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maroon 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 melduje sie:) u mnie dzisiaj na wadze 61,8:D dzis na sniadanie zjadlam polowe pomaranczy z jogurtem naturalnym i otrebami no i obowiazkowo woda z cytryna na czczo i moja ukochana mega mocna czarna nieslodzona kawunia:D milenka-malenka21 z jednej strony to prawda, pod tym wzgledem ciemny chlebek jest lepszy od owocow bo sklada sie z cukrow zlozonych, ktore sie dluzej rozkladaja, ale popatrz na to z innej strony. Skoro jestes na diecie odchudzajacej ograniczasz organizmowi dostep do witamin i mineralow, a najwiecej ich jest wlasnie w owocach. Dlatego ja np. osobiscie zrezygnowalam calkowicie ze wszytkim potraw skladajacych sie z maki/zboza oprocz otrebow, za to jem owoce (w granicach umiaru) i warzywa( bez umiaru);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka-malenka21 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 heja!;D właśnie wróciłam z zakupów;) upiłam ciemny chlebek, odtłuszczony twarożek i jogurty, płatki fitness, batoniki fitness, herbatke wspomagająca odchudzanie z Vitaxa (jest świetna polecam! ) i produkty sojowe =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka-malenka21 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 ah i moją kochaną czekolade ;D hehe...ale niestety tylko w formie żelu do kąpieli ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 Mój dzisiejszy bilans Rano : dwie kanapki W południe: jedna kanapka Obiad: szklanka barszczu , 2 ziemniaki i pierś z kurczaka z odrobiną warzyw Kolacja: dwie kanapki Tych kanapek tyle wyjątkowo bo nic innego nie było dzisiaj do jedzenia :P Dopiero musiałam uzupełnić lodówkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinka 23 Napisano Kwiecień 14, 2008 Hej dziewczyny!!! U mnie dziś w menu była tylko chałka z dżemem ( 2 kawałki), zupa pomidorowa i mix sałatka,acha i gruszka. Jutro muszę sie wybrać po chlebek vasa,bo już mi sie dawno skończył:( Wypróbowałam ten peeling kawowy wg. receptury Nałęczowianki i rzeczywiście jest poprawa co prawda nie duża, ale zawsze to już coś:) Pozdrawiam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Orzeszek83 Napisano Kwiecień 14, 2008 Dziewczyny moge sie przylaczyc do waszego grona? Mam 165 cm i waze 58 kg. Moj cel to wazyc 54 przed rozpoczeciem lata. Wiem ze 4 kg to nie jest tak duzo ale uwiezcie mi ze te 4 kg robia ogromna roznice w mojej sylwetce. Staram sie jesc zdrowo. Wiadomo ze czasem (ostatnio czesciej) zdarzaja mi sie wpadki. Kocham zolty ser :| i wiem ze jem go za duzo. Tak wiec od dzisiaj postaniawiam poprawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nałęczowianka_with_sugar 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 Orzeszek pewnie ze mozesz się przylączyć. Kazdy kilogram robi roznicę :-D Malinka całkiem ładnie było dzisiaj u Ciebie. Poprawa będzie nie martw się, tylko troszkę czasu potrzeba+ćwiczen Taka jedna kobitka No własnie ja tez nie pomyslalam zbytnio o uzupelnieniu lodowki, ale poprawimy się :-D Milenka ale sobie pysznosci zdrowe nakupilas. Co do owocow to myslę, ze mozna jesc, ale wlasnie do poludnia. I wiadomo z umiarem, unikać tych najbardziej tuczących jak banany i będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maroon 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 moje dzisiejsze menu to jogurt naturalny, 1.5 pomaranczy, 2 banany, 2 marchewki, peczek rzodkiewek, kawalek piersi kurczaka z rozna bez skory i 3 jajka na polmiekko:) razem dokladnie 837 kcal:D troche malo, ale wychodze powoli z kopenhaskiej i nie chce sie rzucac na jedzenie:) w obawie przed jojo:) jutro zamierzam zdrowiej:) wiecej mieska mniej owocow:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziakor Napisano Kwiecień 15, 2008 Hej dziewczyny. Pomóżcie! Chcę schudnąć z 63 na 57, mam 165. Próbowałam wszystkiego:Kopenhaska,kapuściana i inne diety cud. Jestem żarłok jak cholera! Nie daje rady! Chodziłam na vacu line a teraz biegam na endermo masaż, już 6 dzieńi też kicha. brałam meridie i nic,po 2 tyg odstawiłam bo szkoda zdrowia,terma line,bio cla,detoksinal i nic. teraz od tyg. linea i żadnych efektów. Smarowałam się elancylem,vichy lipomeric,dermika nobiles i zero. Ostatio razem z masażami i lineą kupiłam serum kawowe expres slim AA i to chyba troche pomaga! Pomóżcie bo też chcę być szczupłą kobietką. moze ktoś zna jakąs optymalną dietke, bez przymierania glodem.Pozdrawiam i całuje wszyskie dbające o siebie kobietki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość schudneee Napisano Kwiecień 15, 2008 hej sorka,ze tak rzadko tu wpadam ale praca,praca:(ale ciagle z wami jestem:)robicie super postepy:) ja wlasnie po sniafdanku 2kanapki razowe z chudym serem bialym i pomidorem:) odezwe sie popoludniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nałęczowianka_with_sugar 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Madziakor moze blonnik?! błonnik spełnia o tyle fajną funkcję, ze wchłania, wodę, pęcznieje i wypełnia żołądek. Taka metoda na głoda:-D Ja bym Ci proponowała jeść często i mało i zdrowo. Rano może być jakiś jogurt naturalny z otrębami(blonnik)ryż brązowy(takze bardzo dużo) w różnych płatkach np owsianych. Skoro jesteś głodna to jedz, ale z umierem i mało i wlasnie zdrowo. W soji i soczewicy takze jest bardzo duzo blonnika. Jak jestes glodna opychaj się salatkami warzywnymi(ale bez zadnych sosow), owoce jedynie, rano, chleb i wszystko co jasne: makarony wyeliminuj, ale mozesz sobie pozwolic na ciemne ryze, kaszę gryczaną. Mięsko tez mozna jesc chude: kurczak/indyk. Przede wszystkim ciwczenia:O I kto to mowi- bo mi samej się chce tak..ze szok;) Ja przykladowo często jestem głodna, ale to jest głod psychiczny to znaczy takie zachciewajki, co innego głod fizyczny(w brzuchu mi nigdy nie burczy) i myslę ze powinnas się zastanowic sama jaki masz typ gloda;) Bo jesli jedynie psychiczny to Moja Droga kazdy na niego cierpi w mniejszych lub większym stopniu. Wtedy to tylko woda woda i walka. Ja dzisiaj: ser bialy i miod+ kawa na sniadanko:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misheeela110 Napisano Kwiecień 15, 2008 Dziś: sniadanie: jogurt z płatkami 2 sniadanie: batonik fitness +soczek z czarnej pozczki ;D obiad: ryż z duszonymi warzywami chyba est ok nie :) ?? pije zielona herbatke i wspomagajaca przemiane materii z vitaxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misheeela110 Napisano Kwiecień 15, 2008 na obiady planuje jesc 'gorące kubki' :) z waflą ryżową . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misheeela110 Napisano Kwiecień 15, 2008 i duzo duzo owoców. czy to jest zdrowa dieta dziewczyny? (ciąża) :) nie chce schudnac.. ale chyba wybralam zly topic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka-malenka21 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 nie kochana to nie jest zdrowa dieta. powinnas jesc wszystkiego z umiarem!!!! i dowidzenia z tego topicu ! twoja dieta jest zalosna jak na twoj stan. owszem ta herbatka vitax jest dobra na trawienie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach