Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondona

DLACZEGO BRZYDSZE KOBIETY MAJĄ WYŻSZE POSZUCIE WŁASNEJ WARTOŚCI ???

Polecane posty

JoannaWM - ze powinny isc na terapie bo maja cholernie spore kompleksy:p Rzadko kiedy ale zdarza sie ze maz mnie widzi w maseczce blotnej i mowi mi slodko\"ty moja Fiono sliczna\":)

Mantodea - a widzial CIe w maseczce takiej co tak sciaga skore - ta jest lepsza wyglada sie wtady jak mumia :) MOjego M i corke bardzo smieszy jak to zrobie :)

Ja fotki nie wrzucę, ale możecie mi uwierzyć na słowo że do piękności nie należę ;) choć podobno brzydka nie jestem :D A poczucie wartości to rzecz względna, jedna będzie się czuła dobrze bo jest ładna, inna bo jest super wykształcona, jeszcze inna będzie zarówno ładna i wykształcona, a jeszcze inna dlatego że jest dobra kucharką. O czym tu w ogóle gadać?

Jestescie dziwne. Mierzycie swoja miara kazda kobiete??? Dla niektórych kobiet makijaze,ciuchy i durne plotkowanie nie ma znaczenia ,bo maja ciekawsze rzeczy do zrobienie.Proste. A czy ktos o siebie dba i dlaczego nie ,bo są rózne tego powody,to jego prywatna sprawa,a wy nie musiecie sie zajmowac problemami milionów.Porazka.

jestem dzisiaj brzydsza i nie mam poczucia wartości :p katar mam i żadnego poczucia 😭 ale zaraz mąż wróci i mnie trochę dowartościuje ;)

lavera- ty chyba całego topiku nie przeczytałaś:P widzisz misiu- to dziś to naprawdę jesteśmy jedna schizofreniczka:P moj oglada mnie czasem w błotnej z morza martwego- ubaw ma po pachy- ale to jak znienacka mi wejdzie do łazienki;)

z tymi maseczkami to róznie bywa - chociaż ja to robie zawsze w niedziele o 12 30 przy perfekcyjnej Pani domu :D:D nikt tego ze mna nie oglada wiec nikt nie widzi jak wyglądam :) chociaz nawet gdyby widział to nic by pewnie nie powiedział :)

Moj mezus zobaczy mnie dzis z szamponem koloryzujacym na glowie i biala maseczka na twarzy..wrrr....;)

mantodea dawaj fote- w sumie fajnie jest wiedzieć kto siedzi po drugiej stronie monitora:D

przybywam- my też przecież jestesmy kochankami- mimo tego że w dzień przy okazji zonami, mamami itp

ja natomiast uwazam, ze pewne granice intymnosci powinno sie zachowac. Dlatego moj maz nigdy nie widzial mnie z maseczka na twarzy czy jak obcinam paznokcie itp to juz nie jest dla faceta atrakcyjne, tak mi sie wydaje moja znajoma robi kupe na kiblu a jej maz sie kapie- dla mnie to juz przegiecie a nie \" bliskosc\" :o

Przybywam z daleka - uwierz mi nie brakuje mi szacunku do kobitek ktore na kafe wrzucaja swoje foty ale ja tego nie zrobie.Po co jakas dejzi69 czy inna krowa ma sobie cisnienie podnosic i mnie przy okazji???;)

;) a czemu tak w konspiracji?? fajna z ciebie babka- szczerze mówiąc zupelnie inaczej sobie ciebie wyobrażałam;)

po prostu Julka - jak bralam to swinstwo na podtrzymanie ciazy w pewnym momencie wzielo mnie na wymioty i niestety nie dobieglam do kibelka.Sciana w przedpokoju drzwi o d wc samo wc kafelki wszystko uwalone.Moj maz nie widzial ZADNEGO problemu w tym.Polozyl mnie trzesaca sie do lozka wzial wiadro z woda szmata i bez slowa bez glupiej miny wszystko posprzatal....To jest natura moja droga i MILOSC!:)

co do tej intymności racja- też wolę pewne rzeczy robić w spokoju- ale czasem są różne sytuacje - więc mój mąż wparowuje i juz- ale jeśli chodzi o kupki i tego typu sprawy- absolutnie sobie w takich czynnosciach nie przeszkadzamy;)

ok mantodea to co innego. Jak ja zygalam w ciazy i bylam blada to tez mi glowe nad kiblem trzymal zebym nie wpadla i sie w tym nie utopila . Jak mnie plecy bolaly to mi pomagal z kibla wstac... ciaza to inny stan, ale normalnie to uwazam, ze pewne granice powinny byc zachowane. Pozniej dla faceta kobieta nie jest atrakcyjna jesli widzi ja codziennie z rana w wałkach czy jak robi kupe...

ok ja wpadne wieczorem- idziemy kąpać zuzalkę

po prostu Julka - poranna kupka nie jest zla hahaha;) persymona - trzeba miec fantazje jak sie kasy nie ma:p

Ja tez spadam:)Ide walnac szampon na lepetynke maseczke i na koniec zrobie mezowi taniec brzucha hahahaha;)