Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bootylicious

2 MIESIĄCE 8KG! KTO ZE MNĄ? D

Polecane posty

hehe no raczej tak hehe ;) a do Polski zawsze na wakacje można jechać :D Ja nie chcę tu zostać, może gdyby mnie coś trzymało (jak facet) to zostałabym. Ale i tak przynajmniej 5-6 lat tu zostanę, aż się wyedukuję ;]

dołaczam sie ;) ja dzisiaj wyopilam kefir,jogurt i 3l wody jak myslicie moge sie na obiad skusic na kefir z ziemniaczkami? ^^

Już po obiadku. Dziś dosyć późno ale nie mogłam wcześniej. Zjadłam: Rybe gotowaną na parze + marchewka, seler i cebula duszone. Oczywiście na koniec był jogurt naturalny. Tak sie tym najadłam, że az mam wyrzuty sumienia że jestem na diecie a nie głoduje hmmm ... Boje sie że nie schudne jedząc tak jak podaje dieta. Z drugiej strony wiem że posiłki są tak dobrane aby dostarczać organizmowi wszystkie składniki i witaminy ale może powinnam z czegoś zrezygnować...??

kropka oczywiście, że schudniesz! Ja też nie przestrzegam jadłospisu diety jogurtowej. Wystarczy mniej jeść, odstawić słodycze, nie podjadać między posiłkami, pić dużo wody i jeść 3 porcje jogurtu. Przecież zdrowo się odżywiasz, więc będzie dobrze! Powiedziałam mamie o jogurtowej diecie i powiedziała mi, że jej koleżanka kilka tyg temu zaczęła jeść jogurty naturalne i ograniczyła jedzenia i w 2 tyg schudła 6kg! ohh mi kilogram na tydzień wystrczy, ale nie pogardziłabym 5cioma czy 6cioma w tak krótkim czasie:D

Dzieki Booty za słowa otuchy :-) Dopiero trzeci dzień jem jogurty wiec zobaczymy po tygodniu czy beda jakieś rezultaty.

Ja popadam w stan depresyjny. Nadal nie mam okresu a ważę i mierzę więcej :/ aleee dziś czułam ból w dole brzucha więc liczę na to, że to już tuż tuż!

Wiesz może ja też sie tak dziwnie czuje bo zbliża sie okres, tylko że przed tymi "cudownymi" dniami mam straszny apetyt a tu nic. Poczekamy zobaczymy ;-)

Hihi nie zgadniecie co ja właśnie robię :P Piekę drożdżówkę :D Pierwszy raz w życiu :D Ciekawe czy mi wyjdzie :D

no ja mam 172cm i 59kg... ;(ale tancze i chcialabym tak do 53zejsc...

czy myślicie ze jedzac podobnie jak dzisiaj do soboty zrzuce troche odstajacego bebecha;/ i jakies1,5kg? jadlam : 2kefiry (400ml) zero procent jogurt zero procent (400ml) pare swierzych ziemniaczków 4,5lwody i pewnie potem jakis malyy jogurcik?

Powinnaś jeść więcej warzyw i owoców, których u Ciebie brak. Na diecie jogurtowej właśnie najszybciej schodzi z brzucha więc tam gdzie Ty chcesz włąśnie ;p ja też chce żeby mi z brzucha najbardziej zeszło i z ud! mam nadzieję, że moje spacery dadzą jakieś rezultaty!

Wyszła mi drożdżówka!!!! Chyba się popłaczę ze szczęścia :D

Ale bylam dzisiaj zajeta. Masakra. Boli mnie gardla a mam jutro wziac szczepionke. Bede musiala klamac,ze jestem zdrowa jak ryba :) Na lunch zjadlam serek wiejski light z pomidorem i trzema kromkami wasy. Pozniej zjadlam grejpfruta na deser. Troszke teraz jestem glodna,ale moja siostra zrobila pyszny obiad tylko niezbyt dietetyczny- zapiekanka z kurczakiem makaronem pieczarkami i serem. Mniam mniam ;)

Wiecie że Piwo - 0,33 l ma aż 162 kcal !!! a filiżanka herbaty tylko 1 kcal. Nigdy nie znałam sie tych przeliczeniach ale znalazłam super kalkulator kaloryczny, który podlicza ile zjadłyśmy kalori w ciągu dnia. Wyszło mi niecałe 800 kcal.

nie wiem czemu mi nie napisało ale chodziło mi zeby wklejać bez ostatniego wyrazenia (br) Sorki ze tak to chaotycznie tłumacze ale mam nadzieje ze Wam zadziała ;-)

Cześć dziewczyny :D Ja wczoraj zjadłam tylko kawałek drożdżówki. Cóż za silna wola. Dziś na sniadanie zjem właśnie kawałek drożdżówki i popiję mlekiem. To jest niskokaloryczne ciasto więc bez obaw. I tak czuję po sobie ze chudnę :) Wszystkie spodnie ze mnie lecą. Nie chcę przejść na drastyczną dietę bo to zawsze kończy sie u mnie jojo. Zawsze... Dziś sobie kupię balsam brazujący z Garniera bo mi się skończył. No chyba że jest jakis lepszy ?? Moze z NIVEA ktos testował ??

Cześć wszystkim. U mnie dzis jak narazie tylko jogurt i troszke słonecznika ale zaraz zjem kolejny jogurcik i waze. Co do balsamow brazujących to ja mam z Jonsona Holiday Skin i jest ok. Miałam kiedys taki balsam tylko że z Ziaji i nie polecam bo dziala jak samoopalacz i po pierwszym użyciu miałam widoczne smugi. Osobiście wole coś o słabszym (wolniejszym) działaniu ale to wszystko zależy od koloru skóry :-) W tym roku też mam ochote wypróbować Garniera.

Cześć dziewczyny! Ja mam balsam Nivea ale jeszcze go nie wypóbowałam szczerze mówiąc, jak nrazie balsamuję się Tonikiem ujędranijącym z Garniera który jest boski :D Właśnie wstałam, pogoda śliczna, szkoda tylko, że muszę kuć do egzaminu!:( Na śniadanko owsianka tradycyjie i jogurcik zaraz po :)

Ja się chyba skuszę w tym roku na NIVEA :) Rzeczywiście jest dziś piękna pogoda i współczuję wszystkim tym którzy muszą sie uczyć w ten upał :( Ja jadę na wieś się opalać :) Pozdrawiam 👄

ranne ptaszki z Was dziewczynki:) moje śniadanie nie bylo dietetyczne, wiec nie powiem co jadłam:) słonce jest fajniejsze, samoopalacze i balsamy brązujące śmierdzą dla mnie;(

Kocham słońce bo moja twarz odrazu robi sie ładniejsza ale nie mam możliwości jak narazie opalić reszty ciała. Do solarium nie chodze i pewnie nigdy nie pójde, wiec zostają mi balsamy, przynajmniej przez najbliższe 2 miesiące ;-)

Cześć dziewczyny! Właśnie wróciłam ze sklepu ze zdrową żywnością gdzie kupiłam sobie siemię lniane na zaparcia :D Organizm nie trawi siemienia lnianego (połkniętego w całości, bez gryzienia, a to właśnie chodzi:) więc obejdzie się bez dodatkowych kcalorii :D Dziś się wybalsamuję brązującym balsamem, też lubię kiedy moja skóra jest muśnięta słońcem, wtedy nie muszę nosić makijażu którego nie znoszę ;p

Ale dziś spokojnie na naszym topiku :-) Na obiadek zjadłam pieczoną pierś z kurczaka i surową marchewke + jogutr naturalny. Na podwieczorek miałam kolejny jogurt nat. i zastanawiam sie czy jeść kolacje czyli znowu jogurt czy sobie darować bo właściwie nie jestem głodna. A jak wasze odchudzanie ??