Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka1906

Nastoletnie mamy czas na smiech i lzy

Polecane posty

Wiecie co szkoda że kenty nie ma ciekawe co z nią Ktos pisał że ona już tu nie będzie pisać:/ Ale dla czego macie może jakieś wieści

Gość dejzi69
http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl/ tu sa rozne prydatne filmy profesjonalne ze szkol rodzenia dot.porodu,pielegnacji itp.napewno wam sie przydadza,to fajnie czarna,napewno wsparcie sie przyda.

Ja tam wcale nie żałuję, że kenta się nie wypowiada. Poczytałam teraz jej wypowiedzi żeby znaleźć czy pisała coś o tym, że już nie będzie tu siedzieć na kafe i zobaczyć jaka była jej ostatnia wypowiedź, ale to co przeczytałam mnie przeraziło. Na jakimś topiku, który zbierał krew dla dziecka dopatrywała się oszustwa. Ja rozumiem, że szerzą się oszustwa w sieci, ale to już krwi nie można oddać? Na innym topiku, gdzie kobieta pisała, że jest prostytutką i zaszła w ciążę, wyzywała ją od najgorszych i pisała, że mamą jej na pewno by nie nazwała. Sorry, ale \'zawód\' nie decyduje o tym jakim się będzie rodzicem. Najlepiej jest zarabiać krocie w porządnej firmie, siedzieć po nocach, a dzieckiem się w ogóle nie zajmować - wtedy mamusią nawet można nazwać. Paranoja. Nie będę więcej przytaczać wypowiedzi kenty, bo są obraźliwe do potęgi - dziewczyna myśli, że wszystkie rozumy pozjadała. Sorry, ale u mnie to krótka piłka. Czarna nie odbierz źle mojego postu, musiałam to napisać, bo by mnie szlag trafił. Dla mnie jest gorsza od Dejzi. I w tym topiku o prostytuce napisała, że to ostatni wpis na forum: \" I to mój oststni wpis na tym forum... jak wida nie warto się tu wypowiadać szczerze i dosadnie... niech Wam sie dobrze zyje... cieszcie się... znienawidzona kenta odchodzi w zapomnienie... \" http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3785961&start=30 Nienawidzę gdy ktoś wyzywa innych, którzy nie krzywdzą drugiego człowieka. Sorry, ale nikt nie ma prawa osądzać drugą osobę bez względu na to co by robiła, jeśli nie krzywdzi innych swoim zachowaniem. Ot.

He no nie wiem w sumie sama co powiedzieć Nie chcę jej oceniać bo nie wiem co nią kierowało Może jednak miała zły humor Tu nigdy nic złego nie powiedziała No nie ważne Dejzi dzieki fajne filmiki:D My podobne ćwiczenia mieliśmy w szkole rodzenia Dziś byłam dokupić płyn do kapieli,szampon,puder ,waciki i pieluszki flanelowe Bez kitu ale na takiego bobasa kasa leci:D W sumie nic nie kupiłam a 200 zł wydałam:/

Gość Aagusia90
Hej, a cóż to się stało naszej Dejzi?? Albo teraz ktoś się pod nią podszywa albo wcześniej... Jakieś dziwne to jest. E tam ;) Życie jest piękne :D

Gość dejzi69
serio moja wypowiedz,jak juz laura napisala kazdy raz do roku ludkzim glosem przemawiam,pozdro.milej nocki.dobranoc,do jutra.

Hej świętujemy bo topik doszedł do 1000:D hehe Dziś jedziemy na wycieczkę koło olkusza Nie wiem jak wytrzymam ale się cieszę Wczoraj u nas była zabawa orkiestra itp ale dostałam jakiś skurczy i nie poszliśmy:(

Gość Aagusia90
Nie no spoko laski, jak ciąża nie jest zagrożona i przebiega OK to można się wycieczkować :D Ruch i powietrze są dobre na wszystko! Nie daj się sprowokować - ja też nie dowierzam. Według mnie to coś najwyraźniej jest nie tak, ale wnikać nie będę ;)

Gość Aagusia90
Tak, trwa dłużej... Wielka szkoda, że nie 5 min :(

No cześć dziewczyny wczoraj padłam i za nic bym już tu nie weszła:D Było super :D świeże powietrze,lasy ,rzeczka ,ognisko:D Potem sparingi dróżyn piłkarskich:D Byliśmy też na pustyni Błędowskiej :D Nie no nie mam co narzekać Potem była burza i musielismy wejść do środka bo jeżeli chodzi o to zjawisko to się go panicznie boję:/ Dzidziusiowi też się podobało -tak przynajmiej myślę:D Szkoda tylko że na koniach nie mogłam pojeździć:( Jeszcze wrócił z Irlandii nasz wspólny przyjaciel Znaczy mój i P P poszedł do niego na godzine ja nie miałam sił:/ On chcę rozkręcić tu jakiś biznes i chce do niego P wkręcić ,no ale nie wiem co z tego będzie I tak zapewne dopiero na stałe tu za rok zjedzie więc wtedy będziemy myśleć:D A co wy wczoraj porabiałyście:D Dziś w krk chociaż niby zimno i ulewnie to duszno strasznie Wiecie wczoraj miałam też jakieś bóle i wydaje mi się że zaczyna mi odchodzić czop Nie jest on zabarwiony krwią ale jest to gęsta wydzielina o mlecznym kolorze No nie wiem w sumie :/ Czasem mam silne bóle i myślę że to już ale one przechodzą Teraz się zastanawiam jak rozpoznam że to już,teraz napewno

czarnulka rozpoznasz... ;) ja dzisiaj myslalam ze cos jest nie tak rano ;( tak sie zle czulak...przyjechał mężulek i chcial mnie zabrac do lekarza,ale zadzwonilam do przychodzi i sie na 16 zarejstrowalam... i siedze w domku. Kolo 13 przyjedzie moj Adamo bomusial wracac... do roboty ';/

Gość jak nie
Nio mam nadzieję:D No ja dziś też się za dobrze nie czuję;/

Gość jak nie
Sorki dziewczyny to nie na ten topik miało iść:D Czytam czasem wasz topik i was podziwiam Czarnulka ja nie wiem czy z tą wycieczką to był dobry pomysł Co by było jakbyś zaczęłą rodzić Ale fajnie że ci się podobało Będę czasem do was wpadać:D Tak apropo mishella ja jestem w 36 tyg i też się źle czuję:/ Taki chyba dzisiaj dzień:/

bóle głowy, pulsuje mi w skroniach aż... i niedobrze, na wymioty mi sie ziera, ale zwymiotować nie moge.. to normalnne w ciazy, prawda ??

jak nie - wpadaj do nas :)) mi sie dopiero 20 tydzien zaczął... dopiero,albo już... dopiero osatnio zaczęły mi sie ciążowe mdłości tak nna dobre i zle samopoczucie ;/

Gość jak nie
mdłości tak ale radziłabym zbadać ciśnienie

Jak nie no ja miałam obawy ale mam dość siedzenia na tyłku:D No wpadaj do nas:D A czemu się źle czujesz Misheeela no ciśnienie byś sobie mogła zmierzyć Ja dopiero skończyłam z P oglądać Rockiego:D hahah lubię ten film ale duchota:/

Gość jak nie
tralalal

ale masakra :( kostki mam popuchnięte, łydki, piersi to już mam takie wielkie że wszystkie staniki są za małe ;/

fffffuuj :/ wyobraźcie sobie że mój mąż zrobił obiad z racji tego że ja sie dzisiaj gorzej czuje.. i wierzcie mi że już nie dopuszcze go do kuchni ;D

No ja też nie wiem co mam zrobić z piersiami:/Są wielkie i wogóle mi się nie podobają Chcę już swoje dawne:/ No ja dziś na szczęście nie jestem spuchnięta ale spiąca strasznie P poszedł do pracy:/

czarnulka podobno po ciazy piersi nie beda idelalnie takie jak przed :/ caly ten okres karmienia i wogole,gromadzacy sie pokarm... ale niech sie do cholery chociaz troche zmniejszą :D! ide słońce do lekarza... :) potem napisze ;* pa