Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość El Mariachi

Refleksja na temat kobiet i ich mądrości i inteligencji

Polecane posty

Motywujemy was samym faktem naszego istnienia i wymaganiami jakie mamy. Jesli rzucacie sie aby je spelniac, jest nam przyjemnie. A im nam jest przyjemniej, tym wam tez, czyz nie? Komputer odmiowil mi wlasnie polskich znakow, cholreny szit widac, ze meski wynalazek ;p

"Jeśli porównywane są osoby (kobiety i mężczyźni) o wysokich zdolnościach ogólnych, to przewaga mężczyzn w uzdolnieniach matematycznych narasta. Okazało się także, że dawniej różnice w tych zdolnościach były znacznie większe niż dzisiaj " To znaczy, że niedługo nie tylko w przedmiotach humanistycznych będziemy lepsze :) ale fajnie, już sie nie mogę doczekać :D

Gość Psedłonim++
To chyba dochodzimy do sedna sprawy. W czasach prehistorycznych kobieta zrozumiała, na czym polega zjawisko. Zamiast więc ćwiczyć i doskonalić swój mózg, poddając go kolejnym, licznym przedsięwzięciom intelektualnym oraz trudom, ona poszła po najmniejszej linii rozwoju, czyli wysługiwania się mężczyzną. Ten z kolei, potrzebując myśleć za dwoje, zaczął rozwijać swój mózg w tempie nieosiągalnym dla kobiety, której z kolei mózg, pozbawiony przez nią samą stosownych bodźców, cofał się z pokolenia na pokolenie w swoim rozwoju. Eureka!

Gość Ju............................
"Jest to po części prawda, ale to raczej jest zarzut - zamiast kierować swoją energię na sprawy ważne, istotne i priorytetowe, My musimy starać się o was, dogadzać, sponsorować, zabawiać - a wszystko po to, żebyście raczyły nam dać podupczyć" No i jeszczew raz pytam - kto tu jest głupi? Ten, kto się męczy, pracuje, żeby komuś dogodzić, czy ten, kto z tego korzysta?:D A wspomniane "sprawy ważne, istotne i priorytetowe" to przecież dla mężczyzn dupczenie. Więc energia zostaje wykorzystana właściwie.:)

Ok Psełdo mam swoje wymagania,jesli je spełniasz mozemy pogadać 1 blondyn 184-188 2 zielone oczy 3 budowa ciała normalna] 4 rozmiar penisa 18 cm 5 bogaty 6 fajne auto 7 własne mieszkanie 8 ma nie chcieć dzieci(własnych]bo ja juz mam dzoecko 9 znak ryby,bliżnieta lub byk 10 inteligentny 11 nie wymagający ode mnie rzeczy niemożliwych Piszesz sie na to?:classic_cool: El Mariachi--->oj pluskwo żal mi Cie:classic_cool:

Gość Psedłonim++
:-) Celowo mylisz pojęcia, moja droga p. Justynoooo. Tania sofistyka. :-)

Gość El Mariachi
>> Tak to sobie tłumacz. A nikt nie podejmuje badań nad istnieniem Boga, bo tego nie można udowodnić cioto A dlaczego nie mozna? Bo nikt się tego nie podjął albo po prostu Boga nie ma. Ja osobiście skłaniam się do tej drugiej wersji :) Czytałaś Lalke? Szkiełko i oko pamiętasz? Chyba nie, przypomnijj sobie :classic_cool: Cioto? Wiesz, róznie dobrze mógłbym obrzucić cie stekiem obelg, wiązanką wyzwisk czy zmieszczac z gównem, to też potrafie, ale to nie na mój poziom dziecinko :) >> Co do Dody to zazdrośisz jej że ma więcej siana od ciebie, ze ma lepsze auto, że jestem mniej zaradny i w ogóle, że jesteś mniej męski od niej :/ Mniej męski od niej? :o:o Skąd dzieciaczku wiesz czym ja jeżdze, ile mam zer na koncie, i co to ma do rzeczy w tej dyskusji? :o:o Wiesz co to jest produkt popkultury? Poczytaj sobie o tym :) Sioooo, gimnazjalisci skonczyli rok szkolmu i wyraźnie się nudzą :o

Gość Psedłonim++
Muszę Cię chyba rozczarować, Samico - i to, coś wymieniła, i parę innych, dodatkowych drobnostek. :-) Piszesz się na dodatkowe drobnostki?

Gość El Mariachi
Samica, a poza własnym bękartem co planujesz wnieść do związku? Bo przy takiej liście wymgań, powinno to byc przynajmniej równoważący wkład :o

Ja bym tam się z tego całego postępu - bądź co bądź, przede wszystckim dfzięki męzczyznom - nie cieszyła. A skąd wynalazki? Ano z lenistwa, tylko i wyłacznie. I tak kiedyś nadejdzie czas, że maszyna całkowicie zastąpi człowieka. I komu za to dziękować? Oczywiście facetom:(

Gość Psedłonim++
No przede wszystkim kobiety sobie podziękują za sukces, p. Justynaaa. Czyli za świat pozbawionych wreszcie męskich kreatur...

Gość El Mariachi
>> A skąd wynalazki? Ano z lenistwa, tylko i wyłacznie A właśnie, ze nie. Z potrzeby odkrywania, nowych wyzwań, zdobywania, ulepszania, itp :)

sio gimnazjalisto, nara przedszkolaku - jeszcze bardziej prymitywna linia obrony niż ironia :D ciota to nie było żadne obrażanie tylko "stwierdzenie faktu" :D

Gość Psedłonim++
Coś w tym rodzaju, Słodziaczek. Gdzie teraz znaleźć prawdziwego, męskiego mężczyznę płci męskiej?

"Będzie Ci się chciało, Samico, naprawdę? Zbijać moje racje? No proszę..." Pseldonim ale ty swoich racji nie masz, czego dowodem jest doczepienie twojego pustego wagoniku do lokomotywki El-a:D wykaż się czymkolwiek to będziemy dyskutować:D

El Mariachi--->właśnie po to mam wymagania by mi taka gnida nie wypominała ze mam dziecko. Hehehehe uwielbiam dziesiejszy świat ,kobiety mogą przebierać wybierać marudzić...już nie trzeba szukać męza na siłe:classic_cool: Psełdo nie chce mi sie dziś nic :O i na nic sie nie pisze.

Gość Psedłonim++
Rozumiem, Samico, lenistwo Cię ogarnęło lekkie. :-) NIe dzisiaj, to spróbujemy jutro. Chyba że zcykorujesz.

Gość matematyka
Studiuję matematykę i mam zamiar napisać z niej doktorat :)

Jak to gdzie? Na tym forum jest jeden taki prawdziwie męski :D :D Dziewczyna mu powiedziala, ze lubi jego męskość i twardą rękę a on to za bardzo wziął do siebie :D Dobra muszę iść bo zaraz przyjedzie mój Dziadunio, który nie uwierzycie ale jest naukowcem! :D a moja Babcia akurat jest wyraźnie głupsza od niego :D co za zbieg okoliczności :D

Gość Psedłonim++
Mogę się spokojnie, Doprawdy, wykazać moimi racjami. Zapoczątkuj dyskusję. Proszę bardzo.

Gość El Mariachi
>> El Mariachi--->właśnie po to mam wymagania by mi taka gnida nie wypominała ze mam dziecko. To chyba w złą stronę idziesz, bo żeby facet był w stanie zaakceptować cudzego bachora, to trzeba ze swoich wymagań schodzić maksymalnie :o I ty sie dziwisz ze trafiasz na samych przegranców :o :D Śmieszne i straszne zarazem :o >> Hehehehe uwielbiam dziesiejszy świat ,kobiety mogą przebierać wybierać marudzić...już nie trzeba szukać męza na siłe I tak wybierasz, marudszi, przebierasz, a tu cały czas jakieś życiowe mameje się trafiają :D

I tu właśnie mamy przyklad jak kobiety manipulują facetami - gdyby nie dziewczyna el mariachiego on by w ogole tego nie napisał :D kobiety są naiwne? powiesz facetowi, ze jest dobry w lozku - tez uwierzy, powiesz, ze przystojny - bedzie się uwazal za najprzystojniejszego na swiecie, a kobiecie powiesz, ze nie jest gruba - ona i tak będzie myslala, że jest :D

Gość to obwisła prowokacja
jak klejnoty autora...tu też ten koment pasuje

Gość Psedłonim++
Jasne, Słodziaczek. Jest, jak piszesz, ale nie nazywajmy tego rozumem, mądrością czy intelektem. To jest zwykłe, babskie cwaniactwo.

Gość El Mariachi
>> Dziewczyna mu powiedziala, ze lubi jego męskość i twardą rękę a on to za bardzo wziął do siebie Nie ona jedna, miałem trzy dziewczyny i każda się podporządkowywała mojemu charakterowi :)

Gość El Mariachi
>> gdyby nie dziewczyna el mariachiego on by w ogole tego nie napisał Błąd. Ona nie ma wpływu na mój światopogląd :) >> a kobiecie powiesz, ze nie jest gruba - ona i tak będzie myslala, że jest No i wytłumacz mi ten zadziwiający fakt zaprzeczania rzeczywistości, któy choćby w tym temacie kilka Pan już próbowało przerabiać :)

Psełdonimie, ależ ja nie twierdzę, że mężczyźni nie są zaradni, pomysłowi itp. Są - i bardzo mnie to cieszy. Nie twierdzę też, że są głupi. Uważam jednak, że kobiety tym bardziej nie są potrafiąc umiejętnie te męskie zdolności i umiejętności ukierunkować a na dodatek bez żadnego praktycznie w to wkładu z męskiego dorobku korzystać.:) Jest symbioza - i niech będzie. Uzupełniamy się. Gdyby kobieta przyjęła rolę mężczyzny, a to niestety coraz częściej ma miejsce, to mężczyzna wcieliłby się w rolę kobiety. A co, może tak nie jest? Zamiast wziąć udział w "wyścigu", napędzać się wzajemnie, prześcigać w pomysłach, współpracować, to facet wskakuje bez słowa pod pantofel i korzysta z pracy, zdolności i umiejętności kobiety. Ot, i cała filozofia.

Gość to obwisła prowokacja
nie wiem jak ludzie inteligentni mogą zakładać takie topicki.... potem mnożą się inne temu podobne i zlatują się psychole macie trochę wyobraźni? jeśli chcecie się podniecać swoją samczą inteligencją to róbcie to na jakimś wulgarnym forum od wczoraj rafal tak rajcujesz kurcze co za matoł-dzisiaj nie mam dla ciebie za grosz litości koleś opluwając kobiety opluwasz także własną matkę,siostrę i inne ,które być może w realu szanujesz są też inteligentne chamy i ty do nich należysz gratulacje siewco negatywnej energii

Gość Psedłonim++
Poproszę jeszcze o wyjaśnienie, p. Justynaaaa, z jakichże osiągnięć kobiecych "korzysta" na zasadzie wzajemności facet?