Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singleLIFE

Mam dość facetów z kretyńskimi irokezikami bleeeee

Polecane posty

Gość singleLIFE

Dziewczyny ja już na nich nie moge patrzeć!!!Faceci są w dzisiejszych czasach ABSOkurwaLUTNIE obleśni!!! wszyscy noszą te pieprzone irokezy - nie ważne ,że łeb jak sklep , zakola, lub wodogłowie - każdy musi mieć "irokezika" !!!! a na zachodzie goście noszą już inne , bardziej męskie i mniej wystylizowane fryzury. Oczywiście jestem jedną z nielicznych ,ktore już nie moga znieść widoku następujących pajacyków : *na nogach białe "najeczki" *spodnie jeansy opuszczone na tyłku *koszulka polo- je akurat lubie ,ale dlaczego do cholery noszą postawione kołnierzyki - że niby ma to fajnie wyglądać?????!!! *ewentualnie zamiast polowki koszulka w paski *obleśny irokez na głowie *ryj jak niewypał Panie spraw by faceci troche wyładnieli bo w przeciwnym razie bede musiala wybierać się na sexturystykę!!!!

Gość Martian
Jak ja się cieszę, że w końcu jakaś dziewczyna to zauważa i wyśmiewa ;) to jest maksymalnie żałosne, każdy modniś i amant tak wygląda, co drugo na ulicy taki :D

Gość singleLIFE
no własnie tylko ja mam takie wrazenie ,ze jestem jedyna!!! najgorsza jest jeszcze do tego zestawu opalenizna z solariu - taka na maksa sztuczna -blechhhh serio plastik kroluje na ulicach!

Gość singleLIFE
no własnie tylko ja mam takie wrazenie ,ze jestem jedyna!!! najgorsza jest jeszcze do tego zestawu opalenizna z solariu - taka na maksa sztuczna -blechhhh serio plastik kroluje na ulicach!

\"wszyscy noszą te pieprzone irokezy\" O, przepraszam. Zawsze są wyjątki. Nie generalizuj tak, bo możesz obrazić kogoś niewinnego ;) Tak nawiasem. Co do tematu - mnie też to się zbrzydło, ale nie tylko to i nie tylko od chłopaków emanuje plastik.

Gość singleLIFE
o no własnie ..moze troche szowinistyczne podejscie do kobiet i prostackie(bo co to ma znaczyc ze kobieta dostanie w morde ,przepraszam bardzo!!) ale co do wygladu i cipowatego charakteru to sie zgadzam z autorem tamtego postu!!!

Gość singleLIFE
we wsi zwanej Wrocław , z przyjemnoscia sie z toba zamienie!!!

Gość irokezy u punków tak
u drecholi - stanowcze NIE :o

Gość singleLIFE
do punkow to 100% akceptacji , nawet drechy nie chodza w irokezach tylko te spedziowane dyskomatoły

Gość jeśli już irokez
to z prawdziwego zdarzenia a nie "to coś" na łepetynie. :o

Gość Martian
Ja mam dłuższe włosy, tzn. nie na metala, ale po prostu dłuższe i czuję się o wiele atrakcyjniejszy od tych irokezików :DDD

ja tez nie pojmuje tej mody... a zwlaszcza kiedy taki fryz robi sobie facet kolo 30 :D

>> gdzie ty mieszkasz że widzisz facetów z irokezami u mnie w mieście raptem jest może trzech Nie każdy mieszka w bieszczadach :o

Gość Irokez podoba mi sie tylko
u punków.

a zy ja mieszkam w bieszczadzie:P ja mieszkam obecnie w dość dużym mieście i jakoś tego zegoś nie widuję chyba że wy za irokeza uznajecie dwa kłaki na żel jak tak to forry ale to dla mnie nie jest irok

>>moze troche szowinistyczne podejscie do kobiet i prostackie(bo co to ma znaczyc ze kobieta dostanie w morde ,przepraszam bardzo!!) Nie wiem, ale autor tamtego tematu wydaje się bardzo mądrym człowiekiem ze sporym doświadczeniem, więc wie co mówi i ja mu wierze :classic_cool: >>ale co do wygladu i cipowatego charakteru to sie zgadzam z autorem tamtego postu!!! Dokładnie :o

Gość singleLIFE
ojej nie chodzi mi o te irokezy jakie nosza punky, tylko takie wlosy krotkie postawione na zel ... bez wygolenia bez koloru .. o boze jak ja bym chciala faceta z dluzszymi wlosami - nie takie dlugie jak u kobiety bo takie mam sama ale taka czupryne lekka a nie ten oblesny zel lllllllll bo zel to normalnie nadaje sie na zal.pl

>> boze jak ja bym chciala faceta z dluzszymi wlosami - nie takie dlugie jak u kobiety bo takie mam sama ale taka czupryne lekka a nie ten oblesny zel lllllllll bo zel to normalnie nadaje sie na zal.pl W końcu jakas normalna kobieta :) Każdy normalnhy człowiek w pogardzie ma tych wystrzyżonych a'la Beckham, nazelowanych pedałów w obcisłych koszulkach, spodenkach z lnu i japoneczkach :o Z dłuższymi włosami to mam nadzieje, ze nie chciałabyś żadnego kudłatego metala? :o

Gość a czemu nie metala
zawsze miałam słabość do metali, dredziarzy i punków. :classic_cool:

Ten z reklamy perfum tez ma za długie chery 😴 A ten cipak-płaczka to już pozostawie bez komentarza :o

Gość wyżelowanym gogusiom
mówie stanowcze nie!:o

Gość singleLIFE
za dlugie czy nie -wazne zeby bylo za co zlapac hahah bez skojarzen prosze nienawidze zelu na wlosach przeciez to wyglada jak tluszcz!!! wogloe ten caly Ronaldo przyprawia mnie o mdlosci , nie wiem kto gustuje w takich kolesiach jak dla mnie jego wyglad to upadek pojecia "meskiego wygladu"