Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Robson22

Lewe prawo jazdy

Polecane posty

Gość gość
up, tak czytam i nie dowierzam. To mówisz, że można było sprawdzić przy kurierze, a ty odebrałeś i teraz dopiero to zauważyłeś? Nie mogłeś nie odbierać? Da się tak chyba...?

Gość gość
Jakieś opinie na temat dokumencik.pl

Gość gość
^z tego co wyczytałem na jakimś forum to dokumencik PL to podróbka innej firmy, że zerżnęli od nich wszystko. Ciekawe czy takie coś jest legalne.. Ja zamawiać nigdzie z tych firm nie zamierzam..

Gość gość
Macie jakieś dobre pewne namiary

Gość gość
Kogo jeszcze obchodzą te ich wszystkie wymyślne egzaminy i utrudnienia? Ludzie chyba wiedzą już,że teraz zupełnie legalne jest posiadanie prawa jazdy kolekcjonerskiego. Po szczegóły odsyłam na szybkieprawojazdy.pl

Gość gośćjjjjj
Ale Panowie kłamiecie ;) Przecież to co te lepsze firmy sprzedają to z tego co mają na stronach jedynie produkty do kolekcjonowania, niczego innego, bo przecież na logikę, na pewno nie jest to legalne. A gościu wyżej reklamuje sam siebie pisząc, że legalne? HEHE Fajnie macie. Legalne to są dokumenty do kolekcji, nie tak jak ty gosciu wyzej sie reklamujesz - legalne do wszystkiego, każdy domyśla się czego - a to gó**no prawda.

Gość gość
Uwaga nie wpłacać oraz nie zamawiać ze strony dokumentykolekcjonerskie.com.pl Dane 97 2490 0005 0000 4000 3877 0650 Alior Bank Łukasz Biń Warszawa

Gość Telewizorek666
Czy mogły ktoś wstawić na jakis hosting zdjęciowy dokument kupiony od dokumencik.EU? Chodzi mi o jakość i czy jest sens kupowania od nich. Mile widziane by były inne kolekcje :) z innych firm które takie rzeczy sprzedają. Proszę usuń tylko swoje dane osobowe z zdjęcia :) dzieki i pozdro

Gość gość
prosiłbym o zdjęcia tych dokumentów z prawko-dowod.pl najlepiej jeśli ktoś ma dowód po18sce@gmail.com i czy jak by ktoś przypatrzył się z 5 sek dłużej to czy by rozpoznał że to marny fejk

Gość bauwanek
Ale się narobiło teraz konkurencji z tego co widzę. I to najlepsze oszustów, którzy piszą o wpisach do rejestru, 99,9 proc podobnych dokumentach itd. Przecież to matactwo wyczuwalne na kilometr? Jakby tak było to ich stronki już dawno by nie istniały, heh fajny tekst że każdy już wie, że można sobie dokument zrobić - legalnie - i link do siebie - jako samoreklama :) Nie, nie można. Można jedynie sobie zamówić do kolekcji, w ramkę - a nie do uzytkowania, jak namawiają niektórzy... dno. A jeszcze z rok temu istniały z 2/3 firmy jedna znana z TV - hehe wiadomo kto, prawko-dowod i fastid....... :) A Wy dalej szukajcie czegoś lepszego :p

Gość nat5536
Naczytałam się na wielu forach, że ludzie oszukują. Biorą zaliczki i znikają albo przysyłają jakieś wyblakłe papierki. Mimo wszystko zamówiłam na dokumencik.eu, mój śmieszny dokument doszedł i... wszystko jest ok. Wiadomo, że to nie będzie w 100% jak oryginał, ale w 98% myślę, że spokojnie. Jak na dokument kolekcjonerski, którym przecież nikt nie ma zamiaru się posługiwać na drodze, tyle w mojej opinii starczy. Paczka przyszła jakoś po dwóch dniach od zamówienia, mogłam zerknąć do środka przy kurierze i sprawdzić zawartość. Nie żałuję pieniędzy i polecam.

Gość nono2al
Ja podobnie jak kolega wyżej jestem zadowolony. Zamówiłem z prawko-dowod bo dostałem info od znajomego, że zamawiał komuś na 18 i ma rabat 10% na zamówienie, to skorzystałem. Nie ma co narzekać na jakość, skoro to tylko produkt kolekcjonerski, który chwilę robi szał a potem ląduje w szafie czy na ścianie - jak w przypadku znajomego, co zamówił tamtej osobie prawko na traktor i taczki ;) I wysyłka była chyba u mnie po 3 dniach? od złożenia zamówienia na ich stronce i dostaniu info, że wszystko się zgadza. A i jak ktoś zamawia w Polszy to polecam najbardziej, bo jak się dowiedziałem nie wymagają wtedy żadnego płacenia przed, także to duży, w sumie najważniejszy plus... A i sprawdzajcie 2x dane bo ja wysłałem z małą literówką, na szczęście udało się dogadać i po kosztach poprawić.. trochę się wtedy wku..rzyłem na siebie ;)

Gość gość
Prosze o zdj.prawo jazdy sweetbibi2016@gmail.com

Gość gość
Od 3 tygodni szukałem najlepszych jakościowo dokumentów, znalazłem dwie firmy dobre jakościowo, ale cenowo lepiej wypada prawko-dowod, więc puki co u nich zamawiam. Na ten moment owód - x9, prawko x4, ogólnie wyglądają spoko, cena w miarę ujdzie. Nie radze szukać w innych firmach, bo raczej nie warto tracić czasu, zamawiałem z 7 topowych firm i 3/4 było... wiecie co powiedziałby Stonoga :)

Gość gość
nie polecam zamawiać z clubcardu, pisałem z nimi tydzień co do szczegółów zamówienia, tak zachwalali, a przysłali dokument niczym z drukarki za 200 zł.... bez 3/4 tego co obiecywali! odradzam każdemu!!

Gość gość
az dziwie sie, ze prawko-dowod.pl jest dalej na 2 stronie w wujku google, jak z moich testow zrobili chyba najlepszy mozliwie dokumen... tyle czasu dzialaja a ludzie dalej widze naiwni ida do najpopularniejszych, gdzie zaskocze was wcale jakoscia nie swieca ;) powiedzialbym ze odwrotnie, a kase rypiom

Gość gość909
Przeczytałam kilka stron, niezłe jaja. Ciekawe co jeszcze kolekcjonerskie niedługo wymyślą - kolekcjonerska marysia pl? :p W ogóle te nazwy haha "dokumencik", jak ładnie zdrobniale, "prawko-dowod"jak sprecyzowane, no i ciekawe są te przodujące firmy, że angielskie nazwy mają? Za granicą też działają czy jak?

Gość gość
poproszę zdjęcie jakieś dowodu kolekcjonerskiego na stronach które polecacie tylko nie wysyłajcie zdjęc z stron dokumenicike.eu bo to oszuśći i mnie oszukali zdjęcia wysyłajcie na : redbastardsnr1@gmail.com

Gość redbastardsnr1gmailcom
dokumencik.eu to oszusty hologram jest jakiś żółty i wogóle źle powpisywali numery dowodu pesel i tp poprostu miałem wrażenie że to jakieś dziecko robiło z ADHD

Gość RobertMichalczak
Widziałem bardzo dużo komentarzy na temat clubcard com pl , więc stwierdziłem, że również się wypowiem na ten temat, ponieważ już u nich kupowałem dwa razy iii... uwaga... jestem zadowolony z produktu w 100% :) Spełnił moje oczekiwania.

Gość czxztbenb
A ja od siebie mogę polecić kolekcjonerskie dokumenty z fastidcard com :)

Gość mfsjkaaa
google nas chyba bardzo śledzi, skoro po takim czasie pojawiło mi się to w proponowanych tematach na forum... kiedyś ktoś (hehe) skorzystał z oferty niejakiej strony prawko-dowod, paczka była całkiem okej, do teraz leży w szafce, raczej jest starannie wykonane, bo do teraz nic się nie starło czy coś z tych rzeczy, chociaż jak widzę cena u nich wzrosła od tamtych czasów, może na jeszcze lepsze kto wie :p i racja jak poprzednik któryś napisał, takie paczki wysyłają z możliwością luknięcia do środka zanim się zapłaci, bo chyba głupiec by zapłacił parę stów w ciemno ;>

Gość Fekemeteria
Myślę, że każdy kto słyszał o tym, że ludzie jeżdżą na Ukrainę specjalnie, żeby zrobić prawko zgodzi się ze mną i z tym, że dużo łatwiej po prostu było by im kupić kolekcjonerkę z clubcard com pl w Polsce :) Szybciej , łatwiej...

Gość gość
Myślę, że takie karty to się kupuje dla celów prywatnych, czyli kolekcjonerskich. Jeśli ktoś kupuje je do innego użytku to szacun, że ma jaja. Kupiłem raz w życiu, a w sumie to zamówiłem, z prawko-dowod dowód polski dla bliskiej mi osoby na prezent. Karta była całkiem dobra, paczka przyszła tak jak mówili z możliwością sprawdzenia przed zapłatą, czyli mogłem otworzyć, tak też zrobiłem i sprawdziłem czy coś się nie pomylili, ale było dobrze, więc odebrałem. Przeczytalem parę komentarzy i współczuję niektórym, że chce im się pisać negatywne opinie, kiedy prawda jest oczywista, że skoro ślą np. tak jak napisałem za pobraniem - to nie ma opcji, żeby kurierzy nie pozwalali otworzyć albo oni oszukiwali, jak?? śmieszni są niektórzy trochę.

Gość gośćmagda
To bezwzględnie powinno być prawnie zakaźne i tyle temacie.

Gość gośćmunik
@up czytałem ostatnio o tym na kilku stronach, to podobno wszystko jest czyste, bo ani nie tworzą dokumentów PRAWDZIWYCH że z wpisami typu prawo jazdy, czy w 100% podobnych. No i nie ma powodu, aby ktoś zamawiał to do złych celów, tak jak zabójca nóż z internetu zamówi. Trochę więcej zaufania do społeczeństwa. Dlatego też takie firmy są na rynku tyle czasu, bo robią naprawdę karty do kolekcji, jak prawko-dowod.pl ma w ofercie dowód ze zdjęciem chyba psa? heh kto zamówi, złodziejaszek?

Gość gość
Przeczytałam 3 ostatnie strony tego tematu. Powiem tylko krótko: współpracuję od tamtego roku z prawko-dowod, ani razu nie miałam z nimi problemów, takich jakie opisują Ci ludzie - chyba to konkurencja. Jak ktoś jest zainteresowany - może u nich zamówić jeden dokument, nic nie płacicie przed, bo paczka zawsze jest za pobraniem - z możliwością zajrzenia do środka, zanim zapłacimy, więc o czym te osoby piszą :) Poza tym od tego roku jeszcze bardziej poprawili szczegóły, co świadczy tylko o tym, że ktoś te śmieszne dokumenty kupuje, skoro dbają o ich jakość , więc konkurencja by się wstydziła. Może to ktoś u kogo zamawiałam kiedyś, nie są tego warci :]

Gość gość
Witam Wszystkich Nie zamawianie dokumentów kolekcjonerskich ,to są WAŁKI. Czy to jest dokumęcik pl. czy też eu.to jest jedna klika.

Gość gość
To prawda. na clubcard com pl faktycznie robią bardzo dobrej jakości ,dzisiaj mi przyszło prawko :)

Gość gość
Bezpieczne - paczka za pobraniem!!! Ale debile zanim kurire ci pozwoli zobaczyć co jest w paczce musisz zapłacić!!! A jak ci nie odpowiada zawartość to składasz reklamacje!!! Reklamacje na lewe prawko czy dowòd!!! Oszuści zarabiaja na debilach!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się