Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba znaczy gorsza

Grubaski, wieloryby i inne kaszaloty - po co sie staracie sie ladnie ubierac ?

Polecane posty

Gość dużo bardziej niesprawiedliwe
jest ocenianie kogoś ze względu na twarz. Bo tego się NIE da zmienić. O ile ktoś, kto ma wielki nos, krzywą twarz, zeza, odstające uszy, itd. nie ma na to wpływu poza dokonaniem chirurgicznej ingerencji w swój organizm i do pewnego stopnia jest to głupotą- narażaniem własnego zdrowia a nawet życia czasami, o tyle osoby grube po prostu żrą:O Niesprawiedliwe jest ocenianie kogoś ze względu na to, jaki jest. Ale sprawiedliwe jest ocenianie kogoś ze względu na to, jak się zachowuje! A nadwaga to jest objaw zachowania. Jakoś w Afryce, wśród głodujących ludów grubasów nie ma. Oczywiście wszyscy zaraz wyjadą z chorobami, hormonami, cukrzyca itd. Jasne, tak to tłumaczcie.

Gość zmanierowana wnuczka smirnoffa
nie macie prawdziwych problemów ? jak ja bym tu zalozyla temat poruszajac problem, ktory wlasnie rozstrzygam to wszyscy mysleliby ze to zart :D:D:D

nie ja mam problem z przytyciem NO CO TY!!!

ocenianie -sprawiedliwe czy nie jest natura czlowieka tak jak natura jest swiadomosc bycia ocenianym dlatego nawet grube kobiety inwewstuja w ciuchy

Sama mam dwie najbardziej sprzyjające tyciu choroby- niedoczynność tarczycy i PCOS. Ważę 53kg przy 170cm wzrostu. A jak tyję ze 3 kg, to gubię. I nie kosztuje to takiego wysiłku wcale. Ot, śniadanie, drugie śniadanie ciemny chleb z ugotowaną piersią z kurczaka, potem normalny obiad. I na długi (minimum 45minut) spacer, albo jak ma czas- siłownia. Do tego mam wadę serca. A moja rodzina to w większości ludzie, którzy maja niezłe tendencje do tycia. Mimo wszystko dbam o siebie! Rozumiem, że komuś ise nie chce, ale nie rozumiem, jak można się ze wszystkiego tłumaczyć:O

odwieczny problem na forum , ktos kto9 czuje sie gorszy i probuje swoje flustracje wyładowac, to poprostu żenujace i takie płytkie:P:P:P

płytkie jest raczej to, że ktoś nie wie, jak się pisze "frustracja":O

co do operacjii plastycznych to nie masz racjii niektórym by naprawde pomogła tylko one są drogie bo gdyby były tańsze to by se każdy je robił a co do otyłosci to jest ona już plagą nawet dziewczyny piszą że podobają się im bearsy to o czym my tu mówimy ???

Bearsy to nie są ludzie otyli, tylko mający sporą masę mięśniową, która wynika albo z ćwiczeń (sytuacja pożądana) albo z teścia (niepożądana).

czego sie czepiasz, myslisz że jak wiesz jak sie pisze frustracja, to wiesz na tyle dużo że możesz inych pouczać, a moja uwaga była do autora tego żałosnego tapiku, ciekawe dlaczego cie to tak uraziło:P:P:P " uderz w stół a nożyce się odezwą"

Gość izóchaaaaaaa
Niedawno spotkaliśmy koleżankę męża ze szkoły , zawsze była szczupła i zadbana , ale teraz aż się nie chciało patrzeć! Nawet twarz jej się zrobiła wielka, dupsko grube jak u wieloryba, nie nooo kto przy zdrowych zmysłach doprowadzi się do takiego stanu ? Przychylam się do opinii tych osób, które twierdzą, że otyłość jest efektem "zachowania". Polecam MŻ :)

Gość jestem gruba i nie staram sie
taa moze i jadlam z chlewu ze swiniami ale przy tym mam pco i niedoczynnosc tarczycy, schudniecie 0,5 kg na tydzien jest juz dla mnei wysilkiem, chodze caly czas glodna

Acha czyli wg was ktos kto wazy za duzo jest beznadziejny powinnien chodzic w worku i siedziec w domu i niczym sie nie interesowac. Gratuluje pustaki

Gość jestem gruba i nie staram sie
daze do wagi 60-65 kg chociaz wiem ze dla kafetariuszy to jest waga tucznika hahah

boszzzzzzz, jak mnie takie topiki śmieszą:D:D:D , ja czytam beznadziejne odpoiedzi ludzi, tarz nadeszła moda na ludzi ktorzy dzielą sie na chudych i grubych, czy to nie paranoja,

Gość jestem gruba i sie nie staram
takie czasy, popatrz co tu ludzie wypisuje, uwazaja ze jak ktos wazy np 58 kg to jest gruby a najlepsza wagą jest 45

\"c.r.e.a.m - A KTO TAK POWIEDZIAL? ze powodzenia miec nie bedzie?\" no jasne przeciez kazdy widzi te laski z 30 kg nadwagą, za ktorymi faceci po prostu się uganiają... :D:D Ps zaraz ktos napisze informacje w stylu \"mam taką koleżankę....\" :D

Gość izóchaaaaaaa
Acha czyli wg was ktos kto wazy za duzo jest beznadziejny powinnien chodzic w worku i siedziec w domu i niczym sie nie interesowac. Ależ bez takich skrajności, znam wielu grubasków, którzy osiągnęli sukcesy w zyciu zawodowym i osobistym również. Więksi ludzie mają często ciekawą osobowość i bardzo fajne poczucie humoru. Gruby też może się ładnie i elegancko ubrać, chociaż wiadomo - jest im trudniej zabłysnąć stylem i szykiem. Ale po to jest też krawiectwo na miarę, i gruby jak się stara ładnie ubrać, to po to, żeby się lepiej czuć i też innym podobać - tak samo jak ludzie szczupli.

Gość jestem gruba i sie nie staram
za mna sie czasami ogladaja, albo desperaci albo lubia tluste babki ;-)

"Ależ bez takich skrajności, znam wielu grubasków, którzy osiągnęli sukcesy w zyciu zawodowym i osobistym również. Więksi ludzie mają często ciekawą osobowość i bardzo fajne poczucie humoru. Gruby też może się ładnie i elegancko ubrać, chociaż wiadomo" może, może ale zazwyczaj są to osoby zakompleksione, z pretensją do całego swiata... Sissy - nie do Ciebie było akurat o tej kolezance :D Po prostu osoby progrubaśne zazwyczaj maja takie argumenty

Gość izóchaaaaaaa
takie czasy, popatrz co tu ludzie wypisuje, uwazaja ze jak ktos wazy np 58 kg to jest gruby a najlepsza wagą jest 45 W sumie sama chciałabym wiedzieć jaka jest idealna według panów waga dla kobiety. Ważyłam 43 kg, i nie jest to najlepsza waga , absolutnie nie!!! Tylko nie mogę pojąć dlaczeg teraz mój mąż mówi, że robi mi się grube dupsko, a wszyscy inni, że mam broń Boże nie schudnąć bo ładniej wyglądam. Bądź tu mądry i pisz wiersze. :D

wiekszosc facetów lubi kobiety szczupłe, ktore maja ze 3-4 kg wiecej, zeby bylo za co zlapac.. tak naprawde wszystko zalezy od budowy...

Gość izóchaaaaaaa
może, może ale zazwyczaj są to osoby zakompleksione, z pretensją do całego swiata... ależ skąd ?! może 2 na 10 :P

Gość izóchaaaaaaa
jeśli masz rację, to nie zazwyczaj, lecz pół na pół :P