Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ellllaaaaa

SIEDLCE sala weselna

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Dzie艅 dobry, czy kto艣 si臋 mo偶e orientuje jak jest og贸lnie z terminami w salach siedleckich i w okolicach? Jak wcze艣nie trzeba rezerwowa膰? Ostatnio us艂ysza艂am, 偶e ju偶 na przysz艂y rok raczej nie dostan臋...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nie chce byc niemi艂y ale nie lepiej telefon do d艂oni i wykr臋ci膰 kilka numer贸w, na forum szukac takich informacji to czysta .g.....a, pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam wesele w tym roku w czerwcu i sali szukali艣my w marcu zesz艂ego roku i byli cie偶ko z tymi salami kt贸re mieli艣my na oku by艂y wolne terminy na maj pojedyncze terminy a sezon kwiecie艅, czerwiec-wrzesie艅, ale to zale偶y jaka sala cie interesuje jak jaka艣 dobra to b臋dzie cie偶ko, jak mnie popularna to cos sie znajdzie napewno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moje wesele odbywa艂o si臋 w Borowinie pod Warszaw膮 - super miejsce z pysznym jedzeniem. Gra艂 Dj Marcin Bartoszewski ( http://dobrydj.pl/ ) i to by艂 zdecydowanie najlepszy wyb贸r :) je艣li szukacie kogo艣 kto poprowadzi Wam wesele z klas膮, kulturalne bez g艂upich zabaw to mo偶ecie by膰 pewni - Marcin da rad臋. Przekona艂 nawet moj膮 babcie, 偶e nie tylko z zespo艂em jest dobra zabawa na weselu ;) Suknie mia艂am z salonu Margarett (warszawa, al krakowskie) - salon tak偶e Wam polecam! Panie doradz膮 Wam szczerze! co najlepiej Wam pasuje i nie b臋d膮 wciska膰 oboj臋tnie jakiej sukni tylko po to, 偶eby艣cie zrobi艂y u nich zakupy. Udanych przygotowa艅 wszystkim Parom :) Ola

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my planujemu wesele w czerwcu 2017r. Dzwonili艣my do kilku sal w Siedlcach i wszyscy twierdz膮 偶eby ju偶 umow臋 podpisywa膰 poniewa偶 ludzie juz si臋 dopytuj膮 o terminy w 2017r. Zaliczki chc膮 ok 3 tys. My we藕niemy Aleksandri臋 lub Orchidea. Naszym zdaniem naj艂adniejsz臋 i podobno jedzenie, obs艂uga te偶 ok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, czy jest kto艣 kto by艂 na weselu w Omedze w Siedlcach? jak tam z jedzeniem i og贸lnie? B臋d臋 wdzi臋czna za ka偶d膮 informacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sale moze i 艂adne ale co do jedzenia w Aleksandrii to bym sie zastanawia艂a czy takie dobre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co by艂a艣 w Aleksandrii? W omedze jedzenie w miare, ale sala malutka. I standard na 艣rednim poziomie, wygl膮d itp. Cena dobra, ale co艣 za co艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jak z obs艂ug膮 w omedze-daje rad臋? nie planujemy du偶ego wesela i fortuny nie chcia艂abym na nie przeznaczy膰 ale chcia艂abym, 偶eby go艣cie mieli co zje艣膰 i nie by艂o pusto na sto艂ach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Za ile zap艂acisz, tyle zjesz . Nie da si臋 zap艂aci膰 ma艂o, a zje艣膰 du偶o . Jak zamawiasz jednego hamburegera za 5 z艂 to tyle dostaniesz, jak zamawiasz mega zestaw za 20 z艂, to zjadasz mega zestaw. Logiczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam sie z osoba wy偶ej, ludzie chcieli by robi膰 wesele na 100-150 osob wyda膰 10tys zebra膰 30tys i jeszcze 偶eby jedzenie bylo Smaczne i du偶o i sala na dobrym poziomie czysta i 艂adna. Ludzie obud藕cie sie realia sa inne. Jak kto艣 oszcz臋dza na weselu a nastawia sie na to ze sie zwr贸ci to sie myli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie r贸b w omedze. Sza艂u nie ma. Jest du偶o wi臋cej lepszych sal. Jak nie musisz mie膰 luksusu to we藕 chodowiaka. Smaczne jedzenie, dobra obs艂uga. Albo wersal lub olimpia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie przesadzaj ze w Wersalu i olimpi nie ma luksusu, nie por贸wnuj tych sal do chodowiaka ktory remontu nie widzia艂 x lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem jak jest teraz w omedze ale jak moja siostra 7 lat temu chcia艂a zrobic tam wesele w lipcu to w艂a艣ciciel powiedzia艂 ze napoje zimne to 0,5litra na osob臋 a pozniej p艂acisz za wszystko wiec podzi臋kowa艂a za cos takiego bo 0,5litra napoju na osob臋 w 艣rodku lata to troch臋 za ma艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jakie macie opinie na temat sali Imperium w Starym Opolu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poszukuj膮ca Ewa
Czy mo偶ecie poleci膰 sprawdzony zesp贸l na wesele bo w googlach jest ich bardzo du偶o a mo偶e Wy mieli艣cie styczno艣膰 z jakim艣 fajnym zespo艂em . Chodzi mi tutaj o zespo艂y z samych Siedlec 偶eby nie je藕dzi膰 daleko w Polsk臋 na prezentacj臋.Wesele organizujemy w 2016 r.I jaki jest orientacyjny koszt wesela - jeden dzie艅 bez poprawin.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sala imperium przyda艂 by sie remont bo od 5 lat to tylko pokrowce na krzes艂a dorzucili a tak to nic sie nie zmieni艂o. Nie wiem jak teraz ale 5 lat temu jedzenie by艂o dobre obs艂uga rownie偶. U mnie na weselu w czerwcu br b臋dzie zespol efekt nie maja strony internetowej bior膮 powy偶ej 3500 tys ale to wi臋kszo艣膰 tak bierze, nawet jeden Dj w siedlcach bierze 3500 tys szok. Co do ceny za wesele to zale偶y jaka sala i ile osob koszty zaczynaja sie od 150-190zl za osob臋, No i jak masz wesele w 2016 roku to radz臋 sie decydowa膰 bo nie wiem czy cos znajdziesz dobrego bo sale rezerwowalismy w styczniu 2014 na czwrwiec i juz by艂o cie偶ko zgra膰 do kupy zespol kamerzyst臋 i fotografa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U kole偶anki by艂 zesp贸艂 modem. Wybawili艣my si臋 i by艂o bardzo fajnie. To by艂o kilka lat temu wi臋c mo偶e sk艂ad si臋 zmieni艂 wi臋c r臋ki nie daje sobie uci膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agnieszka Strus
Polecam Modem , Cristal , i Chojecki Band. Agnieszka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podobno w niekt贸rych salach w艂a艣ciciele nie pozwalaj膮 偶eby klienci mieli w艂asny st贸艂 wiejski. I jedyn膮 mo偶liwo艣ci膮 jest wzi臋cie od nich sto艂u. Spotkali艣cie si臋 z tak膮 sytuacj膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mozna mie膰 swoje jedzenie na st贸艂 wiejski ale trzeba mie膰 za艣wiadczenie z masarni ze mi臋so jest zdrowe i nadaje sie do spo偶ycia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dekoracje 艣wiat艂em
Polecamy dekoracje 艣wiat艂em. Wolne terminy. www.facebook.com/ozdabianie.swiatlem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aleksandrii nie polecam, jedzenie s艂abe, tajemniczo znika z lod贸wek, w艂a艣ciciel nieprzyjemny i ma parcie jednie na wesela w granicach 300-400os, inne ma艂o go interesuj膮 i proponuje wtedy terminy poza sezonem. Poleci膰 mog臋 Orchide臋, za 艂adn膮 sal臋 i smaczne i w sporych ilo艣ciach jedzenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, macie jakie艣 opinie na temat sali Cardinal Palace w Klimkach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znajomi byli w tym roku w Cardinal. Sala bardzo 艂adna, ogromna, obs艂uga ok ale jedzenia to sobie nie za bardzo chwalili. M贸wili, 偶e w smaku nie za bardzo. Tyle wiem. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My planujemy wesele na ok 160 os贸b. W Aleksandrii w艂a艣cieciele wydawali si臋 mili jak ogl膮dali艣my sal臋. Ciekawe czy smaczne jedzenie. W Orchidei podobno 160 os贸b to za ma艂o bo olbrzymia sala i go艣cie by zagineli w niej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale planujecie zaprosi膰 160 osob czy zapraszacie wi臋cej a liczycie ze tyle przyjdzie? Bo je偶eli zapraszacie 160 to liczcie ze Ok 20 osob nie przyjdzie wiec b臋dziecie mieli mniej go艣ci i nie wiem czy aleksadria nie jest zaduza na taka ilo艣c osob

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
150-160 powinno by膰. Prosimy ok 185. Aleksandria wcale nie jest taka du偶a bo ogl膮dali艣my j膮. W internecie ogl膮dali艣my Cardinal Palace. 艁adnie wygl膮da, ale nie wiemy jak z jedzeniem. W Aleksandrii podobno na 艣rednim poziomie jedzenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam Olimpi臋 na taka ilo艣c osob jedzenie jest dobre sala tez ladna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzwonili艣my o ceny na 2017r. Orchidea - poni偶ej 200 os贸b 200z艂 za osob臋, powy偶ej 200 os贸b 185z艂. Aleksandria- poni偶ej 150 os贸b 190z艂, powy偶ej 150 os贸b 180z艂. Cardinale Palace 185z艂. Wersal- poni偶ej 150 os贸b 180z艂, powy偶ej 150 os贸b 170z艂. Dodatkowo st贸艂 wiejski 10z艂 na osob臋 wsz臋dzie, swojego nie mo偶na nawet jak b臋dzie si臋 mia艂o za艣wiadczenie o jako艣ci mi臋sa.

Udost臋pnij ten post