Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Santo Subito

Jak myślicie, większym wstydem dla faceta jest

Polecane posty

Gość czterdziesci dziewiec i pol
najlepiej jest jak kazdy wstydzi sie za siebie 🖐️

>> to nie jest kwestia samego wychowania Nie samego, ale ma ono duży na to wpływ. Dochodzi jeszcze oczywiscie środowisko, koledzy, zainteresowania itp. >>ale mnie to akurat malo obchodzi bo dzieci miec nie zamierzam A jak sie wpadnie? :classic_cool:

"Kwiatek--skąd te wnioski?ze rozpieszczany" takie pisanie na forum ze syn jest wspaniały i ze kazdy Go pokocha. no i w wieku 10 lat zeby sie interesowal modą bieliźnianą??? ja sie interesowalem kolajką PIKO w jego wieku i samchodzikami co sie mozna bylo scigac po takim torze fajnym

eee nie tak latwo wpasc jak sie wie co robi zlosliwa jestesmy smieciarzami kafe:P

>> zlosliwa mi wyglada raczej na wymagajaca mamusie Wygląda to na zylete w łóżku :classic_cool: Ale też stawiam na mamusie rozpieszczającą swojego synka :o Czy twój mały szarpie już skórą? :)

Jestescie chorzy:P Traktuje Go normalnie,lubie go bo jest fajnym dzieckiem kocham bo muszę,ale lubie go za to jaki jest samochodzików nie lubi,ale interesuje sie mitologia egipską ,rzymską,ładnie rysuje, nie lubi piłki noznej ..raz go zmusiłam do oglądania meczu POLSKA__NIEMCY----był za Niemcami:O Kwiarek nie bój sie nie szukam tatusia dla mojego syna na kafe:)

"Kwiarek nie bój sie nie szukam tatusia dla mojego syna na kafe" moze ja chcialbym byc tata? to przez brak ojca sie nie interesuje pilka nozna. jak chlopak moze nie lubic samochodzikow?

jezu, ja w jego wieku zbieralem takie zestawienia autek w stylu fotka + osiagi. wieszalem to sobie na slomianej macie nad łóżkiem. to bylo wspaniale jak mozna bylo porownac ktory lepszy. a jak z chlopakami sprawdzalismy ktorego samochodzik ma lepsze resory??

>> Traktuje Go normalnie,lubie go bo jest fajnym dzieckiem kocham bo muszę,ale lubie go za to jaki jest O kurna :o Kochasz bo musisz, a nie dlatego, że to czujesz? :o >>samochodzików nie lubi,ale interesuje sie mitologia egipską ,rzymską,ładnie rysuje, >>nie lubi piłki noznej ..raz go zmusiłam do oglądania meczu POLSKA__NIEMCY----był za Niemcami SOS!!! mayday mayday!!! Achtung, wnimanie, pozor, atention!!!!! Twój syn ma zadatki na pedała :o:o:o:o Nie lubi piłki nożnej, nie interesują go samochody - czyli normalne sprawy dla 10-latka, on woli mitologie :o:o i oglądac bieliznę (może mu sie podoba i chciałby w takiej chodzić?) Ja pierrdole, zdeprawowałaś dziecko :o

>> nie wiem cos sugerujesz? mozna usunac albo urodzic Wiem jakie są mozliwości, pytam, którą byś wybrała, lub która jest Ci blizsza w przypadku niechcianej ciąży? Teoretycznie oczywiscie 🖐️

>> Jeszcze raz Santo Subito napiszesz coś obrazliwego na mojego syna a takiego @ Ci napisze ze Ci w piety pójdzie Zwracam Ci tylko uwagę, że ma duże szanse na zostanie pedałem :o PS Nie boję się ciebie:)

a no to jak tak to spoko. zreszta faktycznie moze w tym wieku juz sie duzymi samochodami zaczyna interesowac? kurde zapomnialem to tyle lat temu bylo

eee nie mam pojecia co bym wybrala nie jestem za aborcja, ale moja kolezanka tez nie byla a jakos jak zaszla to usunela

>> eee nie mam pojecia co bym wybrala nie jestem za aborcja, ale moja kolezanka tez nie byla a jakos jak zaszla to usunela Podoba mi sie Twoja odpowiedź. Dojrzała.

Gość jest wielu facetów dumnych
sama znam jednego, ktorego syn robi kariere nie tylko w Polsce, ale nie czuje sie upowazniona do podawania nazwiska akurat tu ( choc nie jest tajemnicą jego gejostwo). Rodzice sa z niego dumni, juz nie mowiac o tym, ze ich bardzo wspiera finansowo ( wybudowal im np dom - nie za swoje gejostwo, ale zawodowe osiagniecia). Poza tym chyba nie zdajesz sobie sprawy, jak wielu ludzi, znanych chocby z TV - aktorow, plastykow, projektantow, muzyków, pisarzy jest gejami! I sa to szanowani ludzie ! Znam tez grube male zony, ktore sa bluskotliwe towarzysko i zawodowo i byle kto im nie podskoczy. Chyba znasz malo ludzi na poziomie, widac tylko takich, ktorych jedynymi zaletami jest lalkowata uroda lub bycie hetero!

>> ja nie wiem czy dojrzala chyba tak srednio Średnio to by było jak jednoznacznie byś stwierdziła, ze usuwasz i chuuj :o Ty uzależniłaś to od sytuacji, w jakiej byś była, ale skłaniasz się ku odpowiedzi na NIE. Mi się to podoba.