Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

dobrze się czuję rano miałam jak zwykle mdłości ale zjadłam śniadanko i przeszło ciśnienie w normie więc jest git :D:D Grażka :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P wybaczę Ci bo jesteś w ciąży :D:D

Grazka zlodziejka! Jak moglas! Ale idz sobie to my bedziemy zagaraniac wszystkie stronki :D:D:D:D:D Zartuje Grazka, milego dzionka! Kruszyna, to to dajesz czadu okrutnie! Na pewno sie uda jak owu bedzie w tym cyklu! Nie ma innej opcji, bo z taka czaestotliwoscia to na pewno nie przegapisz!

Grażka za zgarnięcie stronki dostajesz 2 lata w zawiasach :P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Cześć Dorka :) No teraz 2 dni przerwy w serduchach było, więc dziś muszę M zmolestować :P Kciuki proszę trzymać za mnie :)

Kruszyna, wcale za Ciebie nie bedzie trzeba trzymac, bo maz sam Cie zmolestuje po przerwie :D:D:D:D:D Ja juz mam przerwe jakies 4 dni, bo zupelnie nie mam ochoty, chyba przez ten pecherz :(

Acha, co do śluzu.... Wieczorem ciągnie się na kilkanaście (!!!!!) centymetrów :) W ciągu dnia w ogóle. śmieję sie że mój organizm wie że serduchujemy wieczorami i to dlatego :D

Dorcia, ja ostatnio też nie miałam ochoty, źle się czułam, a poza tym chyba nerwy też zadziałały, czekanie na @ lub jej brak. Dopiero od kilku dni jest ok w tym temacie, chcicę mam straszną :D

Dzis samopoczucie juz OK, ale jakos nie chce mi sie wierzyc ze moze sie tym razem udalo... Jedyne co zauwazylam to ze mi sie piersi troche zaokraglily :D dzis wlozylam troszke za duzy stanik i dzis pasuje jak ulal :D:D:D:D:D:D:D:D:D A ty kruszyna chyba jestes w super humorku dzis> zaraz bedziesz nam tworzyc poezje ;)

Wiecie, zdaję sobie sprawę, że hormony potrafią robić ze mną cuda dosłownie. Wahania nastroju, od upierdliwości po totalną kochaność :) Ale uświadamiam sobie z każdym dniem bardziej, ile w moim życiu zmieni dziecko. Na lepsze. Teraz czekanie, wytrwałość, wsparcie M, spojrzenia pełne miłości... I ta ogromna chęć, żeby udało się, żebym mogła coś na to poradzić. Ale wiem że nie mogę, że nie wszystko ode mnie zależy. Więc czekam i wierzę.

Kruszyna uda się - trzymam kciuki :) Za Ciebie DOrka też :) Ja dzisiaj sobie robię dzień lenia :P:P:P Totalnie mi się nic nie chce :P Nawet ubrać mi się nie chce, ale muszę iść z psiakiem na pole :P:P:P

Polusia, spacerek na dotlenienie dla fasolinki :) Ja zastanawiam się nad kupnem psiaka... West higland terier bardzo mi się podoba :) Albo szpic niemiecki średni. Na większego pieska niestety brak miejsca :( Ale tą decyzję musimy jeszcze przemyśleć, bo jest na lata :)

Westy są prześliczne :) Chciałam takiego, ale zdecydowaliśmy, że wolimy pomóc jakiemuś biedakowi ze schroniska - i tak trafiła do nas Toska :) Taki zwykły kundelek, ale jaki kochany :)

Polusia zaloz korzuch na pizamke - nikt sie nie skapnie :):) Kruszyna, ja nigdy nie mam zadnych wahan nastrojow itp, ale zauwazylam ze tak od dwoch miesiecy mam :( odkad zaczelam brac leki i mam owu :D:D:D:D Tez potrafie sie przyczepic o najmniejsza pierdulke... no i bez powodu potrafie sie smucic... Ale naszczescie to chwilowe i mija :D

Polusia - moi teściowie mają kundelka, mieszka z nami, jest mądrym i kochanym psiakiem :) Strasznie go lubię :) Dorka - może te humorki na owulkę mi zapowiadają czy co? :) Nie wiem, raz jestem nakręcona i pełna pozytywnych myśli, a za chwilę zupełnie na odwrót :) Ach te baby :P

no u mnie to humorek raczej kilka dni po owu.... Wydaje mi sie ze humorki to przez ta ogromna chec bycia w ciazy! Czasami takie zrezygnowanie calkowite mnie dopada, a przeciez to nie ja, zawsze usmiechnieta i pozytywna! Ale staram sie od jak najdalej odganiac! Wiem ze nam sie uda! i bedziemy kruszyna jeszcze skakac z radosci, a takie wyczekne baby to jeszcze piekniejsze!

Wyczekane i to jak :) Ja będę niedługo wiedziała czy owu była czy nie. Tak do 22dc powinien być skok temp. Jak nie będzie, to dla mnie już będzie jasne że mam nie czekać tylko iść do gin po luteinę na wywołanie @. Ale póki co jestem dobrej myśli, bo w końcu śluzik się pojawił jak trzeba a to już dobry znak :)

No piekny znak :) Ja zawsze mam plodny sluz ze dwa dni przed owu a w sama owu, to on zostaje w srodku - tak jakos dziwnie. ja w tym miesiacu nie biore duhpastonu, bo w sob bede badac poziom jakiegos hormonu a ten lek go zahwiewa, ale juz w sob zaraz po badaniu miam znow zaczac brac. Moze stad te wahania u mnie :D:D:D Kruszyna ja trzymam kciuki ze przyjdzie w tym cyklu do Ciebie i ze zaowocuje piekna fasolka!

Dorka - ja kiedyś brałam Duphaston i właśnie po nim miałam takie nastroje :) Trzymam kciuki za dobre wyniki badań i wiesz za co jeszcze - za Twoje jajeczko które pewnie już zamienia się w fasolkę :) Co do śluzu, to dziś już trzeci dzień taki mam, więc wróżę sobie piękną owulkę :) A wahadełko chcę i tak przetestować, z ciekawości :D

Jak przetestujesz wahadelkiem to od razu dawaj znac! No ja trzymam bardzo mocno aby byla!

U mnie tez, ale strasznie mi sie nic nie chce dzis wiec sie troche obijam a pod koniec tygodnia bede pewnie piszczec i zabierac prace do domu, aby zdazyc z projektami :) ale u mnie to juz standard. Kruszyna, a czym ty sie zajmujesz, bo nawet nie wiem...

Od kilku miesięcy jednak sytuacja w firmie nieciekawa, zastanawiałam się nad poszukaniem czegoś w innej firmie... Ale w sytuacji kiedy chcemy bobasa to po prostu się boję zmieniać pracę.

STARACZKI: NICK...... .........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30..............29.01.09................W-WA.. .......29........1 anna999............10.03.....................Lublin ........26.........0 MERY27...............31.01...................Wrz e snia....27........1 Grażka23...........05.02.....................woj.śl ąskie...23........0 milka czekolada....07.02.09................Sieradz....... 2 6...... S.U.R.I..............9.02.......................śląskie. ... ........30......0 magda//.............14.02.09...............Krakó w........23........0 Dorka..............18.02.......................Londyn... .....28.......0 agi26................03.03.09................Lo nd yn. .....26 ........0 Kruszyna2008.....04.03.....................Bielsko...... . ..23........0 ZACIĄŻONE: NICK....................TC......... TERMIN PORODU .....WIEK........PłEC żabka24................17...........10.07.2009....... .....24...........??? Kasia.T21..............16............27.07.2009....... .....26...........??? lolcia26................15...........02.08.2009....... .....26...........??? Polusia86..............14............08.08.2009......... ...22...........??? GaGa_..................11...........06/08.08.2009.... ....29...........??? Sympatyczna79...... 10...........19.08.2009 ............29...........??? aska.osa................10.............09/09/09........ ... .26...........??? Sylwinka 25.............7..................?....................25... .......???

czesc dziewczny, zmienilam wiek mojego malenstwa.... i zgarnelam stronke... Dzis nie bede pisac bo czuje sie nie bardzo, wmiotuje i mam bole brzucha wiec bede odpoczwac. A dla Was

A co z Anną, Suri i pozostałymi dziewczynkami czekającymi na brak @???? Odezwijcie się kochane, dajcie znać co u Was :)

Ja zajmuje sie tak po trochu prawie wszystkim :) a tak na powaznie to jestem kierownikiem dzialu koordynacji sperdazy i prawa pracy, ale tez robie duzo w marketingu, wlasnie mam oddac dosc duzy projekt w czw, ale jakos nie moge sie zabrac.... Ja skonczylam marketing i go uwielbiam :) u mnie w pracy bylo przez chwile nieciekawie, duzo zwolnien, ale ja zostalam i nic szukac nie bede, bo tez skupiam sie na dzidzi :) Asia biedulo wypoczywaj, i daj znac jak sie lepiej poczujesz!