Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Dziewczynki zmykam :) Milego wieczorku zycze wszystkim i do jutra! xxx

hej kobitki ja po pracy , u mnie nic nowego dalej staranka, choc nawet nie wiem kiedy była owu i może to i dobrze :) mam zamiar staranka do niedzieli ciągnąć zobaczymy co z tego wyniknie ...

kruszynka trzymaj sie dzielnie , ból minie zobaczysz , dużo odpoczywaj kochan i pomyśl sobieze @ to juz krok do przodu nast razem /@ nie bedzie ale nie z powodu nieprawidłowości tylko małej kruszynki w brzuszku :)

no wiedziałam ze jak juz dopadne forum to nikogo nie bedzie, zaczełyście wekend ..... a ja jutro i w niedziele do pracy....

NICK...... .........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30................12.03.09...............W-WA....... .29........1 anna999..............10.03...................Lublin ........26.........0 milka czekolada.....07.02.09..............Sieradz........26....... . magda//.............13.03.09...............Kraków....... .23........0 agi26...........................................Londyn.. ......26 ........0 Kruszyna2008................................Bielsko..... . ..23.........0 Dorka.................15.03...................Londyn.... ...28.........0 ZACIĄŻONE: NICK.................TC......... TERMINPORODU .....WIEK........PŁEĆ żabka24...............17...........10.07.2009........... 24...........??? GaGa_..................19...........19.07.2009.......... . 29..........??? Kasia.T21.............18............27.07.2009.......... .26...........??? lolcia26................15............02.08.2009........ ...26...........??? Polusia86..............17............08.08.2009......... ..22...........??? aska.osa...............12...........06/09/09............ ..26...........??? Sylwinka 25...........11............18.09.2009............25......... ..??? MERY27.................8............12.10.2009.. ..........27...........??? Grażka23...............8............14.10.2009.......... ..24..........??? S.U.R.I...................6............22.10.2009....... .....30..........???

Wczoraj wieczorkiem po kąpieli, jak położyłam się do łóżka to moje maleństwo zaczęło rozrabiać :D Cudne uczucie - najpierw tak delikatnie, jakby bąbelki. A potem mocniej czułam jak tam rozrabia w brzuszku :D:D:D:D:D:D Wszystkie śpią :P A ja musialam wstać i na 9.40 na seminarium idę... A potem się zobaczy - niezbyt dobrze się czuję :/ Jakaś słaba jestem i brzuszek boli :/ Chyba pójdę tylko na to co muszę.

a ja dzis i jutro do pracy:( takmi sie nie chce , jeszce zamkniecie miesiaca makabra ....wolałabym posiedziec w domu zrobic obiad siasc z ksiazka na fotelu i poczytac ale niestety

Polusia-:) cieszy mni eto, to chyba najlepszy okres ciazy Cie teraz czeka:D anna ja tez w pracy:) ale system komputerowy padl, nie mozemy nic robic oprocz neta:D wszystkich odprawiamy z kwitkiem;p hehe, czytam gazety i szukam dobrej oferty do Barcelony caly czas na swietaMILEGO DNIA WSZYTSKIM:)

Witam. Ja dziś troszke lepiej się czuje więc nadrobie zaległości w domu bo troszke się nazbierało:) Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, a zwłaszcza te, które w dzisiaj pracy muszą być niestety ;) Zabieram się za sprzątanie i za pranie :):):):)

Czesc Dziewczynki! Ja dopiero wstalam i samotnie jem sniadanko, bo moj musial jechac na chwile do pracy :( Znow dzis test neg, wiec chyba nie ma w tym miesiacu owu :( no coz... Wczoraj kupilam sobie dwie przecudne sukienki na wakacje, koszulek fajowych nie bylo. juz mniej niz 3 tyg :) Aga zobacz oferty na travel supermarket oni tam fajnie porownuja ceny. A kiedy chcecie jechac?

Dorka sprawdze, ale mi bardzooo odpowiada lastminute.com, szcegolnie jesli chodzi o city breaks:D naprawde jeszcze nigdy sie nei zawiodlam i w cenie 350 mam 4 gwiazdki i super standard;] z lotem z BA, ale czasami kupujemy w Thomson albo Thomas Cook, zalezy, smacznego sniadanka, co dzis bedziesz robic??? ja szukam kreacji na chrzciny w maju i jakiegos gustownego prezentu z bizuterii dl chrzesnicy:)

last min ma duzo fajnych ofert, ale ja nigdy przez nich nic nie rezerwowalam, bo zawsze udalo mi sie to samo znalezc o wiele taniej... np te nasze wakacje sa o wiele drozsze przez last min :) warto poszperac :) ja dzis ide na zakupy, bo chlopak musi kupic lniane spodnie, a potem najcheteniej bym sie zamknela w domku, rozlozyla loze i ogladala filmy... ale zobaczymy.

Polusia, zapomnialam napisac ze przecudne wiesci o ruchach malenstwa! Musi byc niesamowite uczucie! opisuja nam jak dalej bedzie tam wariowac! no i odpoczywaj jak sie nie czujesz za dobrze!

uaktualniam :) NICK...... .........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30................12.03.09...............W-WA....... .29........1 anna999..............10.03...................Lublin ........26.........0 milka czekolada.....07.02.09..............Sieradz........26....... . magda//.............13.03.09...............Kraków....... .23........0 agi26...........................................Londyn.. ......26 ........0 Kruszyna2008................................Bielsko..... . ..23.........0 Dorka.................15.03...................Londyn.... ...28.........0 ZACIĄŻONE: NICK.................TC......... TERMINPORODU .....WIEK........PŁEĆ żabka24...............17...........10.07.2009........... 24...........??? GaGa_..................19...........19.07.2009.......... . 29..........??? Kasia.T21.............18............27.07.2009.......... .26...........??? lolcia26................15............02.08.2009........ ...26...........??? Polusia86..............17............08.08.2009......... ..22...........??? aska.osa...............13...........06/09/09............ ..26...........??? Sylwinka 25...........11............18.09.2009............25......... ..??? MERY27.................8............12.10.2009.. ..........27...........??? Grażka23...............8............14.10.2009.......... ..24..........??? S.U.R.I...................6............22.10.2009....... .....30..........???

Ale nei znalazlam zadnej oferty do Barcelony na tej stronie niestety, sa same resorty, a ja chce zwiedzac miasto, a nie lezec na plazy :D nie tym razem;p

Ja zalatane mialam ostatnie dwa dni a dzis chba sobie zrobim romantyczn i cichy dzien :) Bo jutro troche podrozowania nas czeka :) Polusia super wiesci ze malenstwo juz daje znaki swojej obecnosci... Aga , ale fajnie Barcelona, nigdy nie byla a marzy sie mi...

asia my po pracy robimy romantyczny cichy wieczor:D a jutro to samo:) jak samopoczucie- masz juz widoczny brzuszek??/

Hej dziewczynki. Przepraszam, że nie pisałam, ale nie miałam jak. Net mam tylko w pracy, a tu mam full prac do poprawiania. Już na szczęście się kończą. Niby do jutra jest ostateczny termin składania prac. Remont zaczynamy na poważnie po raz kolejny od poniedziałku. Beton musiał przeschnąć, żeby móc wejść z innymi robotami. A ja siedzę w pracy, czasem odpoczywam w domu, wczoraj byłam u koleżanki cały dzień i tak nam lecą dni. Maluszek wariuje w brzuchu kilka razy dziennie. Na początku czułam go wieczorami, leżąc na wznak. Teraz czuję kilka razy dziennie jak się wierci i kopie :) Cudowne uczucie. Już od poniedziałku będzie nam leciał ostatni tydzień 5 miesiąca :)

NICK...... .........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30................12.03.09...............W-WA....... .29........1 anna999..............10.03...................Lublin ........26.........0 milka czekolada.....07.02.09..............Sieradz........26....... . magda//.............13.03.09...............Kraków....... .23........0 agi26...........................................Londyn.. ......26 ........0 Kruszyna2008................................Bielsko..... . ..23.........0 Dorka.................15.03...................Londyn.... ...28.........0 ZACIĄŻONE: NICK.................TC......... TERMINPORODU .....WIEK........PŁEĆ żabka24...............17...........10.07.2009........... 24...........??? GaGa_..................19...........19.07.2009.......... . 29..........??? Kasia.T21.............18............27.07.2009.......... .26...........??? lolcia26................15............02.08.2009........ ...26...........??? Polusia86..............17............08.08.2009......... ..22...........??? aska.osa...............13...........06/09/09............ ..26...........??? Sylwinka 25...........11............18.09.2009............25......... ..??? MERY27.................8............12.10.2009.. ..........27...........??? Grażka23...............8............14.10.2009.......... ..24..........??? S.U.R.I...................7............22.10.2009....... .....30..........??? hello :) ja narazie tu na szarym koncu w tabelce,czekam az ktos bedzie za mna:) dzis leniwy dzien, przespalam chyba z 16 godzin lacznie z noca, po sniadanku drzemka, po obiedzie drzemka - placki ziemniaczane robilam pychotka a wieczorem przed tv znow jakies dobre jedzonko,jutro trzeba bedzie na jakis spacerek sie wybrac ale zazdroszcze wam juz ruchow dzidziusia :)

SURI ja chetnie za Toba dolacze :D:D:D Ale chyba nie w tym miesiacu :( chyba nie bede miala owu, clo na mnie nie dziala :( mam takie przeczucie... ja dzis bylam na bardzo dlugim spacerze z ukochanym i zakupilismy super aparat fotograficzny, bedziemy sie fotografowac na wakacjach :)Teraz wcinam czekoladowe ciasteczka, a wieczorkiem robie z ukochanym pizze :) tak nasz jakos naszlo :D:D:D mielgo wieczorka wszystkim zycze!

a ja chce stronke, wlasnie wocilismy od przyjaciol:) i musze powiedziec, ze bylo super, fajnie miec ludzi obok siebie, z ktorymi nadaje sie na tych samych falach!!!!!! pozdrawiamwszystkei mamy i ich dzieci w brzuchach:D i nie tylko:D

Zycze wszstkim milej i spokojenj niedzieli, my za chwile wyruszamy w mala trase :) i wrocimy wieczorkiem... Agus, dzieki ja czuje sie dobrze, brzuszek jest juz widoczny, bo schudlam kika kg wiec jeszcze latwiej zauwazyc, teraz musze sie zabrac za tycie, ale jakos apetytu brak czas caly... 😘

Dzien dobry! My dzis mamy znajomych na obiedzie, wiec bedzie wesolo :) ukochany juz w kuchni od rana a ja musze sie zabrac za nakrycie stolu :D:D:D test znow neg, wiec chyba nie bylo i nie bedzie owu w tym cyklu :( na poczatku byla delikatna druga krecha, a teraz juz zniknela calkowicie :(:(:( no coz, bede mogla szalec na wakacjach :) najwyrazniej clo na mnie nie dziala :( zycze milej niedzieli. buziaczki

hej , Dorka u mnie tez nie miałam drugiej kreski ale staranek nie zaniechałam , a nawet , przeciwnie :) tylko ze ja miałam testy z allegro i troche nie berdzo jestem do nich przekonana.. Dziś dre koty z mężem oj jak mnie wk... normalnie ci faceci sa tacy ograniczeni czasami wr...

Anna wiem ze moga byc wadliwe testy, ale ja moim jakos ufam... nic nie wskazuje na to zeby byla owu... my sie oczywiscie przytulalismy i nadal bedziemy, ale ja juz wiem ze nic z tego w tym miesiacu :( anna mam nadzieje ze juz super z m i nie mozecie sie od siebie oderwac :) ja mialam male spiecie z moim wczoraj, ale trwalo doslownie chwilke :) Ja bylam zaczepna, chyba dlatego ze testy neg :( testy jeszcze bede robic przez dwa dni i zaprzestaje w tym cyklu... zobaczymy co gin mi powie w przyszlym tyg.

Dorka:) mam nadzieje, ze obiadek pycha i niedziela mila:) jestem pewna, ze z Toba jest wszystko ok i wkrotce sie uda:) ide do wanny/jutro praca;p

Wstawać spiochy!!!!!!!!!!! Dzień piękny, słonko świeci za oknem, a tu w pracy trzeba siedzieć do 16 :((((( Ale wczoraj byliśmy w kinie wieczorem, miło było. Niech ta moja @ już pójdzie bo na serducho mam ochotę!!!!! W tym miesiącu staranka będą że hoho :P:P:P:P

Dorka nie nadąży z wymianą szyb w oknach, dzidzie będą kopać brzuchatki, a nowo zaciążonym spać nie dam, tak się będę drzeć :P:P:P:P:P:P I wiecie co? W tym miesiącu zostajemy sami w mieszkaniu, teściowie się wyprowadzają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będziemy w końcu sami na swoim, tak się cieszę :):):):) :D:D:D:D:D:D:D