Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Dorka, na wakacjach sie tak zrelaksujesz ze zapomnisz o tym wszystkim, nie rob testow, tylko ciesz sie wakacjami i goracymi przytulankami :) Nigd nie probowalam nart wodnych, ale wyobrazam sobie jaka zabawa przy tym jest....super czas Cie czeka...

kusilo mnie aby wziac testy, ale chyba jednak ich nie zabieram. jak nam przepadnie okazja, to trudno. Chce sie calkowicie zrelksowac, i bawic i sprobowac wszystkie wodne sporty :) no moze poza nurkowaniem z butla :D:D:D A po wakacjach sie znow pozadnie zabierzemy do pracy :D:D:D

kurcze miałam kłopoty z netem ale już jestem :D:D mi chociaż lekarz nic nie mówił to u mnie też nic tam tego ale my to na ręcznym jedziemy :P:P acha w środę lub czwartek idę do gina na kontrole :D:D

Hej. Na początek się uaktualnię. Leci nam 20 tydzień. W niedzielę skończymy 5 miesiąc :) NICK...... .........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30................12.03.09...............W-WA....... .29........1 anna999..............10.03...................Lublin ........26.........0 milka czekolada.....07.02.09..............Sieradz........26....... . magda//.............13.03.09...............Kraków....... .23........0 agi26...........................................Londyn.. ......26 ........0 Kruszyna2008................................Bielsko..... . ..23.........0 Dorka.................15.03...................Londyn.... ...28.........0 ZACIĄŻONE: NICK.................TC......... TERMINPORODU .....WIEK........PŁEĆ żabka24...............17...........10.07.2009........... 24...........??? GaGa_..................19...........19.07.2009.......... . 29..........??? Kasia.T21.............20............27.07.2009.......... .26...........??? lolcia26................15............02.08.2009........ ...26...........??? Polusia86..............17............08.08.2009......... ..22...........??? aska.osa...............13...........06/09/09............ ..26...........??? Sylwinka 25...........11............18.09.2009............25......... ..??? MERY27.................8............12.10.2009.. ..........27...........??? Grażka23...............8............14.10.2009.......... ..24..........??? S.U.R.I...................7............22.10.2009....... .....30..........??? Dziś mi nuuuudno. Od dawna nie miałam już takiego wolnego dnia. No, ale posiedzę i poczytam co pisałyście :)

To sie naczytasz :D:D:D:D Sylwinka ty nie dlugo bedziesz miala miesnie jak kulturystka :D:D:D Ja wlasnie weszlam na inny topik, gdzie staraja sie dziewczyny biorac clo, robiac zastrzyki itp, i sie troche zaczelam podlamywac, wiec przestalam czytac... ide sobie kupic cos do jedzonka!

Dorka nie czytaj. Nie ma sensu się dołować, a każdy przypadek jest inny. Masz super lekarza i trzymaj się jego wersji i sposobu leczenia, a wszystko będzie po Waszej myśli. A czytać mogę cały dzień. Mam dziś czas :)

zmieniam zawsze bo tylko jedną jakbym robiła to by mi odpadła :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D muszę się swojego lekarza spytać na wizycie czy możemy się przytulać czy nie bo już sama nie wiem:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

sylwinka lec na dwie rece, to bedziesz miala rowne miesnie :D:D:D tak zaczelam czyt z ciekawosci, ale szybko przestalam! Zupelnie nie mam zamiaru sie dolowac. a jak sie kasia czujesz?

Czuję się bardzo dobrze. Chociaż w tamtym tygodniu chyba 3 dni z rzędu w miarę mocno bolał mnie z rana brzuch. Podpytam lekarza o to, ale siostra (jest 10 tygodni przede mną) powiedziała, żebym się nie przejmowała bo to kolejna "fala wzrostowa brzucha" :) No więc smaruję się namiętnie natłuszczając brzuszek który rośnie coraz szybciej :)

Kasia 20 tydz to brzuszek musi super wgladac :) A jak mala rozrabiaka, duzo kopie?

Dorka sluchaj sie lekarza swojego i nie czytaj za duzo... Twoj lekarz zna Twoj przypadek wiec wie co i jak....

juz nic nie czytam i nie bede :D Wlasnie napisalam do mojej gon maila, ze nie bylo owu i co dalej i kazala mi znow wrocic do duphastonu :) dobrze, bo akurat ten lek mi sie przyjazny wydaje :) nie wiem dlaczego :D:D:D Asia a u Ciebie pokazuje sie juz troszke brzusio?

Jak wyjdą dzieciaki to zrobię fotkę brzucha i Wam wyślę :) Rośnie z tygodnia na tydzień. Mąż się śmieje, że zaczynam chodzić jak kaczka - np. po schodach kolanka na boki. Schylać się nie mogę więc kucam z kolanami na zewnątrz :) Mierzyłam wczoraj spodnie, które gdzieś jeszcze zostały mi w szafce. Niestety nie dopinam się. Zostałam z jednymi spodniami + jedna para pomarańczowych dresów. Extra

No i dobrze, jak czujesz ze jakis lek jest przyjazny dla Ciebie to wdaje sie mi ze jest trafiony, nasza intuicja czesto nam podpowiada. U mnie brzuszek widoczny, smieszny, zoladek wysko sie podniosl, w talii sie jeszcze bardziej sie zmniejszlam a brzuszek taki malutki stozek.

Aśka daj jakąś fotkę brzuszka. Już kiedyś prosiłam inne dziewczyny o zdjęcia i się nie doczekałam :( Tylko ja swoje zamieściłam, a tak lubię patrzeć na brzuszki innych.

Kasia to jestes niezla modniara! Koniecznie przesylaj zdjecie, najlepiej jak bys miala jeszcze na sobie te pomaranczowe dresy :D:D:D:D:D:D Asia tez poprosimy o zdjatko brzucha! Moja bratowa juz prawie 5 miesiac zaczyna i nie ma zupelnie brzucha! Nie wiem jak to mozliwe... smiejemy sie ze nas oszukuje :D:D Male nawet juz sie zaczelo ruszac :)

Kasia nie mam zadnej fotki brzuszka, bo moj maz to filmiki kreci, jak sobie gada z malenstwem. A w domku chodze ubrana zazwczaj w bardzo luznych ciuchach, wiec musialabym sie specjalnie przebierac. Ale jak tylko zrobie jakies w normalnym stroju to dam. Wczoraj znajmi robili mi zdjecia fajne, jak dostane od nich to sie z Wami podziele.

U mnie widac po tym jak tak strasznie schudlam, i jeszcze nic nie prztylam i nawet nie wrocilam do starej wagi, ale msle ze jak 4 miesiac zaczne to zaczne przbierac na wadze, wiec juz niedlugo :)

Taaa, modniara. Szlag mnie trafia bo się spodnie nie dopinają. A ja chudzina zawsze byłam więc i portki dopasowane nosiłam. A teraz kicha. Ale zamówiłam na allegro ciążowe. Mam nadzieję, że dojdą szybko bo nie mam w czym do pracy chodzić. Chyba nie będę miała możliwości zrobienia aktualnych fotek, bo dzieciaki planują siedzieć do wieczora więc nie będę się prężyć przed kamerką :) Ale zobaczcie - to moje fotki z 18 tygodnia, czyli 2 tyg temu. Teraz jest już większy. A maluch kopie jak szalony. Czuję go kilka razy dziennie. Właśnie kopie mnie od środka bo 15 min temu jadłam pączka :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d42e2274460545f6.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/ea91fb935c00e4ff.html

Kaska a Ty kiedy zaczelas przybierac na wadze? Dorka a Twoja bratowa przytyla cos? W zaleznosci jak sie kto ubierze tak tez bruszek widac ale najlepiej widac zmiany tylko w samej bieliznie :)

Superowy brzuszek Kaska :) Ciekawa jestem jak sie zmienil po 2 tyg.. :)

moze przytyla z jakies 0,5kg. zupelnie nie wyglada jakby zaczynala 5 miesiac :) Ona sie cieszy, bo przynajmniej nie ma problemu z ubraniami :) Kasia, sliczny brzuszek, juz super widac, ale jeszcze chyba na tyle nie duzy, ze nie jest bardzo uciazliwy :)

kaska jaki brzuchol:D no nooo:) pogratulowac tylko! super wygladasz chudzinko, zupelnie jak nasza znajoma w ciazy, tez taka szczuplutka:) My tez mieszkamy sami, nigdy nie mieszkalismy ani z tesciowa, ani z moimi rodzicami:) nie ma takiej opcji;] W koncu kupilam lot i hotel w Barcelonie w pakiecie:) lastminute.com- za jedyne £375:D 4* i naprawde swietne recenzje:) 3 noce:) super, pewnie jednak okres bede miec, bo lecimy n acale swieta od soboty wielkanocnej do wracamy we wtorek po poludniu:D ciesze sie bardzo:):)aaaaaaaaaaa

Ha!! i znow ta stronka coz ja moge poradzic:D:D:D:D

Tyję praktycznie kilogram na miesiąc. Nie wiem czy to dużo czy nie, ale średnio tak wychodzi. Obecnie mam jakieś 4,5 na + a to ostatni tydzień piątego miesiąca. Dorka brzuch jest już większy niż na fotce. Uciążliwy mocno nie jest, ale gdy siedzę np na schodku lub na materacu na którym śpimy to zaczyna być ciężko założyć skarpetki. Ogólnie jest super i dajemy sobie radę. A brzuch rośnie teraz z tygodnia na tydzień.

Agi, to nie fair! Wpadasz i od razu stronke masz! Super deal! 4* to juz piekny hotel! A jedziecie all inclusive? Pewnie juz sie nie mozesz doczekac? Ja powoli kompletuje sukienki na wyjazd :) przez to jakos sie zupelnie wyluzowalam i mniej o wszystkim mysle... oczywiscie nie to ze calkowicie zapomnialam, ale jakos sie az tak sie juz nie przejmuje!