Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

hej nie pisałam bo mam sajgon w pracy a poztym mały jescze nie wyszedł ze szpitala i padaka:( kazdy przezywa, miał wyjsc dzis ale dostał gorączki i biegunki ja byłam u lekarza, mam problem ze moje pecherzyki nie osiagaja obpowiednich wielkosci

mam czekac na przyjscie do 35 dc jak sie nie pojawi to luteina potem mam od 1 dc brac clo i siofor( a to juz od dzis mam brac) potem 7 dc i 9 dc mam dortac zastrzyk manpur czy jakos tak to jest wszystko na te moje pecherzyki nieszczesne i potem na usg mam isc

czyli mam problem z tymi poimi perzerzami ale przy pracy i kłopotach z małym to jakos sie tym bardzo nie przejełam, jestem zmeczona , zestresowana i mam dość chyba mam problem .....

no takze zobaczymy czy ich to pobudzi to rośniecia, troche czytałam o tym zastrzyku i jest troche drogi 1 ampułka ok100zł , ale trudno jak ma mi pomuc.Zobaczymy narazie to niech ta @ przyjdzie

Anna niech @ szybko przychodzi i do dziela, zastrzyk dostaniesz i pod kolderke z mezem majstrowac dzieciatko, wierze ze leki pomoga. Dorka, usmiech sam sie maluje na twarzy jak czytam o Twojej sennosci......................................................................... Ja czuje sie lepiej, choc bez energii kompletnie.... Myslimy ze to stopka byla, bo ksztalt podobny, taka malutka a tak sie pchala jakby przez brzuch chciala wyjsc :) Ja nawet jak nie zawsze czuje mojego Nicponia to zawsze widze ruchy na brzuszku :) Ale co ja Wam bede o tym gadac juz niedlugo kazda bedzie tak miala!

anna przede wszystkim mam nadzieje ze z malutkim wszytko dobrze i ze juz niedlugo wyjdzie biedulka! anna ja tez mialam ne rosnace pecherzyki, brak dominujacego, niski progesteron ale wszystko mam wyrownane dwoma lekami, wiec nic sie nie przejmuj. no a zastrzyk to jest na pekniecie... z tego co ja sie orientuje... czyli jak bedzie piekny duzy pecherzyk, to dadza zastrzyk, szybkie przytulanko i maly bedzie mial kuzynostwo! mam nadzieje ze wszystko sie ulozy i nie bedziesz juz miala tak duzo na glowie. przesylam duzo buziakow!!!

asia gadaj, gadaj, bo bardzo fajowo sie czyta!!! Asia ja zawsze spiaca, na prawde, wiec w moim przypadku to nic nie znaczy. juz mi nieduzo czekania zostalo. Siedzialam sobie w wannie i na sama mysl o robieniu testu znow mnie strach oblecial i to uczucie jak sie widzi jedna kreche :( jak ma przyjsc @ to niech do mnie tez juz przychodzi, bo takie spoznienia kilkudniowe daja mi straszna nadzieje.... Ciekawe jak Kruszyna! Mam nadzieje ze sie odezwie!

dzieki Dorka:)! Akurat w Polsce bede w 2 polowie cyklu dokladnie tuz po owu:) wiem Dorka, ze mam jak w zegarku:) tym sie nie martwie, ale ten progesteron chce sprawdzic:) Asia dbaj o siebie i nie tylko:) Anna trzymam kciuki i wierze, ze wszystko sie ulozy:)!

Cześć kochane!!!! Wczoraj nie dałam rady napisać, więc dziś nadrabiam :) Wchodzę wczoraj do gina i wypaliłam „jesteśmy w ciąży” hehe gin się uśmiał i mówi – ale pani Jolu to chyba nie ze mną :):):):) Ja mu na to ze z mężem :):):):) Lekarz zbadał mnie na tronie, wyczuł ciążę :) Według usg ciąża ma 6tyg i 4 dni, ale kazał liczyć tygodnie od OM, bo powiedział że i tak weźmiemy termin porodu z obliczeń usg, czyli 06.12.2009. To było niesamowite, widziałam jak cały zarodek pulsuje strasznie szybko – doktorek się baaardzo szeroko uśmiechnął – widzi pani, żyje maleństwo :):):):) Pęcherzyk ciążowy ma 1cm34mm. Mam przyjść za miesiąc, wtedy założy mi kartę ciąży i powiedział że wtedy dużo więcej zobaczymy i posłuchamy serduszka :):):):) Boże drogi co za szczęście!!!! Pojechałam potem do mojej mamy i pokazałam fasolkę na fotce, dopiero wtedy uwierzyła że zostanie babcią i strasznie się rozczuliła :)

Wpisuję tc według OM i termin według usg :):):):) Boże nie myślałam że doczekam tej chwili :) Jutro stuknie 8 tc, ale wpisuję jeszcze 7tc :) A latek mam jeszcze 22, ale urodzinki w maju, więc bez różnicy :) NICK...... ..........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30...............12.03.09................W-WA....... ....29.........1 anna999..............po świętach..............Lublin ..........26.........0 milka czekolada.....07.02.09................Sieradz.........26.... ... magda//.............8.04.09..................Kraków..... ....23........0 agi26................. 11.05.09..............Londyn..........26........0 Dorka.................po swietach...............Londyn... .......28........0 ZACIĄŻONE: NICK.................TC......... TERMINPORODU .....WIEK........PŁEĆ Kasia.T21...............25............27.07.2009........ ....26...........??? Polusia86...............23............08.08.2009........ ....22...........??? aska.osa................19............06/09/09.......... ....26...........??? Sylwinka 25............17............18.09.2009.............25....... ....??? MERY27.................14............8/12.10.2009....... ..27...........??? Grażka23...............14...........14.10.2009.......... ...24...........??? S.U.R.I..................12............22.10.2009....... ......30..........??? Kruszyna2008..........7.............06.12.2009.............23...........???

🖐️:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hip hip hurra hip hip hurra hip hip hurra hurra hurra Kruszyna w końcu na dole :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D i znowu się popłakałam ze szczęścia jak przeczytałam o maleństwie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Apel do staraczek to ataku banana atakować :D:D:D później się pojawię bo idę śniadanie jeść :D:D

Kruszyna super teraz się oszczędzaj i dbaj o "was" :) Swietnie że tabelka zaczęła się powiększać ciekawe która następna .....:):):):)

ta dziewczynka co będzie następna ma na imię na D czy jakoś tak :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kruszyna będziesz miała albo małego mikołajka albo małą mikołajkę :D:D:D:D:D:D:D:D:D a powiedz jak tam mąż zareagował jak zobaczył zdjęcie z usg acha i poproszę o zdjęcie sylwinka25@buziaczek.pl :D

Mąż mnie strasznie przytulał, cieszył się bardzo :):):):) Mogę Ci fotkę wysłać dopiero wieczorem, bo w pracy mam zablokowaną pocztę :)

Kruszyna to zrobiliście sobier prezent na mikołajki :) Super, że wszystko w porządku :) Ja też poproszę o zdjęcie na poliusia86@o2.pl :) A widzę, że my jesteśmy ten sam rocznik w takim razie, ale ja urodziny mam dopiero w lipcu :) Anna po lekach na pewno się uda. A jak tam malutki? Na pewno wszystko będzie dobrze. Dorcia a jak u Ciebie?

Mi udalo sie na chwile dorwac do kompa :D:D:D Kruszyna przecudownie! Nie moge usmiechu z buzi zmazac! tak sie ciesze ze Ci sie udalo i ze wszystko super! U mnie OK, @ ciagle brak, ale czym dluzej, tym bardziej nie chce tego weekendu i robienia testu :( ale bedzie i tak super, nie wazne jaki wynik :D:D:D:D zmykam i pewnie wpadne pozniej! buziaczki dla wszystkich i milego dzionka!

Kruszyna gratlulacje:) fajnie, ze juz wiesz:) dla wszystkich buziaki:) wracam do pracy odezwe sie pozniej:)

Polusia ja też jestem rocznik 86 :):):):) Dorcia będzie dobrze, mocno w to wierzę. A póki nie ma @ to z dnia na dzień szansa większa :):):):)

Dzięki :) Myślałam że wszystkie poszły na spacer :P:P:P:P Ja dziś w pracy jestem, ale dość luźny dzień mam :)

No to Was wszystkie zaskocze i powiem, ze to chyba ja bede nastepna.... Pozdro

hej od rana kocioł c.d znalazłam ten lek co mi lekarz przepisał , bo miam lekki problem mały rano oki , moze go dzis wypisza nie wiem, bratowa juz u kresu wytrzymałości, ja od rana na nogach mam trafiła na izbe przyjec dostaa kroplówki na uspokojenie i na wzmocnienie tak sie małym przejmuje ja robie obiad , prasuje i odbieram tel z pracy bo mam dzis kontrole zwariowany dzien Novida gadaj co si edzieje