kalpek 0 Napisano Październik 27, 2008 Ewelka wiem cos o torbielach,mialam na to swinstwo operacje w maju.. teraz jak bylam w ciazy tez sie zrobila,ale po usunieciu zmalala,ona mi ciaze podtrzymywala,ale sie udalo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Październik 27, 2008 O i stronka moja:) oj dawno juz nie bylo! A ciekawa jestem kto nam przesle fluidki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Październik 27, 2008 kalpek hii stawiasy ciacho y a ta stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 hejka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 27, 2008 misiaczki- ja tez mam nadzieje ze beda efekty... tymczasem siedze z termoforem na brzuchu, bo czuje sie fatalnie...po tylu latach brania pigulek zapomnialam jak wyglada normalna @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 27, 2008 kalpek a jak mialas usuwana te torbiel?? laparoskopem? czy normalnie cie cieli?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 27, 2008 bo mnie normalnie kroili- mam blizne jak po cesarce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Październik 27, 2008 Cześć kochane , ja nadal nie jestem na bieżąco, bo idziecie jak burza z tymi stronkami, a ja ostatnio dużo wypoczywam, dziś np. praiwe cały dzień przespałam, zrobiłam obiad i tyle, nic mi się dzis nie chce. A co u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Październik 27, 2008 Hej laski kilka dni mnie nie było, ale już nadrobiłam zaległości a DUŻO tego. Iwa18 dobrze się mam dziękuję, ale conajmniej raz w tygodniu (jak głupia) robię sobie test żeby się upewnić czy ono naprawdę tam jest. Bo do lekarza dopiero za tydzień. Ogólnie dobrze się czuję , nie mdli mnie nie wymiotuję, tylko leciutko bodbrzusze boli, ale to podobno się macica rozciąga. A jem na potęgę i ciągle jestem głodna , wtakim tempie to będzie mnie łatwiej ominąć niż przeskoczyć. Już nie mogę się doczekać tej wizyty, żeby go zobaczyć- taka jestem podekscytowana. Nawet mój mąż sceptyk w sobotę całował mnie po brzuchu i rozmawiał już z nim, a sam mówił że poczeka aż wrócę od lekarza dopiero będzie się cieszył. Też nie chce sobie robić nadzieji, jakby mi nie wierzył, bo testy nie są do końca pewne. Patinko i Efa powodzenia kobiety trzymajcie się dzielnie no i głowa do góry. Niedługo wasz sądny dzień he he, bedziecie juz miały swoje skarby w domu, ale jeszcze troszkę musicie wytrzymać ;) Kalpek dasz sobie radę nie łam się kobitko, trochę wiary i do dzieła. Coś madzik ucichła gdzie jesteś laska? Całuski dla was wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 27, 2008 ja narazie uciekam, zagladne jeszcze pozniej papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 27, 2008 Hej Witajcie!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 27, 2008 Stefcia- siostrzyczko jak Ci dzionek mija;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 hej dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 chyba mnie grypa dopadła boli mnie gardło i Bartka też dupa blada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 pije cały cvzs ciepłe kupiłam sobie miód i cytrynke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 27, 2008 ;):):):):):):):):)::::):):):):):):):):):):::):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 27, 2008 Dziewczynki meldować się;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 no nareście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 27, 2008 hej.mnie teraz zaczal migdal bolec... brrrrr tez musze sobie jakies naturalne lekarstwo zaaplikowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 co tak cicho mój w łóżku grypa go dopadła a zaraz ja bo jeszcze staranko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 taka chyba pogoda u nas 6 stopni a zimno jak ............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 smerfetko dużo wypoczywaj leż wyjdzie na dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 siostra juz jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 27, 2008 Jolanta- udanych i owocnych staranek!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 27, 2008 Nie wytrzymałam i kupiłam dziś test, jeszcze go nie zrobiłam ale niech sobie będzie, ale chyba będę musiała go zostawić na za miesiąc bo coś czuję że nie wyszło:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 dziewczynki ja mykam pod prysznic i do męża na staranko trzymac kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 Tiamat nie mów tak może sie udało trzeba tak myslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 buzki dla was dobranoc jutro do pracy pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 siostrzyczko ja tez mam caly czas jakies takie przeczucie ze nici ze staranek:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 dla wszystkich was miłej nocki i owocnych staran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach