Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Heya ponownie:) www.umieramy.pl hahaha co za strona...zostalo mi 68 lat zycia i 4mce!! wyliczylam to sobie heheheheh...co ludzie nie wymysla, mam na mysli rozne strony:P Misss no ladny,ladny ten grad:P Ja tlyko na chwilke weszlam aby Wam ta smieszna strone pokazac:) Ide cwiczyc reke bo mnie dzis boli na maxa:O Milego wieczoru :):):)

hahaha przeciez mamy XXI w.nie ma nic za darmo:P ..a ja wyslalam sms-a i tak nie ode mnie z tel.bo darmowa kase moi starsi maja:P Chcecie czeresnie? Przed chwila bylam nazrywac:D Dobra,ide....do jutra:P

Phill nadal nie dobry :P bo u mnie znow sie chmurzy, co oznacza zapewne kolejne gradobicie 😭 a zimno jest w pieruny 😭 i co i ze niby mamy czerwiec 😭 Angel daj troche tych czeresni na oslode :classic_cool:

Cześć:) Misska ja nie rozumiem :D niby tak blisko siebie mieszkamy a u ciebie drugi dzien pod rząd grad a u mnie nic :D choć przyznam ,ze dzisiaj też jest u mnie zimno :O byłam z psem w parku i małą to łba o mały włos mi nie urwało :O yyyy bryyy :O zimnko jest :O za to slonce mi swiecie co jakiś czas to ujdzie w tłoku :D Ja tam moge podmuchac w twoją stronę troszke moze ten grad pójdzie sobie :D ale ja to bym na twoim miejscu z Phillem pogadała ,on ma tam jakieś wtyki z pogodą to nich poprosi ładnie o pogodę :D To co chlupniemy po herbatce gorącej z cytrynką :D Ależ sie dzisiaj nie wyspałam m💤

ja tez tego nie rozumiem wlasnie co jest z ta pogoda :( jakas paranoja chyba :( chetnie herbatke z cytrynka chlupne - Ryjek zaparzasz? :D i Angel by sie mogal z tymi czeresniami zjawic :) a wlasnie Ryjek nie wiem czy Ci sie pytalam, ale Ty mieszkasz w bloku czy w domku? :)

Mieszkam w kamienicy :D jak to na rynku bywa stare ,kolorowe kamienice :D A co? Chcesz wycenić moją nieruchomość na tą wycieczkę na Bora Bora :classic_cool::D

He he na Bora Bora jest huragan:) Nie wiem czy to dobry kierunek:) Ryjku ja nie steruję pogodą ja co najwyżej ją przepowiadam z lepszym lub gorszym skutkiem:) Sięgając w pamięci 20 lat temu byłem w Sudetach na przełomie lipca i sierpnia na obozie. Jednej nocy spadł śnieg. Teraz znowu jadę w Sudety. Zastanawiające .... ;)

Phill ale my na Bora Bora jedziemy w wakacje :D Z tymi Sudetami to ci się udało :D to co łańcuchy na koła i wio :D

Ładną rodzinkę łabędzi masz w albumie :) a ten Rafał fajny widok dał w krajobrazach :) w sam raz na fototapetę :)

Ale powiem ci ,,że te ważki to jest numer jeden na liście :D i jak ładnie podpisane :classic_cool: Własnie u mnie padało :D i znów słonce wyszło i sucho na dworze :D

Misska toś sie pomyliła z wyceną :D kaske byśmy taką zgarnęły ,że hoho:classic_cool: na niejedną Bora Bora byśmy pojechały :classic_cool::D dodam jeszcze komórkę na korytarzu ,piwnice (bardzo duza bestia jest )i \"szopkę \"na dworze ,która też ma swoje gabaryty :Da mam jeszcze auto :classic_cool: cztery rowery i hulajnogę :classic_cool: ze trzy pary rolek sie takze znajdzie :classic_cool: i co zatkało kakao :classic_cool::D

Czekolada !!! Nie przy jedzeniu!! :D Ale to bikini różowe w panterkę to ja bym chciała :D na serio:classic_cool: A nie wiem czy wam sie też wyświetla ta reklama na górze BOŚ Bank i tam jest taka gościowka :D podobna do Ekaterini ze zdjęcia :D

haha Czekoladko :D ale w oczy mnie pokulo :D jedna laske z tych fot ogladalam kiedys na Nk - masakra :D zero samokrytycyzmu :o Ryjek kurde mowisz, ze Twoja kamienica tyle warta :classic_cool:

Misska coś czuje ,ze chcesz mnie z torbami puścić :classic_cool: :D Czekolada ,ale te reklamy sie zmieniają co jakiś czas :D na Bora Bora chcesz ?:D a mnie z Ekuśką to do służby żeście zganiały ostatnim razem :D kurde pomyslę nad toba :classic_cool: a co masz do sprzedania ? wkład swój jakiś musisz mieć :classic_cool: Chociaż ....jak tak pomyślę to mozesz mi pchać ten katamaran :classic_cool: nie wiem jak Misska jej by pewnie jakies wachlowanie liściem palmowym odpowiadało :D O tak mi sie przypomniało ;D Moni mała będzie miala niedługo trzy miechy :classic_cool: toż to juz kobietka mała jest :D

wiem, ze reklamy się zmieniaja, juz zlookalam, ale potem się zorientowałam, ze ja nie pamiętam już w sumie jak Ekusia wygląda :D mam do sprzedania starego kompa :D bardzo starego :D piszę się nawet na bujanie tym hamakiem :D tylko, żebym nie musiała się uczyć :D

O ty leniuszku jeden :classic_cool: jakby cio bierzemy cię na wyspy pod pretekstem korepetycji czy tam doszkolenia :classic_cool:będziesz przerabiała "stosunki między ludzkie "(((z naciskiem na stosunki ))):classic_cool:może być taki profil:classic_cool:

No widzisz :classic_cool: Ryjek wie co dobre :classic_cool: Mam suuupkę 👄 chce ktoś suuupkę kalafiorową ze śmietanką :classic_cool:posiorbię sobie troszkę :classic_cool: także jakby sie jakieś chrumkanie wydobywało z głośników to ,to jestem ja z moim talerzem suupy :classic_cool: suuuuiiirrrrppp,ssssiiiiuuurrrppp:D

Gówniarzy na wypad nie bierzemy :classic_cool: do przedszkola ,ale mi to migiem nieuku jeden :classic_cool: literek sie uczyć nie chce a o stosunkach mysleć to tak :classic_cool: :D skończysz przedszkole to pogadamy :classic_cool: Dla jasności napiszę :classic_cool: wypad na Bora Bora od -18 lat :classic_cool: Wkład własny w wysokości - 0,99 gr :classic_cool: Akcesoria niezbędne -szczotka ,pasta ,kubek ,ciepła woda (woda popluskiwać może w bidonie ,słoiku ,najlepiej jednak wziąć ze soba kankę na mleko ) Aby nie było rywalizacji pod względem urody i mody to zakazuje sie brania :odjechanego bikini (pantalony i koszula na długi rękaw wskazana ),silikonowych biustów ,treski ,peruki itp ,tipsów ,akrylów i innych betonów typu ,maskara ,puder ,cienie . Jeśli prezes wyprawy postanowi wprowadzić jakiekolwiek zmiany ,wszyscy chętni zostaną poinformowani drogą pantoflową :classic_cool: Z poważaniem . Ryjek Ryjkowski

Czekolada ja tam nie wiem o jakie kompleksy ci chodzi :D ale jak juz tak nalegasz to możesz worek po kartoflach ubrać :D Głuptas z ciebie i tyle :) Widzę ,ze ekipa sie ulotniła :D no tak łikend mamy i takie tam :D

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chciałam was tylko zawołać :classic_cool::D