Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Dzieendoberek 🌼 ryjkkku w takim razie po ciiiiiiiiiiiiiiiichu Ci gratuluje nowego roweru:D Bylam dzis w skarbowce i.....babeczki byly mile jak nigdy! Chyba maja dzis swieto uprzejmosci:) Okazalo sie ,ze 01.06 przeslano mi kase na konto! a ja glupia wyczekiwalam listonosza ale tak czy siak musialam 3 mce czekac na kase no i pognalam do banku i wrocilam spocona chyba gorzej niz swinia ((az tak brzydko musze napisac)) bo padalo a bylo duzszno, w sumie nadal jest duszno i goraco !!!! no i 150 zl,nie moje:P kupilam pare rzeczy najpotrzebniejszych i zonk a jak dowiedzialam sie ile teraz kosztuje bilet tam gdzie mamy jechac to az cofnelo mnie do sciany:P philozoph no i gdzie fotki??? nie widzialam linku abys jakis zapodal z nimi:):):)

oj.................jestescie kochani!!!! Juz tesknie za Wami pomimo iz jewtem nadal w PL:(:O Missss ja chce zakupic okularki.....ale take korekcyne bo mam wade wzroku:O No coz...na mnie czas...milego dnia:*

Byłam sobie na dworze bo pogoda boska sie zrobiła ,potem wpadłam do babci i dziadka i kurde wiecie co? mam całą torbe prawdziwków :classic_cool:wszystkie takie zajebiste malusie w sam raz do słoiczków w occie :classic_cool: bedzie zagrycha do wódy jak nam sie rocznica topicu zbierze :classic_cool::D Angel to gdzie ty jedziesz ,ze bilet taki drogi ? mój michu to latał samolotem i to jeszcze do niemrów musiał gnac na lotnisko a bilet ponizej 200 euro nie schodził :O do tego przewoźnik do niemrów 170:O A czym jedziecie autobusem czy autem ? A co bedziecie tam robić ? Na zbiórkę jedziecie czy do konkretnej roboty ? Teraz chyba sezon na pomidory i truskawki do tego w niemrach chyba szparagi sie bedą sypały .Pojechałabym sobie nawet do niemrów na te truskawy zawsze jakaś kaska by wpadła do budżetu domowego :O Kurde wiecie co ? Tak mi sie smutno zrobiło ,z enie wiem :( byłam u babci i gadałam o tej mojej kuzynce co ta malusią księżniczkę urodziła (wiecie co wam pisałam ) i kurde ta malutka jest chora a ja nawet nic nie wiedziałam :( ma chore serduszko i będzie operowana :( jakies niedotlenienie serca czy cos takiego :( jeszcze ma krzywą piętkę do rehabilitacji i najgorsze chyba ma rozszczep podniebienia :( Nie pisałam wam ,ale ta moja kuzynka takze miala rozszczep i jeszcze kilka takich przykrych spraw :( i nawet jej przez myśl nie przeszło ,ze mała moze też to \"odziedziczyć \" Ale powiem wam że dziewczynka jak dąb taka duza i silna to mam nadzieję ,ze wszytko sie pieknie wyleczy u niej ❤️

Angel no ja w sumie tez powinnam okularki nosic, ale ze nie moglam sobie zadnych dobrac to recepta na okulary wyladowala w koszu :o Ryjek osz kurcze :( taki malutki czlowieczek i od razu tyle cierpien :( to takie niesprawidliwe, ze takie malenstwa dotykaja takie straszne rzeczy :( bede trzymac kciuki za malutka!

Wiesz mi najbardziej to szkoda mojej kuzynki ,widzialm jaką katorgę przechodziła ze swoją choroba :( No niby za małego miła operacje ,ale potem było coś w rodzaju rehabilitacji i do dziś nie mówi dobrze . Naprawdę jej współczuję ,pewnie nic nie mówiła mi bo się wstydziła (to taka osoba co dusi wszytko w sobie a serce ma kochane jak nikt inny ) Ech ale co sie będziemy smuciły przecie to ani nic jej nie pomoże ani nam ,nie . Teraz tylko trzymać kciuki by mała przeszła operacje dobrze i żyła nam długo ,długo długo . Na dwór z nią wychodzi i malutka sobie słodko śpi ,nawdycha sie powietrza świeżego to lula jak misiu :) taka mała blond stokrotka :D

pewnie, ze smucenie sie nic nie pomoze. ale to nie zmienia faktu, ze to takie cholernie niesprawiedliwe, zeby taki maly czlowieczek ledwo przyszedl na swiat i juz dopadalo go cierpienie :( zaciskamy kciuki :)

Gość Kwiczące świnki pozdrawiają
i zapraszają Wspaniałą ryjekkk❤️ tam gdzie nas odwiedziłaś.Ale chyba dziś juz tam nikogo w pracusi są.To od jutra proszę nie zapominać choć mysmy zapomniały.

Ale gdzie ?:D Zaraz bywam chyba na trzech topicach ? zaraz policze :D laź ,dfa ,tsy yyy..hm...o czymś zapomniałam ? :D Tymi świnkami to sie podnieciłam :classic_cool: Misska no niesprawiedliwe tym bardziej ,ze matka dziecka też lekko w życiu nie miła .

Gość dyslektyk z .adhd
ale nic na siłę,to tylko zaproszenie

Witam Was moi Drodzy, cieszę się, że topik kwitnie życiem...U mnie ok :), w przyszłym tygodniu moje kochanie wyjeżdża znowu na 4-5 m-cy...oswajam się z tą myślą, bo pogodzić się raczej nigdy nie pogodzę z tą koleją losu. Egzaminy zdane :) zostały tylko jakieś drobiazgi. Czasem podglądam Was na forum... Pozdrawiam Was serdecznie 🖐️

Witam Was moi Drodzy, cieszę się, że topik kwitnie życiem...U mnie ok :), w przyszłym tygodniu moje kochanie wyjeżdża znowu na 4-5 m-cy...oswajam się z tą myślą, bo pogodzić się raczej nigdy nie pogodzę z tą koleją losu. Egzaminy zdane :) zostały tylko jakieś drobiazgi. Czasem podglądam Was na forum... Pozdrawiam Was serdecznie 🖐️

JJJAAACCCIIIEEEEE MATKA ZAŁOŻYCIELKA NAS NAWIEDZIŁA Trzeba to oblać :) (_)?(_)?(_)?(_)?(_)?(_)?(_)?(_)?(_)? kolejka dla wszystkich :)

Phill nie krzycz tak ! :P nosz kurde nawet bedac w lazience Cie uslyszalam :D Smutna Niedziela hej ho 🖐️ a dlaczegoz to tak po cichutku nas podgladasz? :) no a Ryjek nas zostawila i poszla sobie do tych podskakujacych swinek czy jak im tam :(

Dzień dobry Miss zielona, japońska herbatka z dodatkiem olejku różanego i suszonych pączków róży:)