Gość gośćMilka Napisano Październik 28, 2018 Aha, moje wymiary 173 cm, 57 kg. 73 cm po biustem. Implant Mentor CPG 390 cc anatomiczny pod mięsień, szer 12 cm, projekcja 6 cm. Startuję z małego a. Eee111 a Ty kiedy masz operację? Też miałam wątpliwości do do wielkości implantu i kształtu, po prostu umówiłam się na kolejną konsultację... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eee111 Napisano Październik 29, 2018 Mam dopiero 11.12 wiec jeszcze mam czas na decyzje ale skłaniam się ku 390, jeszcze porozmawiam z lekarzem. Czy mogę liczyć na wasze zdjęcia po:) i oczywiście wrażenia ( Milka i Melka) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moli85 Napisano Październik 29, 2018 gośćmelka - ja miałam dreny i nie było to zupełnie bolesne. Nawet wyciąganie ich zupełnie nie bolało. Dlaczego myślisz, że dreny bolą? U mnie dzisiaj mija 3 tygodnie, jestem na półmetku :) W końcu śpię na plecach, wstaję sama, strupki już zeszły więc zaczynam delikatnie masować blizny. Piersi zaczynają robić się miękkie i nie są już takie "zdrętwiałe". Benia - trzymam kciuki za jutro i odzywaj się zaraz po :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moli85 Napisano Październik 29, 2018 NataliaNiki23 - moje konto na estethicon to Moli85. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martkakkk Napisano Październik 29, 2018 Gość milka Też mam dzieci podobnym wieku do twoich. I mąż też będzie ze mną tydzień. Więc też zastanawiam się jak to będzie tym bardziej że mąż tylko wie o operacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Benia Napisano Październik 29, 2018 Jutro o tej porze będę w klinice masakra dopiero dzisiaj czuję stres. Moli85 jak NataliaNiki wyślę Ci zdj na estheticon spróbuj wrzucić mi na maila je plissss. Mam nadzieję że jakoś to przejde w miarę dobrze. Wczoraj strzyklo mi coś w plecach jak schylalam się z małą na rękach mam nadzieję że do jutra mi przejdzie i dostanę tam na starcie głupiego Jasia. Jak tylko będę po to napisze do was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2018 Czesc , jestem po zabiegu 6 dni wyjściowe male A a nawet mniejsze, mam 380 ergonomix motiva hp , lekarz mówił ze przez miesiac beda rosly bo skóra musi sie rozciągnąć , strasznie płaska bylam i ogólnie bardzo szczupła , 170cm 48kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Benia Napisano Październik 29, 2018 Dziewczyny mam kaszel i jakoś dziwnie się czuję jakby mnie przeziębienie brało. No super a jutro operacja jeszcze tylko brakowało żebym się przeziębila i mi przesuną wszystko. Czy któraś miała tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda3335 Napisano Październik 29, 2018 NatkaNiki23 mogę zobaczyć fotkę Twoich 500? maagg73@yahoo.it Dziewczyny-co do gorączki to ja miałam 4 dni po raz gorączkę, raz dreszcze. Lekarz uprzedzal, że gorączka może się pojawić. Po 4 dniach przeszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość NataliaNiki23 Napisano Październik 29, 2018 Byłam na kontroli wszystko super :)jak narazie:) Szwy mam rozpuszczalne wiec nie bd miala sciaganych:). Mam je polewac woda przy kapaniu oraz masowac :) . Z dnia na dzień są coraz ladniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość NataliaNiki23 Napisano Październik 29, 2018 Wysłane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Benia Napisano Październik 29, 2018 Znowu kafeteria się wiesza i nie widać nowych wpisów masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmelka Napisano Październik 29, 2018 Gośćmilka No to masz podobne wymiary do mnie ale mi jednak lekarz zaproponował ostatecznie 325 mentor okrągłe. Czuje się od razu jakoś lepiej z mniejszym rozmiarem niewiele ale są mniejsze u mojego lekarza znajoma robiła piersi i 325 wyszły jej spore mam nadzieje ze u mnie będą ok, co do drenów to myślałam ze bolą bo tak znajoma mi opowiadała ze puki ich nie wyjęli to masakra i jednak wyobrażam sobie ze coś ma ze mnie wystawać to na sama myśl czyje ból. Napewno każdy inaczej to znosi ja mam synka 1,5 roku taka przylepa jedynak to i często noszony i przytulany wiec nie będzie lekko chociaż męża będę miała jednak 3 tygodnie wiec myśle ze dam radę :) jeśli nie bd to gorszy ból od porodu to będzie dobrze hehe :) JeszCse 10 dni .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość NataliaNiki23 Napisano Październik 29, 2018 Magda a masz Estheticon?:)tam ci wysle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Benia Napisano Październik 29, 2018 Dziewczyny co byście zrobiły na moim miejscu? Wzięłam witaminę C i pójdę spać wcześnie ogólnie mam kaszel lekki i głowa mnie boli i gardło minimalnie czuje. Boję się że do zabiegu ie dojdzie przez to. I to dzień przed wczoraj czułam się super a dzisiaj takie coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2018 Gość Benia ja tak mialam , wzielam poczwórna dawkę witc 500 w kapsułkach i pojechałam rano na zabieg,. Jestem 6 dni po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMilka Napisano Październik 29, 2018 Martkaa damy radę :) u mnie też o operacji będzie wiedział tylko mąż. Benia, może jutro już się lepiej poczujesz. Nie daj się chorobie. Też dzisiaj się słabo czuje, ale już witamina C poszła w ****** jutro będzie lepiej. Melka super, że będziesz miała męża tak długo. Jeszcze tylko 10 dni... Gosc jak się czujesz? Będę miała podobną pojemność implantu. I też jestem szczypiorek :) Wiem, że jeszcze się pewnie zmieni, ale jaki Ci wyszedł rozmiar? NataliaNiki23 suuuper :):):) Jesteś niesamowita:) A napisz, jak z obowiązkami domowymi? Np gotowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Benia Napisano Październik 29, 2018 Gość i nic Ci nie było? Nie bolało przy kaszlu? A co powiedziałaś anestezjologowi jak pytał o przeziębienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2018 Jazda samochodem po jakim czasie ? Jak to było u Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2018 Mnie niestety lekarz nie dopuścił do operacji. Od ustania objawów przeziębienia muszą minac 3 tygodnie żeby poddać się operacji.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmelka Napisano Październik 29, 2018 JeszCse się zastanawiam ponieważ niedługo sylwester chciałabym być trochę opalona bonjiz opalenizna z lata schodzi.. myślicie ze to dobrympomysl przed zabiegiem się trochę poopalać? Bo po już nie będę mogła będę po zabiegu miała 1,5 msc do sylwestra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość NataliaNiki23 Napisano Październik 29, 2018 Dzisiaj pojechalam z narzeczonym normalnie na zakupy a pozniej z obiadem mi pomógł obrał ziemniaki pokroil mięso ja zrobilam surowke i wspolnymi silami powstal obiad :) myślę ze i sama powolutku bym zrobila ale nie chce sie nadwyrezyc :). Ale bp z umyciem naczyn pohedynczych stolika toaletki bez problemu daje rade:) . Co przejde po domu to cos musze zrobić :)bo nudy siedziec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość NataliaNiki23 Napisano Październik 29, 2018 A dzien przed zabiegiem tak bardzo sie cieszylam pamietam Kochana ze az z wrażenia ze juz tak blisko i prawie sie udalo to tez nagle mialam ucZucie ze gardlo mnie boli glowa ale to bylo tylko w głowie . Zdrow jak ryba sie okazalam . Kochana moze tak jak u Mnie stresik i juz szok i dlatego złudne uczucie?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Benia Napisano Październik 29, 2018 Nie wiem sama co mam zrobić wezmę coś na sen i zobaczymy jutro. Smutno mi że tak wyszło następny termin za rok niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Angie Napisano Październik 29, 2018 Założyłam konto na estheciton moj mail jak chcesz zobaczyć lub pogadac stokrotka_216@wp.pl Nazwę sie gość Angie ok? Motiva 380 ergonomix hp z płaskiej deski na ... nie wiem jaki bedzie rozmiar ale liczę na D:-) Na poczatku to były kwadraty a nie cycki teraz robia sie baloniki dopiero 6 dni po jestem a zmieniają sie z dnia na dzien Anastezjolog nie pytała czy jestem przeziębiona a ja po prostu nie kaszlalam rano i nie bylam zasmarkana jedynie porzygalam sie przed ze strachu przed wyjściem z domu, pomyslalam jak nie teraz to nigdy w koncu teraz jest okres chorobowy i watpie żebym byla zdrowa w 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Benia Napisano Październik 29, 2018 Głowa mi pęka ale może to ze stresu ale kaszel mam może jutro nie będę kaszlec trzymajcie kciuki ja mam w ankiecie pytanie o przeziębienie. A po zabiegu kaszlalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Angie Napisano Październik 29, 2018 Ja wogole czułam sie jakby mnie ktos schłostał niezle, bol ciała jakby grypa mnie łamała , po operacji nie kaszlalam dopiero wczoraj mi wrocilo kaszlenie, boli wtedy ale cóż minie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martkakkk Napisano Październik 29, 2018 Benia Ja w zaleceniach mam od przeziębienia musi minąć 3 tygodnie. Ale ty jeszcze nie jesteś chora;) tak jak dziewczyny piszą weź Wit c. Nie bierz leków p/bólowych i p/zapalnych bo też nie można. Ale pewnie to wiesz :) trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Angie Napisano Październik 29, 2018 Gość Milka jak chcesz podaj mi swoj e-mail wysle ci zdjecia przed i po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Angie Napisano Październik 29, 2018 Gość Melka opalaj sie przed ile wlezie bo pozniej to juz dupa blada:-) doslownie i w przenośni :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach