Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość Marbier88
gośćAda Dzięki :) lepiej mi :) ja wiem, że cycki sa dla cierpliwych, ale gdyby dr mi odpowiadał normalnie na pytania a nie " wszystko minie" pewnie byla bym spokojniejsza.

Gość Moli85
Benia - niech Ci mąż pas zapina z tyłu i noś luźne bkuzki czy sweterki to nie będzie nic widać. Ja tak robię ;) Fotki masz? U mnie jutro 4 tygodnie :) Chodzę szybko pewnym krokiem, zupełnie wyprostowana, nic nie boli, czasem zapominam że miałam operację. Sypiam normalnie, czasami przekrecam się delikatnie na bok.

Gość gość Angie
A ja juz śpię na boku bo nie wyrabiam na plecach , nie tak konkretnie na boku ale delikatnie ... no nie idzie spac, dzisiaj zrobilam sobie fotki kurczaki ale fajne sie robią:-) :-) :-) za 3 dni mam wizytę u doktorka i odliczam dni do powrotu do ćwiczeń bo je kocham i mam rozstep mięśnia prostego brzucha , juz go zamknęłam ćwiczeniami ale strasznie mnie wydęło po operacji gdzie jestem chuda a brzuch jak balon , teraz juz troche mniej ale jednak nadal ... tez strasznie sie balam znieczulenia ogólnego bo nigdy w zyciu nie mialam jedynie 2x podczas ciąż przy cesarce tylko w kręgosłup ale taka przekochana anestozjolog do mnie podeszła i zapytała czego obawiam sie najbardziej , odpowiedziałam ze boje sie ze bede cos czuła a wy będziecie myśleć ze ja smacznie śpię , boje sie ze sie nie obudzę a mam dzieci i kochanego meza i rodzine , boje sie ze bede krzyczeć z bolu a wy nie będziecie mnie słyszeć ... ale mimo wszystko marze o cyckach bo nigdy ich nie mialam:-( ona przytuliła mnie i powiedziała : spokojnie zajmę sie toba , nic nie bedziesz czuła żadnego bolu jedynie ciepełko na poczatku od ręki ku karku i po wszystkim to ja cie zawołam i bede przy tobie wtedy bedziesz wiedziała ze juz po wszystkim :-) jesli zaczniesz sie budzić wczesniej niz powinnaś ja juz przed Toba bede to wiedziec i nie dopuszczę zebys cos czuła :-) Tak bylo , bylo cudownie , tak bardzo sie tego balam a akurat to bede wspominać najlepiej do konca życia :-) Kurde ryczeć mi sie chce mam nareszcie cycki ! Jestem kobietą!

Gość gość Benia
Moli cudnie jak ten czas zleciał rozbiore się dzisiaj na sekundę chociaż i zrobię wam zdjęcia chyba nic się złego nie stanie. Ja dostałam głupie Jasia w pokoju więc na operację poszłam na luzie później mi koleżanka opowiadała jak chciałam włosy czesac i się laly ze mnie ogólnie byłam na haju niezłym. Nie pamiętam ani sali zabiegowe ani znieczulenia.

Gość Martkakkk
Gość Angie Ale ładnie napisałas. Aż łezka mi się pojawiła bo jak to czytałam to jakbym czytała o sobie. Ale op dopiero przede mną.

Gość gość NataliaNiki23
Ja wczoraj prowadziłam już samochód najgorzej było wbic wsteczny i piątkę bo trzeba u Mnie w BMW wbić z jakby siłą . Miałam imprezę firmową poszłam uważałam tylko aby nikt mnie nie szturchnął i nie tanczylam . Bólu nie ma ... ale zbliża mi się okres i zawsze twardniały mi piersi i teraz tez tak jest :). Jutro jadę na wizytę kontrolną zobaczymy co lekarz powie :)

Gość gość Paula
NataliaNiki23 Ty chyba tak jak ja tyle samo dni po zabiegu 24.10. Ja auto prowadziłam już 01.11 Ale na szczęście był to automat więc dałam radę. Wczoraj myślałam że oszaleje cycki mało nie eksplodowały A dzisiaj rano dostałam okresu i na szczęście dzisiaj nie bolą. W prawej piersi tylko czasem czuje tak jakby taki szarpnięcie i małe igiełki jakby się wbijały u góry piersi. We wtorek zdjęcie szwów

Gość gość Paula
NataliaNiki23 Ty chyba tak jak ja tyle samo dni po zabiegu 24.10. Ja auto prowadziłam już 01.11 Ale na szczęście był to automat więc dałam radę. Wczoraj myślałam że oszaleje cycki mało nie eksplodowały A dzisiaj rano dostałam okresu i na szczęście dzisiaj nie bolą. W prawej piersi tylko czasem czuje tak jakby taki szarpnięcie i małe igiełki jakby się wbijały u góry piersi. We wtorek zdjęcie szwów

Gość gość PaulaP

Gość gość Paula

Gość gość

Gość gość Paula

Gość gość Paula

Gość gość
Temat którego nie ma

Gość gość NataliaNiki23
Tak:). Ja szwy mam rozpuszczalne :) . Mi też puśc***ewnie odrazu jak dostane okres ... :) fajnie z kazdym.dniem piersi robią się coraz piękniejsze:)

Gość gość
Dziewczyny co z sexem kiedy można?

Gość gość Angie
Gość mozna kiedy chcesz tylko ze ty leżysz jak kłoda a facet pracuje:-) niestety lub stety ograniczenie ruchu wskazane:-) ogólnie podsumowując mozna kiedy tylko masz na to ochotę :-)

Gość gość lys
Witam. Od kilku tygodni śledzę forum , wiele moich wątpliwości rozwiały Wasze porady . Ja jestem po trzech konsultacjach , wybrałam już tego właściwego lekarza i zabieg mam wstępnie zaplanowany na polowe grudnia. Pozostaje mi tylko konsultacja onkologiczna , ponieważ poważnie rozważam mastektomie profilaktyczna ze względu na obciążenia genetyczne . Czy któraś z Was miała już taki zabieg ?

Gość gość
Dziewczyny a ten stanik sportowy to ma być usztywniany ??

Gość gość Izabela
Witajcie, mam pewne wątpliwości i już sama niewiem co robić, może pomożecie. Operacje mam zaplanowana na luty ale od 2 tygodni mam ból kręgosłupa w okolicach łopatę, w sobotę ból był tak uciążliwy że musiałam wziąść tabletki przeciwbólowe. Czy taki ból może być przeciwskazaniem do operacji? Mam jeszcze kilka miesięcy żeby popracować nad pieśniami pleców, co bedzie lepsze ,slownia czy pilates ?

Gość gość Izabela
Witajcie, mam pewne wątpliwości i już sama niewiem co robić, może pomożecie. Operacje mam zaplanowana na luty ale od 2 tygodni mam ból kręgosłupa w okolicach łopatek w sobotę ból był tak uciążliwy że musiałam wziąść tabletki przeciwbólowe. Czy taki ból może być przeciwskazaniem do operacji? Mam jeszcze kilka miesięcy żeby popracować nad miesniami pleców, co bedzie lepsze ,slownia czy pilates ?

Gość gośćmelka
Hej .. coraz bliżej operacji i coraz więcej obaw .. refleksji .. ponieważ jestem po jednej ciąży .. ale chce w ciągu dwóch lat znowu zająć w ciąże .. z drugiej strony po 8 miesiącach karmienia synka piersią .. moje stały się poprostu brzydkie nie podobają mi się .. w górnej częśc****ersi nie ma wgl zaokrąglenia ale nie o tym chciLam napisac .. Czy są tu jakieś osoby które mając już implanty piersi zaszły w ciąże (nie karmiły piersią ) i mogą coś powiedzieć o wyglądzie piersi czy się zmieniły .. sama już niewiem czy dobrze robię podejmując już w tym momencie decyzje ..

Gość Marbier88
gośćmelka Mam taki sam dylemat. Mam dwójkę dzieci i stwierdziłam, że produkcji koniec ;) choć zawsze marzyłam aby mieć 3 dzieci, ale boje sie 3 ciąży rozwiazanej cc. Ale od miesiaca z mężem niby w żartach mówimy o 3 dziecku. Pytałam dr jak to wyglada, usłyszałam, że w ciążę mogę zajsc po 6 msc i nie ma ku temu zadnych przeciwwskazan, ale jak zachowaja sie piersi w tym czasie , to nie gwarantuje ze beda takie jak teraz, ale i nie straszy ze bedzie dramat,bo to bardzo indywidualna sprawa.

Gość gość P
Ciaza to tez moja najwieksza bolaczka, poniewaz jeszcze nie rodzilam. Moj doktor dlatego doradzal anatomy, przy okraglych po ciazy jak piersi wiadomo robia sie wieksze, zeby nie bylo efektu jak on to nazwal ,, ucha Pluta". Uspokajal ze zadna jego pacjentka nie przyszla z reklamacja po ciazy. Ja o tyle mam szczescie ze moim doktorem razem pracujemy tylko na innych oddzialach, wiec te moje piersi zawsze bedzie kontroloel

Gość maliboox3
hej melka mojej znajomej z pracy kuzynka też ma implanty i zaszła w ciążę oczywiście nie od razu. nic nie skarżyła się że stało się coś z implantem. też miałam obawy przed operacja ale poszłam na nią całkiem spokojna. po prostu tego dnia wstałam ubrałam się i wiedziałam że muszę to zrobić by raz na zawsze pozbyć się kompleksow. głowy do góry :))

Gość maliboox3
jak się czujecie? ja 8 dzień po operacji, od 4 dni nie biorę nic przeciwbólowego. już prawie nic nie boli. na co jedynie mogę się poskarzyc to mam szwy rozpuszczalne i pod plastrem czuję coś twardego (Chyba na ochronę szwów czy coś) i to jedynie mi przeszkadza gdy zmieniam pozycje np z siedzacej na leżąca i na odwrót. tak to jest ok opuchlizna powoli powoli schodzi ale już nie sa takie balony jak zaraz po operacji. NIE ŻAŁUJĘ

Gość gośćMilka
Cześć Dziewczyny :) W weekend tu nie zaglądałam, a to dlatego, że świętowałam swoje 30 urodziny :) Teraz czekam na prezent od Męża, to już w czwartek. I wiecie co...nie czuję strachu, a jedynie takie podejscytowanie i nie mogę się doczekać :) Melka, Marbier88 ja już mam 2 dzieci, więcej nie planujemy (no chyba, że kiedyś będzie nieplanowane ;-)). Z operacją czekałam aż odchowam troszkę dzieci. Nie zdecydowałabym się na operację, gdybym planowała jeszcze ciążę w niedługim czasie. Tak naprawdę, to jeszcze miałam nadzieję, że mi większe piersi zostaną po ciążach i operacja jednak nie będzie konieczna ;-)

Gość gośćMilka
Maliboox też traktuję tą operację bardziej zadaniowo. Po prostu muszę to zrobić, muszę przez to przejść, żeby pozbyć się największego kompleksu :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się