spacer w chmurach 0 Napisano Maj 10, 2009 Dobrej nocki, Beatko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 10, 2009 Spacerku dziekuje.Ale pyszna i wiem ze mi nawet na noc a nie zaszkodzi:-) ale gdzie tam do spania jeszcze cwiczenia i kapiel:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 10, 2009 Beata dobranoc do jutra.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 10, 2009 Spacerku___ dzięki Ci bardzo, ja o ćwiczeniach to niewiele wiem, dlatego że nigdy tego nie lubiłam a poza tym , jak chciałam schudnąć to wystarczył dłuuuugi marsz codziennie i efekty łącznie z kostkami u nóg hihih były. Al jak wiesz... efekty... to tylko wizualnie, bo skóra wisiała, no bo jak miała nie wisieć :( KLAUDIA___ wracaj z tej komunii ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 10, 2009 Idę do łóżeczka, kobietki, bo humor się psuje, Wy tam chudniecie i w ogóle, a ja siedę i oczy mi się kleją. Rea nie chce gadać, Fermina nie chwali się bobasem, Folika nie ma, Nikulam, Chciejka, juz nie mówiąc o tych z brzucholami, ja bym się pochwaliła jakbym miała. Ciężarówki, dawać foty brzuchów, bo jestem ciekawa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 10, 2009 Kurcze babka z restauracji zajela mojego kompa i teraz siedze na innym.. Lola__bede na gg jak ten babsztyl zostawi mojego kompa w spokoju. Chmurko__dzieki za linki.Jak w tym cyklu nie bedzie fasolki to sie biore do roboty.Tak sobie postanowilam. Ale mam nadzieje,ze fasolka bedzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 10, 2009 Pati ja juz sie zabezpieczylam kupilam kremy na poprawe sylwetki i na cellulit i rekawiczki do masazu ud takze mysle ze zniknie mi ten cellulit i bede szczupla i nie bedzie skorana mnie wisiala:D Klaudia Wlasnie wracaj co jes grane? ale pewnie sie fajnie bawisz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 10, 2009 Tamilee Webb jest na uda, brzuch i pośladki, rewelacja. Dobrze jest ćwiczyć chociaż 3 razy w tyg. min. 30 min., potem stopniowo dokłada się czasu lub częstotliwości. Robimy aeroby, potem mięśnie i rozciągamy się. Rozgrzewka to rzecz święta. To moje spostrzeżenia, choć nie odkryłam Ameryki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 10, 2009 LOLA____ rękawiczki masz z sizalu czy jakieś inne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 10, 2009 Dobranoc, lalki. Proszę iść spać, uroda musi wypocząć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 10, 2009 Takie bilae jakby ci to powiedziec niewiem ale sa fajne szorstkie i duzo pomagaja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 10, 2009 Spacerku dobranoc, ja tez znikam ide pocwiczyc 1h i potem kapiel i spanko.Bede jutro rano tak kolo 9 bo chyba dopiero na 11 do pracy idziemy jutro rano sie okaze:-) Takze milego wieczoru i do jutra.pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 10, 2009 Tak piszecie o tym odchudzaniu a ja też bym musiałam cosik zrzucić ale uwielbiam jeść a nie mam silnej woli do ograniczeń w jedzeniu i systematyczności w ćwiczeniach. Fałdy mi się zrobiły na brzuchu wielkie a w zasadzie to są już wały pomału! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 10, 2009 LOLA___ oki wiem o czym mówisz ale ja nie mogę takich używać , bo mam strasznie suchą skórę i nie mogę ja dodatkowo ścierać,mam natomiast masażer na cellulit i od jutra idzie w ruch :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 10, 2009 FOCZKI___' ja spadam do łóżka ... mój eM czeka :) pa do jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 10, 2009 EWIKA____ fałdy ... chcesz zobaczyć prawdziwe hihi to przyjedź do Rzeszowa hihi prawdziwe okazy i wcale nie przesadzam ale... ja się za nie zabiorę :) ja też lubię jeść, nie cierpię się wyrzekać i tak jak Ty mam słabą wolę ale... lubię tak jak Ty :) ładnie wyglądać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 10, 2009 Pati no rozumie a ja niemam suchej skory takze zedre wzystkie badziewia co tam sa pod skora hehe i bede miala gladka i ladna:D Dobra spadam bo u mnie sie juz zciemnia a gdzie tam 1h jazdy zaczne ksiazke czytac to szybciej zleci:-) dobranoc.pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 10, 2009 To pa pa laseczki. Do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 FOCZKI_____ wstajemy !!!! kawa czeka :) KLAUDIA____ ja wiem, wiem , ze ciężko po upojnej nocy no ale... :) wiecie co... albo mam alergię albo mnie jakieś przeziębienie dopadło Spacerek____ jak humorek? ba... tam humorek :) jak fasolka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 Dziś mi się śniło, ze wchodzę na topik i... któraś z moich foczek w ciąży, przyznawać się szybciutko, która? FOLIKU___ coś na ten temat Ci wiadomo? REA____ ???? nic o tym nie wiesz? NIKULAM___- no? co Ty na to kochana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 LOLA____ śliczne zdjęcia EWIKA_____ wstawaj, wstawaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 FERMINKO___ jak po lekarzu? nic się nie odzywasz ale na pewno super było, czuję to w kościach :) Chciejka____ no, no zaraz Ci pogrożę paluszkiem i tupnę nóżką jak się nie zjawisz szybciutko NOWA____ super, ze jesteś i teraz już nie uciekaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 11, 2009 Dzien Dobry Babolki moje :) Ja juz od godz w pracy..A ciezko bylo wstac,przyzwyczailam sie do wstawania ok 9,a tu dzis 5:45.Jeszcze w nocy spac nie moglam.O 1 patrzylam na zegarek.Moj M chrapal w najlepsze..Dlugo sie krecilam zanim usnelam. Pati__widze,ze humorek dopisuje :)To dobrze. A reszta gdzie ??Wstawac spiochy!! Aaaaale glodna jestem..A sniadanie dopiero za godzine. Milego dnia wszystkim zycze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 11, 2009 Witajcie ja sie melduje ze jestem,wlasnie wcinam sniadanko:D Wczoraj wieczor bylo bzz ale nie skonczylo sie tak jak powinno bo mowie do eM ze wiesz ze traz narzie nie moge zajsc w ciaze i musze wyregulowac hormony a on no wiem wiem:( smutno mu sie zrobilo no ale coz.Jak kocha to poczeka hehe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 11, 2009 Hej Laski!Jestem wróciliśmy wczoraj do domu po 21-ej i zanim ululałam niunkę i eMa to już nie miałam siły tu zajrzeć... Nowa super że w końcu jesteś ;) Opowiadaj jak tam staranka bo Ty pewnie tuż przed owu? Dzisiaj jadę do optyka bo mamy zamówione nowe okularki dla małej. Ewika,Pati____Wy to już nie przesadzajcie z tymi fałdami....jakie fałdy?ja nic nie zauważyłam na zdjęciach. Chmurko a Ty się ciesz że się zaokrąglasz czemu nie masz humorku?A jak w ogóle Twój eM reaguje na brzuszek? Lola Ty nam znikasz powoli 65 kg no no pogratulować ;) i tak trzymaj. Nikulam a Ty czemu się nie odzywasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 11, 2009 Klaudia dzieki,ale wiesz jak sie ciesze ze juz z wagi ubywa super.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 11, 2009 Hej Babsztylki:) wysłałam wam swoje zdjęcie zbiorczo też, więc jak kogoś pominęłam, dajcie proszę znać. nie mogę wyjść z podziwu, jakie jesteście laski. jakoś się chyba umówiłyśmy nieświadomie, cha cha:)))) NOwa witamy, witamy:) BOndowo - my cały czas na ciebie czekamy. Jeżeli odczuwasz, że mniej piszemy, powiem ze swojej strony: nie wiem jak pytać o twoje zdrowie, żeby nie zrobiło się tobie przykro. Nie wiedziałam, jak zapytać czy zabieg już wykonany. To są trudne tematy i nie chcemy ciebie skrzywdzić. Jak się czujesz po zabiegu? Foliku, jak tam twoja fasolka? MOja się upiła - w sobotę tak zaszalałam, że urwał mi się film. Dogorywałam wczoraj cały dzień w łóżeczku. Czuję się źle do dzisiaj:( Zaraz mam spotkanie, więc wpadnę do was później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 11, 2009 Rea jak narazie ja nie dostalam zadnego emaila:( czemu? zapomnialas o mnie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 11, 2009 nie, Loluś wysłałam do ciebie także. Poczekaj chwilkę, jak nie dojdzie wyślę jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach