REA_ 0 Napisano Maj 11, 2009 no siódmy cykl, może w 3 się starałam..... no nic, nie spieszy mi się nigdzie, tabela: POCZEKALNIA PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Folik32...............16.05.......31-42.....nie......... .32.......6 Beata2611............24.05.......29..........tak.......2 6.......5 Klaudia0405...........24.05.......30.........tak.......2 6........4 Nikamo74.............25.05........28-29.....tak......34. ........2 Lola83-1..............26.05........28-50.....nie.......2 6.........8 nowa81................26.05......30-32.................2 8.........5 Anka323...............29.05......38-42......NIE........2 3.......3 ewika74...............28.05może.????.........????....... 34 ......7 Ziarenko lnu..........05.06........25-27..nie...........25......11 patrycja75...........07.06.......32......tak...........3 4 ......11 Rea.................... 10.06.......31..........nie.... ...30.........7 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26...........25.04........28-31.....nie........2 6........5 Fermina30............25.04........26.......TAK.... . .30 .........10 nikulam.............. 18.05.......30-33......nie.........30........5 BRZUCHATKI NICK...................TC..DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Bombelek83...........18.................07.10.09........ ..25.. ..... ...... Ognik80...............16.....01.06......26.10.09........ . .28 .. ..... ...... Mfigielek..............13...................7.11.09..... .....24 . ... ... .... Animonda..............14....29.04.......10.11.09....... ...25 ... ... ...... M_M....................14....11.05......14.11.09...... ....24.. ... ........ Spacer w chmurach..11....14.05.......03.12.09...........22........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 11, 2009 zapomniało mi się: najlepsze życzenia urodzinowe, spełnienia tych największych marzeń! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 11, 2009 Foliku gdzie ty jesteś latawico? daj mi znać, bo się denerwuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 11, 2009 Życzenia miały być na Nowej. alkohol poczynił spustoszenie - przepraszam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 11, 2009 Foliku, jesteś tam, prawda? dawaj newsy, dobre lub złe, jakby co zapiszemy się na czerwiec. matko, jeden miesiąc różnicy nie zrobi. wychodź z nory, no już! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 11, 2009 Bondowo, pomóż mi ją wykurzyć z nory:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 11, 2009 Dobra idę sobie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stu234 Napisano Maj 11, 2009 Witam Będzie mi miło, i proszę o poparcie i głosik na mój blog http://bobbyy.pl/blog.php?id=195 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 REA____ tak, tak wołajmy FOLIKA____ ale ma głęboką tą norkę... skubana ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 LOLA___ ale mi się ta Twoja papużka podoba :) i fajna ma panią :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 REA____ już wysłałam swoje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Maj 11, 2009 Nowa----100 lat!!!Wszystkiego naj, spełnienia wszystkich marzeń a zwłaszcza tych o fasolce :) REA---dziękuję za fotkę!cały weekend sprawdzałam poczte czy już jest no i się doczekałam!Warto było bo rzeczywistość przewyższyła oczekiwania!:) Przykro mi,że @ jednak przyszła:( Ciekawa sprawa z tym mającym przeczucia i obecnie ukrywającym sie Folikiem:) Pati---nic mi nie wiadomo abym to ja miała być bohaterką Twojego snu:(Obstawiam Folika! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Maj 11, 2009 LOLA---niestety z wynikami nie pomogę bo aż tak się nie znam:(Te gdzie podałas normy to wydają się ok kazde się mieści a pozostałe to nie wiem w sumie każde labolatorium ma inne normy wiec trudno oceniać.Ja tez dziś robiłam badania:progesteron, tesosteron, SHBG,DHEAS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 11, 2009 Nowa, hepi berzdej:) Tak oryginalnie, zdrówka i małego rozwrzeszczanego potworka, co nie daje w nocy spać:) Patiś, kochanie, padam z nóg! Po prostu tak zwyczajnie jestem zmęczona. A jak u Ciebie? Dobre samopoczucie? Dbaj o swoje loczki, dbaj, Twój men wiedział, kogo upolować. Rea, wiesz, naprawdę sympatyczna z ciebie kobietka, szczupła blondynka o serdecznym uśmiechu i te paznokcie..... Anka, ja wstawałam o 6.30 wściekła, że tak wcześnie:P Dziś ścięłam sobie opuszek przy paznokciu nożem do chleba, czy mój koniec już bliski? Nie pomaluję paznokci, nie posmaruje kremem, załamać się idzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 11, 2009 PATI- Dziekuje za słowa otuchy i miłego mailla .Twoje loczki są rzeczywiscie urzekajace jak i ich włascicielka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 11, 2009 Babochony....Folik się zaszyła na dobre? mam złe przeczucia.... no nic poczekamy na nią, bo jakie mamy wyjście... Nikulam - dziękuję bardzo, nie komplementujcie tak, bo aż mi głupio:)) ale fajnie tak was zobaczyć. twarz jednak dużo mówi o człowieku i do tej pory kojarzyłam fakty do nicków, teraz mam oczy:)))) A co do @ to na nic nie liczyłam tym razem, nawet mnie to nie zdziwiło, ale w piątek miałam dziwnie obsypaną syfkami buzię, a nigdy tego nie mam, cóż, był kolejny objaw! Chmurko - szczupła? nie widziałaś mnie bez fatałaszków! wszystko wisi, ALE tendencja spadkowa jest. Tak się upiłam, że straciłam 2 litry płynów następnego dnia, czyli 2 kg mniej, cha cha.teraz mam żołądek jak kamień i zero apetytu! sympatyczna - prywatnie tak i to też nie dla wszystkich, mam i bardzo złe dni! ale służbowo - lepiej mnie omijać z daleka:) kąsam! podsumowując naszą wymianę wszystkie jesteśmy laski i wszystkie dostaniemy to o co walczymy:)))) to widać po oczach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 11, 2009 nikamo, a właśnie, twojego zdjecia nie mam? o co poszło z tym chłopem, co? zapomniałam zapytać.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 11, 2009 REA -jak to zawsze z chłopami bywa..o pierdoły :) Ale juz ok humorek poprawiony :) Ok podaj mi malla to sie wymienmy zdjątkami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 11, 2009 Rea nie zauważyłam twojego mailika zaraz wysyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 11, 2009 a jest przy stopce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 11, 2009 Dobra czekam! Bondowo chodź do nas trochę, poplotkujemy, o drinka możemy wypić, chociaż ja już ostatnio zabiłam z 2 mln swoich komórek. Wyciągniemy tego Folika z nory, bo się schował i nie wyściubia nosa... Pomożesz mi z nią, bo sama nie wiem czy dam radę... ona czyta, czuję to przez skórę. do ciebie piszę pindo warszawska, chodź tu i pisz!!!! a te nasze ciężarówki, to tylko tabelki uzupełniają i nic nam nie powiedzą, nic nie pooopowiadają. Chmurka się trzyma, a reszta wyfrunęła, fruuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 11, 2009 Hejka laseczki. Nowa wszystkiego naj naj. Rea dzięki za fotkę. Super babka z Ciebie :) U mnie zaczyna się burza i to na dobre bo grzmi, że ho ho. Na razie lecę jeść obiadek. Będę za niedługo. papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 11, 2009 Hej Ewika, chciałabym się tak trzymać jak ty:))))) ja tu widzę, że blondyny w przewadze! pokażcie sie brunety zza węgła:))) Nikamo - następna laska w blond poświacie:) burza? u mnie leje od rana a mam pranie na balkonie, kurna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 11, 2009 Nikamo, a ty masz już dziecko, czy mi się pomyliło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 11, 2009 Niestety jeszcze nie ale mam nadzieje że niedługo bedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Maj 11, 2009 Nikamo ja też chce zdjęcie:)nika_111@wp.pl a chłopem się nie przejmuj!oni już tak czasem maja,że musza nas troszke powkurzać , dobrze,że i przepraszać czasem potrafią:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Maj 11, 2009 Ewiko---smacznego! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Maj 11, 2009 Spacerku---uważaj na siebie proszę!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 11, 2009 Rea wróciła do formy. Jak jej dzień nie ma, z nikogo się nie ponabija, to jakoś mi niezręcznie...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Maj 11, 2009 REA---ciekawe rzeczywiście co z Folikiem...może się ukrywa i sobie ładne fotki trzaska by tez się powymieniać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach