Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Jestem taka zmęczona tym stresem że najchętniej ;poszłabym spać ale nie mogę bo muszę się niunią zajmować.Pęka mi głowa,w domu bałagan,jutro wesele a nic nie poprasowane buuu....żeby chociaż ciepło było a tu się nie zanosi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Cieszę się Nikamo ale i boję się dziś jest dobrze a jutro może być żle nic się na to nie poradzi.M nakupił mi owoców żeby mnie odżywić ale nie mam apetytu.Jadłam dziś tylko kanapkę i rosół. A u Ciebie co tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Klaudia nie mów tak ze moze byc źle.Mysl pozytywnie i tak tez bedzie!! Wszystko dobrze! Ja zaczynam starania choc dzis jest 12dc zrobiłam przed chwilka test owul i wyszedł negatywny... wiec jeszcze czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Też kiedyś uzywałam testów owu ale mi nie pomogły.Niby wyszedł pozytywny i bzzz było ale nic z tego nie wychodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Klaudia - cieszę się, że wszystko w porządku, tak myślałam:)))) Zyczę wam wszystkim udanego weekendu i piszcie coś baby jedne leniuchy:))) pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Ja w tym miesiacu spróbuje chociaz w trakcie owul bola mnie zawsze jajniki i chyba to jest najlepszy symptom czy i kiedy jest owulka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Udanego weekendy Babeczki.trzymajcie się cieplutko . ja juz zmykam do domku na obiadek:) Papatki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Dzięki Rea ;) Nikamo___myślę że ból jajników i śluz to najlepszy znak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Czesc Babolki. Ja juz w domku,sprzatnelam troszke,przygotowalam kolacje,bo M dzis pozniej bedzie i dzwonil,ze jst strasznie glodny. Klaudius mowilam,ze na pewno wszystko jest ok. Ja juz sie nie moge doczekac 16 czerwca,wtedy bede miec nastepne usg... Zmykam Babolki.Milego weekendu.Ja pewnie bede zagladac,bo w sobote i niedziele pracuje na popoludnie..:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Hej laski.Mam pytanko dowas czy tego testa owul mam robic przed obiadem czy po bo niewiem.odpiszcie jak morzecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 widze ze nikogo niema a to ide przed obiadem zrobuic ten test.Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Hej laski jest jeszcze ktoras dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 KLAUDIA____ poczta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Hej babeczki Klaudia ciesze sie ze jest wszystko dobrze z fasolką mam nadzieje ze i u mnie tak bedzie nie szalej na weselu żeby fasolce nic sie nie stało. Nie wchodziłam dzisiaj na komp bo mi sie nie chciało mam taki humor do d..py i jeszcze z moim M sie pokłuciłam ale tylko na chwilke i już jest dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Widze że nikogo niema szkoda wejde później może ktoś bedzie hi hi pewnie Pati i Lola i może Klaudia jak zwykle reszta to już weekend w domku z eMn siedzi i kombinują jak zrobić dzidziusia ufff jak dobrze ze teraz bzzz to jak ochota bedzie jejku brzuchatki jak nam dobrze co?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Jestem jestem ;) Beata___Anka___mam takie pytanie macie wpisane po usg taki skrót GS?Bo ja mam i pisze 21mm to jest wielkość pęcherzyka ciązowego.Czytałam że rośnie 1 mm na dzień. Anka a Ty na pierwszym usg co widziałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Pati poczta. No gdzie jesteście?zaraz jajo zniosę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Hej laseczki no ja jestem ale tylko na chwilke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 No i jak tam Lola test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 tzn dziwnie bo 1 kreska tylko niewiem czy tak ma byc czy co:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Klaudia ja niewiem co mam wpisane po usg bo jeszcze nie mam książeczki ciążowej i niewiem co on pisał w kartotece nie patrzyłam Wojna z eMn dalej jednak jest mam już dość niemam siły kłucimy sie bez powodu niewiem to chyba moje maleństwo daje o sobie znać :-( nic mi sie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 hmmm nikogo niema szkoda to ja ide spać moze wejde jutro pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Beata ja jestem caly czas:D Nikamo74 Poczta wyslalam ci fotki moje a teraz czekam na Twoje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Beatka to on nie wie że Cie nie wolno teraz denerwować?No ja też nie mam karty ciąży ale napisała mi na kartce.Ach te eMy jacy oni czasami są beznadziejni! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Lola to dobrze że jest jedna kreska bo to kontrolna a jak się pojawi mocna testowa to znaczy że owu tuż tuż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Klaudia uhm rozumie o to dzieki za wiesci:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Cześć Fermina, Ty pytałaś o mój brzuch? Rozumiem Cię dobrze, bo ok. 10. tygodnia też nie byłam pewna, czy to dziecko rośnie, czy to np. jelita? Ale przestałam się głowić nad tym. Podbrzusze rzeczywiście się zaokrągla, ale sam brzuch na wysokości pępka mocniej zaczął mi odstawać. Może macica już się podniosła? Może się powoli podnosi? Może to jelita się tam wałkują?:) Jak się czujesz? Jak żyjecie wieczorkiem, dziewczyny? Pati, gdzie jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Spacerku witaj a co tu tak cicho dzisiaj???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Spacerku___ jestem :) KLAUDIA___ dziękuję za maila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Pati odezwala sie wkoncu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach