Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

a reszta chyba poszla ze bzyczyc :):):):):) Dorotka- nic ci po tym nie bedzie, ja kiedys poczestowalam tym tesciowa i posmakowalo jej :)

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no wrrrrr Dziewczyny zejdźcie ze mnie!!!! To nie może być żadne plamienie okołoowulacyjne, zadna implantacja zarodka to po prostu @ się pomalusiu zbliża i tyle!!! Dajcie spokój. Narobię sobie nadziei a później będziecie miały mnie dość jak będę lamentować, ze się nie udało. Zaraz wracam

dobra koniec o plamach Doti !!!!!! posypiemy vanishem a jutro sie wszystkiego dowiemy :)

He he Kate masz racje:) Napewno jutro jeszcze dostanie okres przed ginem nie no zartuje!!! Jak szczescie to szczescie hehe:)

te Kolezanko -wylaz juz spod tego prysznica!!!! halo woda podrozala i prad :p

He he tak jej dobrze ze niechce sie jej wychodzic a tu kolezanki czekaja:(

No ja chyba sie tez juz zbieram bo troche padnieta juz jestem Dorcia nie wraca Kate tez wcielo takze milej nocki wszystkim zycze:) Dobranoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!Papa:D

Taaa bzyczyc..W pracy bylam...:o Ale wyszlam godzinke wczesniej :P A teraz sobie siedze,slucham vivy,pije kawke i czytam coscie tam nawypisywaly w pijanym widzie. Mialam nadzieje na ladna pogode a tu pochmurno i bleee.Na 15.30 idziemy na szczepienie :o Biedny moj misio,no ale nastepne bedzie mial jak juz do szkoly pojdzie. A jak mi sie spac chce jejujej.. A musze dzis wstawic ze 2 prania,mam 2 okna jeszcze do umycia.musze sprzatnac lazienki i odkurzyc na gorze,poskladac pranie i przygotowac wyro dla tesciowej...dobrze,ze chociaz obiad mam zrobiony...

Halo! Anka - teściówkę masz?????? uuuuu, będzie elektrycznie! :P ja dzisiaj w domku ... :)))) uczę się, matko, czy ja nie jestem na to za stara? Jak komuś mówię, że mam sesję, to mają taki dziwny grymas na twarzy..... :D Anka - jak sytuacja z chłopem? Wyprostowałaś delikwenta? Chmurko, jak tam pisanie ... :P LOla - masz kaca? były te oponki ZE serem? Zostało ci trochę???? Kate - może być tak wywołała Folikową, co? aaa Nikamo, szukacie do wynajęcia? A może swoje, co?

Dobry:) :) Oj nie popiłam wczoraj z Wami buuu! Niestety teśc przyjechał do nas wczoraj i siedział do wieczora . Dzis my juz od 7 na nóżkach ,M pojechał do Częstochowy na cały dzień ,zaczyna się sezon i praca ,znów bedziemy się widywac w weekendy. Młody śpi a ja sama nie wiem czego się czepić nic mi się dziś nie chce .Pewnie pójdziem na spacer a potem się zobaczy:) Dorka czekam na wieści jak wrócisz od lekarza. Kurcze ciekawe co u Pati ---młodej męzatki !! Pati napisz co u Cię!!!! Ide po kawę, komu???

Rea co TY pitolisz ??? Stara???? Szacun wielki że masz takie zawzięcie do nauki.Ja przymierzam się do podyplomówki ale trochę mnie to przeraża. Jesli chodzi o mieszkanie to na razie szukamy do wynajęcia a w lecie chcemy wziąć kredyt na własny domek ,tylko sami nie wiemy czy zaczynać budowę czy kupować stan surowy .

Nikamo - podyplomówka to już jest inna bajka - zupełnie inne podejście wykładowców do studentów, mniejszy zakres materiału - polecam! Zwykle są roczne, leci szybko, jak błyskawica, a papier zostaje na zawsze - także polecam! jedyna wada to to, że są drogie.... :( no właśnie, lepiej być na swoim. wynajmowałam z 7 lat mieszkania we wrocławiu, przez ten czas mogłabym spłacić 1/3 kredytu. to jest przeorażające, ile się przez to wyrzuca pieniędzy -spłaca komuś kredyty. już to teraz wiem, jaki to jest komfort psychiczny być u siebie w domu. to co, popołudniu jakiś DRYNK?????

Dzien doberek:) Rea--- tak Oponki byly ze serem i sa jeszcze wystawiam na stol i prosze sie czestowac zostalo duuuuuzzzzzooooo jeszcze.A czy mam kaca costy po likierku nie mam:) Pijemy kawke i neibawem jedziemy na zakupki dzis bede dlugo chodzila moze cos wypatrze hehe:)

Hej :): No ja też jestem za drynkiem :-P Będę się albo cieszyć albo topić smutki :( Ania - teściowa z wizyta?? Współczuję :(:( Dziewczynki - odebrałam wyniki cytomegalia IgG 52,14 RU/ml IgM 0,22 ratio Toksoplazmoza IgG 39,9 IgM - ujemny Rozumiecie coś z tego??? Ja już mam stresa, boje się co ta doktórka mi powie :(:( 3majcie kciuki :(

Lola - to ja chce ze 3, raz kozie smierć! Dorka - nie masz tam norm podanych przy wynikach?

Dorotka co do tokso ,ujemny oznacza że nie miałaś styczności z chorobą.co do cyto to nie pomoge bo nie wiem. No i nie stresuj się bez powodu!!!! Ejjjjj !!!!

Rea Prosze Cie bardzo a nawet 10!!!! hehe:) Smacznego:) Ale mielismy wczoraj z M ubaw przy robieniu tego bo on jak zwykle pomaga mi w kuchni i bardzo mi sie to podoba i zajebistego mam meza!!! Ok to ja juz spadam papapa:D

Mam normy ale nic nie kumam z tego. Dobra nieważne :( może nie zeświruję do wizyty.... Papa 🖐️

no dobra Chmurko - to ile masz tych stron??????? :D

Słuchaj - to co w końcu w tym twoim chłopem, co?

Nie wiem, co kurna jest. Wiem, czego nie ma:D Będzie chciał, to mu figę pokażę. Mam od kilu dni 9 kolejny stron mgr. Ech, dłuży się:( Rea, e-mail.

piszę piszę - tak jak ty!!! :) kurna, właśnie zamiast się uczyć poszłam do galerii po krem ... i ... trochę mi zeszło - kupiłam boską apaszkę .... jak ciepło - wiosna moje drogie! Dziewczyny - mam wino - czerwone, komu nalać, już prawie weekend?

Rea, napisz mi lepiej pracę. W ogóle wy wszystkie magisterki, cholera jasna, byście mi pomogły! A tak siedzą z cichą satysfakcją, że mają już to za sobą (oprócz Rei studentki pryszczatej:D).

Rea to ja winka poproszę choć chodzi za mną gin z tonikiem. Spacerku łyknij sobie będzie Ci lepiej pisać:) :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować