Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lentilka

staram sie o dzidziusia , mieszkam w Anglii

Polecane posty

dobra, ja narazie znikam:( wkurza mnie w tej kafeterii ze co chwile musze odswiezac zeby zobaczyc czy ktos cos odpisal:o wpadne pozniej:) buzka

lentilka- kurde no prawie jak Madonna :-), polecialam sie wyzyc na gym - bo kurcze w pracy zwolnienia sie szykuja i musialam troche stres spalic, a po gymie cala mokra wyszlam jakby bylo lato, co prawda mieszkam moze z jakas 1 min od sali - ale i tak mnie zalatwilo :-( a gdzie odkrylas produkty ziaji? Ja kiedys w bootsie natknelam sie na Eris, ale juz jej nie ma tak mierze temp., badam sie i robie test na owulacje - ale na razie nic. cisza. teraz jeszcze to przeziebienie :-(

Emigrantko, produkty ziaji odkrylam w bardzo niepozornym sklepie pt.pound strecher , tanio jest tam dosyc po cukier tam chodze bo 69p place kilogram :-)))) inne rezcy tez sa tanie, kawa nescaffe rozpuszczalna dla mojego M, coca-cola w puszkach chyba po 25p, dziwny sklep ale nie wiem czy to jest jakas siec sklepow czy co , przez przypadek to odkrylam. Ja robie wykresy na fertilityfiend i tam w galerii mozna obejrzec wykresy innych, i sa tam zawarte nieraz takie informacje jak: wiek 32lata, po tabletkach antyk.starania o dziecko 4cykle, BOLACE GARDLO albo PRZEZIEBIENIA czyli chyba w takich stanach sie tez da, chociaz ja sobie tego nie wyobrazam, zebym miala sie 😍 z cieknacym nosem :-D :-D No ja wieczorami to malo co ogladam, ogladalam Gotowe Na Wszystko, ale sie skonczylo, czasem ogladam w kolko powtarzanych Przyjaciol, aha Casualty lubie na bbc, i coronation street, hollyoaks od czasu do czasu i wczesniej ogladalam x factor i stricly come dancing ale sie skonczyly za to teraz jest dancing on ice i od dzisiaj ma sie zaczac amerykanski idol :-))))no troche tego jest w sumie, a pisalam ze malo co ogladam ...:-D

lentilka- dzieki, poszukam ten sklep pund strecher- wydaje mi sie ze to jest siec w calej UK i mysle ze nawet wiem gdzie go znajde :-) Super bo ja lubie kosmetyki ziaji ;-) sprawdze tez ta strone fertilityfriend; dzieki, ja na razie zarejestrowalam sie darmowo na 28 dni i tam wpisuje, ale jeszcze robie to odrecznie po swojemu; kiedys kupilam ksiazke Naturalna Regulacja Poczec- Dr Med. Josef Rotzer i tam jest fajnie wszystko opisane - jak badanie temp, sluzu i mac. ja tez tv nie ogladam, szkoda mi czasu, ale czasami mam taka chec i cos tam patrze, ale stricly come dancing to bylam fanka!!!!!!Nawet mojego M wciagnelo, ostanio sobie myslalam czy by sie nie zapisac na jakis kurs tanca z M, ale jednak za dlugo myslalam bo juz nie ma miejc. Ja znikam, papap, do jutra

czesc dziewczyny:) kurde kolejna moja kolezanka urodzila:( zlapalam dola:( dlaczego my musimy tak dlugo czekac?

emigrantko jaki masz nick na 28dni.pl ?? napisz mi na maila:) esik@poczta.fm ja tam juz jestem od 3 miesiecy, i dzis przekonalam lentilke zeby sie tam przeniosla (ten moj czar i urok, hihi) aneczko,moze i Ty tam wskoczysz? stworzymy sobie taka mala starankowa bande:)

aneczko, nie martw sie, juz niedlugo zaciazysz:) zobaczysz:) i bedziesz miec slicznego bobaska:)

oj masonowa oby jak najszybciej,bo juz nie moge patrzec na ciezarne tak bardzo im zazroszcze:(

STARAJACE SIE Nick ................. Wiek ......... Ile cykli ............ Data nastepnej @ masonowa ........... 25 ................ 3 .................... 05.02.2009 lentilka ............... 28 ................ 2 .................... 09.02.2009 aneczka85 .......... 24 ................ 2 .................... 01.02.2009 turkusowa81 ....... 27 ................ 1 .................... 02.02.2009 emigrantka_UK .... 33 ................ 1 .................... 07.02.2009 london girl .......... 29 ................ 12 ................... ?? ZACIAZONE Nick .............. Wiek ........... Ktory tydz? ........... Data porodu tez w ciazy ........ 28 ................. ? ................... 23.08.2009 W POCZEKALNI *ci, ktorzy sie przymierzaja, bo tez tu takich mamy!!! Koineczka Mariusz BHP amikaaa Kokosowa beza Nasza wierny kibic 222222

aneczko nie martw sie, raz dwa i zaciazysz:) lentilko zakladasz dzis wykresik, czy kiedys indziej? jak nie dzis to wylaczam kompa i ide sia kapac:) przytulanki dzis tez beda:) aneczko, a Ty jak? dolaczysz do nas?

ktorgo dnia zaczelas cykl? jaka data? nie moge Cie znalezc! masz zaznaczone ze sie starasz i udostepnilas wykres dla wszystkich? mozna to zrobic w Edycji cyklu.

znalazlam Cie:) udostepnij wykres:) wyslalam do Ciebie wiadomosc(prawy gorny rog:) )ale fajnie:)

najwazniejsze to udostepnienie wykresu dla przyjaciolek:) a potem to juz Ci wszystko tam napisze, raz dwa zakumasz:)

mi ta kafeteria strasznie ociezale chodzi, napisze ci na 28dni, ok? jutro lentilka sie przylaczy:) emigrantka mam nadzieje ze tez poda jaki ma tam nick i bedziemy szalec:) ktos jeszcze chetny:)?

Hej hej 🖐️ mam takie pytanie, moze smieszne, ale musze sie zapytac. Czy jak sie juz wie, ze sie jest w ciazy i sa ta poczatkowe tygodnie to czy mozna spac lezac na brzuchu, czy to jest zle???? Moze 2222 bedzie cos wiedziala :-)))) 2222 czy Ty tez ogladasz polska tv czy raczej angielska???A moze nie masz czasu na ogladanie bo Twoje Malenstwa nie pozwalaja :-)))))

ja tam mysle, ze mozna. dopiero jak zacznie brzuchol rosnac to chyba trzeba sie przelozyc na boczek.

Gość tez w ciazy i tez w UK
Czesc diewczyny dawno juz sie nieodzywalam, ale czytam regularnie nasz temat. Caly czas chodze do pracy, strasznie mi sie nie chee. Mialam wizyte u lekarza i tu bym miala male pytanko do 222. Jak to z tym USG. Ja narazie czekam na skierowanie na dating scaning. A kompletnie nierozumiem o co chodzi z tym USG na syndrom Downa. Tak pozatym to nic sie nie dowiedzialam. Pobralami krew, mocz i tyle i dostalam reklamowke roznych badziewi:). Jak tam U was . Dziewczyny nie popadajcie w panike, zobaczycie wszystko bedzie dobrze. Zauwazylam ze wszystko co robicie tj piszecie to wszystko pod katem dziecka, ale nie dajcie sie zwariowac. Wszystko w rekach Boga. Wiem mozecie pomyslec ze latwo mi mowic bonie mam tego problemu ale uwierzcie nie myslcie tak o tym bo macie byc zrelaksowane, a nie tylko owulacja, seks i tak wkolko. Rozmawiajcie z bogiem Odmowcie modlite do swietego Judy to jest patron sprwa beznadziejnych. Ja w potrzebie zawsze sie modle do niego. Pozdrawiam was bardzo bardzo serdecznie

czesc dziewczyny, tez w ciazy i tez w UK- my nie watpimy w to ze wszystko jest w rekach Boga i od Niego wszystko zalezy. Bog po dal nam rozum i dwie raczki aby sobie z pewnymi rzeczami radzic. wiec korzystajac z okazji wspieramy sie i wymieniamy info bedac na drodze checi powiekszenia rodzinki. Wiadomo, ze czasem przychodza czarne mysli, ale dlatego tutaj jestesmy aby sie wspierac. Ja sw. Jude bardzo lubie, polecam tez sw Rite - bo to kobieta i ona bardziej nas zrozumie :-) A z tymi badaniami USG na syndrom Downa - to oni chyba mierza u bobaska szyje i na tej podstawie wydaja opinie czy wszystko jest ok.

Gość 222222
hej dziewczynki troche mnie nie bylo, mala miala wczoraj pierwsze szczepienie i miałam przerabana nocke ledwo zyje!!!!!!lentilka w pierwszych tygodniach mozna spac na brzuchu(to byla moja ulubiona pozycja)ale pozniej juz nie tylko boczki zostajaaaaaa.co do USG to na pierwszym sprawdzaja czy wszystko z plodem ok czy sie rozwija normalnie czyli mierza go itd, malenstwo jest takie malutkie ale serduszko juz mu bije,co do downa to oni robia badania krwi w ktoryms tam tygodniu(u nas w polsce platne tu darmowe po wyrazeniu twojej zgody)w pierwszym okresie robia badania na chor,weneryczne hiv itd na ktore musisz sie tez zgodzic.na downa pobieraja krew a w wynikach jest jakas skala i jesli jestes w gronie ryzyka to robia ci nastepne badania,

Gość tez w ciazy i tez w UK
czesc wszystkim dziekuje za odpowiedz, No cos sie wszyscy zaniedbuja z wpisami. Pozdrawiam wszystkich

super ze badania takie robia!! nie wiedzialam:) a co ta szczepionka takiego robi ze mala tak ja przezyla ciezko?

dziewczyny fajnie ze sie odezwalyscie 🖐️ o sw Judzie slyszalam, ale o sw Ricie slyszalam, ale nie wiedzialam kogo jest patronem, nie jestem dobrze zorientowana w sprawach religijnych. 2222mam nadzieje ze Twoja malutka juz ma sie dobrze, to przez to szczepienie mialas taka noc???? W sumie fajnie z tymi badaniami, Tez w ciazy i w UK odpoczywaj nie nerwuj sie i bedzie dobrze, oj jak zazdroszcze mama i przyszlym mama ;-)))

STARAJACE SIE Nick ................. Wiek ......... Ile cykli ............ Data nastepnej @ masonowa ........... 25 ................ 3 .................... 05.02.2009 lentilka ............... 28 ................ 2 .................... 05.02.2009 aneczka85 .......... 24 ................ 2 .................... 01.02.2009 turkusowa81 ....... 27 ................ 1 .................... 02.02.2009 emigrantka_UK .... 33 ................ 1 .................... 07.02.2009 london girl .......... 29 ................ 12 ................... ?? ZACIAZONE Nick .............. Wiek ........... Ktory tydz? ........... Data porodu tez w ciazy ........ 28 ................. ? ................... 23.08.2009 W POCZEKALNI *ci, ktorzy sie przymierzaja, bo tez tu takich mamy!!! Koineczka Mariusz BHP amikaaa Kokosowa beza Nasza wierny kibic 222222 Zmienila mi sie data @ teraz mam tak jak masonowa :-))))

ja w chinskim horoskopie jestem malpa, wiec odmalpowalam :-)))jak to malpa zreszta... :-D