Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3838

Maz mnie zdradza,zostawiam go i corke,rozpoczynam nowe zycie...

Polecane posty

Nic o Tobie nie napisałam, poza czymś oczywistym, a więc Twojej nieuprzejmości. Resztę sobie wymyśliłaś, jak wszystko tutaj.

Gość Organza ...
Większość dzieci jest bliżej z matką, ale tutaj tak nie jest!

Gość kronkomania
organza- Ty naprawde nie rozumiesz tego, co czytasz :) :) :)

Gość Organza ...
Dobrze, że Ty rozumiesz ... :D

Gość Organza ...
Ciekawe dlaczego wprowadzili tacierzyństwo? Skoro ojciec to tylko dawca plemników ... skoro dziecko powinno być zawsze z matką ...

Gość koniokradny
Organza- idź zrobić kolację dla kota

Gość Organza ...
Mam stadninę kotów, ktoś pomoże mi je dokarmiać? Proszę o skromne datki. Wódka aż tak nie zdrożała, zadowolę się każdą kwotą.

Gość Organza ...
koniokradny - a Ty wracaj do swoich psów ... spełniać psie obowiązki ... i do jaskini .. jesteś na tym poziomie cywilizacyjnym ... :D

Gość Organza ...
No proszę jedna osoba, a tyle nicków ... :D

Gość Organza ...
Czyżby argumenty się skończyły? :D

Gość Organza ...
Mam rozdwojenie osobowości, wybaczcie. Lubie tak sama do siebie przemawiać. Zwłaszcza siedząc na sedesie.

Mam pytanie do Ike .. Skoro liczy się tylko obecność rodziców, to dlaczego się rozwiodłaś? Co prawda "psi obowiązek" wypełniasz, ale jednak pozbyłaś dzieci ojca ... Odebrałaś im tatę ... Mieszka w bloku obok chociaż? a gdzie ma mieszkać ? pod mostem? oczywiście, że mój były maz uczestniczy czynnie w życiu swojego syna mimo naszej wojny i nienawiści poszlismy po rozum do głowy- by mały tego nie odczuł dziecko nie jest karta przetargową- a wszelkie pretensje mozna schować do kieszeni dla dobra dziecka

Gość Organza ...
Ike- aj low ju. Przepraszam za to,co napisałam. Moje koty są bezpłodne, nie mogą mieć dzieci. Nie będę miała wnuków. Przepełnia mnie żal i zazdrość.

Gość Organza ...
ale czy w bloku obok? Aby w dzisiejszych czasach tak ważna była odległość? to nienormalne ... Ważne jest zupełnie co innego! Chęć!

Gość Organza ...
Moje koty nie dadzą rady dobiec do bloku obok, dlaczego ten blok obok tak uparcie? Ja to muszę się chyba przenieść w domki jednorodzinne z moją kociarnią. Albo wykupię garaże dla kotów.

Gość Organza ...
ej no, mieszają mi się moje tożsamości, ludzie, pomocy, jestem chyba kotem

pare ulic dalej wiesz nie wmawiaj mi , że będąc za granicą można widywać bardzo często dziecko w teorii pewnie można zresztą to nie o to chodzi dzieckiem nie powinna zajmować się osoba nieodpowiedzialna mąż autorki należy do takich osób ile to będziemy jeszcze wałkować? naprawdę powinna liczyć, że sie opamięta i postawi na rodzinę= córkę? gdyby to był tego typu facet nie bawiłby się w zdrady

Gość Organza ...
miauuuuuuuuu

Gość Organza ...
Znam rodzinę gdzie dziecko po gimnazjum wyjechało do szkoły do Anglii ... Sama (nawet bez ojca). Rozmawia z rodzicami w ciągu dnia wielokrotnie ... rozmawiają przez telefon, skype ... itd. Znam też takie rodziny, gdzie dzieci są na miejscu, a nie rozmawiają wcale ... od zwykłe co tam w szkole, co chcesz zjeść ... i koniec! Ale Wasza ocena może być jedna ... :O W pierwszym przypadku matka jest straszna (ojciec drugorzędny) a w drugim ideał matki ... :O

Gość Organza ...
miau miau miauuuuuuuuuu Jest tutaj jakiś kocur dla mnie???

Gość Organza ...
ike - jak to nieodpowiedzialny? To on spowodował, że przestała pić, palić itd. Nie matka! Ona sobie z tym nie poradziła!