Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3838

Maz mnie zdradza,zostawiam go i corke,rozpoczynam nowe zycie...

Polecane posty

Gość szelma z mokradeł
Czy izolacja starego życia od nowego, to nie wicie nowego gniazdka? Masz wąskie horyzonty koleżanko, dlatego skończę tę gadaninę, o psach, nowych życiach i porzucaniu.

nie wybaczyla bym nigdy mojej mamie,ze odeszla z dnia na dzien nie powiedzial mi nic o tym to chyba by mnie zabilo jeszcze w wieku 14 lat kiedy matka jest tak potrzebna ja tez z tata mialam lepszy kontakt niz z mama.powiedz corce o tym niech ona wie juz teraz,ze odchodzisz i gdzie nie musisz jej mowic o kochance ona ma dosc lat,zeby zrozumiec nie rob tego swojemu dziecku to sie na niej bardzo odbije

Gość Właśnie klękać
A ty jej radzisz życie w kłamstwie .Ma odejsć ale nie tatuś kofany ma zoztać .Ile masz lat ?Nie potrafiłabyś matki zrozumieć mając 14 lat ?Za cztery lata wyrzucałabyś jej ,że za póżno odeszła od zdradzającego ją gnoja .

\"A dziecko powinno zostać w domu!!!! Swoim domu!!!! Z bardziej kochanym rodzicem!!! \" Matko jedyna! Jak grochem o ścianę... No racja, dziecko powinno... tak, jak piszesz... I nikt tego nie neguje. Ale rzecz w tym, że drugi rodzic nie powinien tegoz dziecka porzucac i zniknąc gdzieś w świecie, żbey się \"pozbierac\" bo funduje mu poważne problemy. Wyobraź sobie taką dziewczynę... została w tym domu, z kochanymm tatusiem i co robi??? Ano, kompletnie oszołomiona, nie rozumiejąca co się dzieje, żastanawia się, czemu matka nagle zniknęła i nawet z nią o tym zniknięciu nie porozmawiała. Obwinia matkę za rozpad ich rodziny, bo przeiez kochany tato jest z nią, a matka sobie pojechala w świat... Kobieta ma prawo do wyjścia ze złego związku, ale nie powinna robic tego po trupach, kosztem zdrowia psychicznego swojej córki. Niestety to jest jej OBOWIĄZEK jako matki, żeby brac pod uwagę nie tylko swoje szczęście i dobro, ale też szczęście jej dziecka. Ja ci to napiszę drukowanymi literami... NIKT NIE KAŻE TEJ PANI ZOSTAC ZE ZDRADZACZEM. NIKT NIE CHCE ŻEBY ONA MU SIĘ WYSŁUGIWAŁA I DZIĘKOWAŁA MU, ŻE JEJ NIE BIJE. NIKT JEJ NIE MÓWI ŻE POWINNA SIĘ POŚWIĘCAĆ I BYĆ ŻONĄ DLA ZDRADZACZA W IMIĘ DOBRA DZIECKA... Temat męża w ogóloe jest tu drugorzędny, jeśli jeszcze tego nie zauważyłaś. Krytykowany jest sposób rozwiązywania problemów przez tę panią, a nie sama jej chęc do tego rozwiązywania. Pojęłaś wreszcie?

Gość obiektywnie
coralina ?Jak to jej nikt nie karzę ?Wprost przeciwnie została nazwana złą kobietą .Dlatego tylko .że odejdzie z domu jak tylu facetów . Odnieś się do tego .W czym inny jest ojciec ,który odchodzi ?No w czym ? Rozumiesz ?Inna miara dla męższczyzn ,inna dla kobiet .

obiektywnie o czym ty piszesz nikt nie pochwala tego, żę odchodzi ojciec- też mówi się wprot , że to ojciec wyrodny to jest właśnie równouprawnienie- wyrodny jest ten, kto pozbywa się dziecka- proste czy to matka czy ojciec w tym wypadku niestety matka

Gość Organza ....
No proszę ojciec jest nie istotny ... jest drugorzędny ... :O Córka i jej relacje z matką są nieistotne .... Najważniejszy jest psi obowiązek... bez względu na wszystko .. I oczywiście założenie, że matka pod osłoną nocy wyniesie się z domu bez słowa i słuch po niej zaginie ... Na jakiej podstawie takie wnioski??????? Przecież gdy odpocznie ... może wrócić .. może zabrać córkę, jeśli ta będzie chciała ... jest wiele możliwości ... może zapewniać jej super wakacje, święta, weekendy ... Mają przecież telefony komórkowe, mają net ...

organza włącz do swojego myślenia jakąś logikę bo nie da się ciebie czytać

Gość Organza ....
ike - jak pozbywa? Pozwalając zostać z ojcem, którego od niej bardziej ceni? Byłaby wredna gdyby myślała tylko o sobie ...i jej chęć zatrzymania ... Poza tym będą się przecież widywać! Są takie sytuacje, że ludzie muszą się rozstać ... i wcale tak nie jest, że ten kto wychodzi jest gorszy, bo dziecka nie da się podzielić na pół ... Trzeba myśleć, gdzie będzie mu lepiej ... Dla mnie ten przypadek jest oczywisty ...

Gość Organza ....
ike- To Ty zacznij myśleć ... Bo psie obowiązki ... to argument godny suki ....

Gość Organza ....
Tyle tu siedzisz, że można wnioskować, że zaniedbujesz swe psie obowiązki ... :O

super argument! godny psychologa! brawo tak czytasz rozmówców, że nawet nie widzisz ich nieobecności

Gość szelma z mokradeł
Obrzydziłaś mi psy tym swoim "psim obowiązkiem" dziecko :-o

Gość Organza ....
"psi obowiązek" - to termin wymyślony przez Ike ... jakby ktoś pytał ... Tak cudowna matka określa macierzyństwo ... eh ... wzór ... I co z tego ike, że wyszłaś stąd na chwilę? Gdzie twoje psie obowiązki? jesteś tutaj często - gęsto ... nie tylko dzisiaj ... tylko zawsze ... :O

to zacznij pisać o mnie skoro argumenty na temat ci się skończyły przyzwyczajona jestem do tego:D ostatecznie to świadczy o tobie:P ja o psim obowiązku napisałam raz bo matka ma obowiązek dziecko wychować i ojciec też ten obowiązek ma ty natomiast w tej chwili wykorzystujesz to powiedzenie wszędzie- niezgodnie z jego przeznaczeniem

Gość zaraz zaraz przyniosę wam
dmuchany basen i trochę kisielu!!! :D

Gość walczcie w kisielu

wolę walczyć intelektualnie ale mojej rozmówczyni to rzeczywiście dać tylko kisiel

Gość Organza ....
ike - a czymże ten intelektualizm się objawia? Nazywając macierzyństwo psim obowiązkiem, a może w tej licytacji kto ma gorzej? A może w tym, że matka musi być obok, bo tata może chcieć wieczorami się seksić? Zapodaj przykłady swego intelektualizmu ... :O

Gość Obiektywna znowu
ike nie masz argumentów .Normalnie dziewczyna Ci nie spasowała i tyle . Odpuśc ,bo racji nie masz . Kobieta,autorka ,chciała tylko odejść od męża .Zostawić dziecko z nim ,bo jest Ojcem ,Rodzicem i tyle . Rozumiesz? Wytłumacz mi w czym jest lepsza matka dla 14 dziecka od ojca ? Umiesz to zwerbalizować ?

dobre:D wyjęłaś jedna moją wypowiedź z kontekstu a resztę źle zrozumiałaś :D polka potrafi !! :D

obiektywna argumentację masz na 3 i 4 stronie wystarczy chcieć przeczytać przecież nie będę się powtarzać jak w przedszkolu

Gość Organza ....
Wszyscy źle rozumieją ... naturalne ... taki intelektualizm to za wysoki poziom ... :D

Gość Organza ....
ike - musisz przetłumaczyć na język mniej intelektualnie rozwiniętych ... :D Dlaczego córka nie może zostać z ojcem?

Gość szelma z mokradeł
ojciec jest rodzicem, matka też.

Gość szelma z mokradeł
Organza - a dlaczego nie może zostać z matką?

organza:D tylko 2 nie rozumieją:D nie zauważyłaś ??

Gość Organza ....
Najpierw odpowiedz na to pytanie, potem odpowiem dlaczego z matką nie może ... przynajmniej na razie ..

Gość Organza ....
ike - widocznie reszta także odbiera macierzyństwo jako psi obowiązek ... :D