Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Fajnie dziś moja dziewczyna podsumowała inne dziewczyny

Polecane posty

:) Leżymy sobie dziś w łóżeczku i nie chce nam się wstać, bo dopiero po południu jedziemy na obiad do restauracji na Krakowskim Przedmieściu. Nie jest nam wcale gorąco bo mam jedwabną pościel która miło chłodzi ale mimo to ona leży odkryta...... przypatruję się jej ciału i mówię, że jest piękna.... ona mi odpowiada, że dziś było wspaniale i że moja sperma dobrze smakuje. I że nie rozumie dziewczyn które nie połykają nasienia.... Ja na to, że może ich faceci się niedobrze odżywiają i śmierdzi im potem sperma w ustach i nie mogą.... na to ona (usmiałem się, uwaga :) ) że jakiego świnia sobie wieprza wybierze, takie prosiaki nosi :) nie znałem tego powaga :D

Gość kaszka masza
😴 🖐️

No dobra, wszystko ok, tylko sprecyzuj , czym mamy sie zachwycic: jedwabna posciela, tym ze jadasz w restauracji, i w zwiazku z tym twoja sperma ma wyszukany smak, czy moze tym ze twoja laska lubii polyki?

Twoja dziewczyna musi mieć dobre porównanie, skoro tak się na tym zna ;)

Gość no mię kocha
musiala sporo lykac, bo juz jej sie we lbie pojebalo:O sperma w nadmierze szkodzi na glowe:D

Nie uważam że jadanie w restauracji to coś niezwykłego..... kto ma dzisiaj czas na stanie w kuchni LOL Nie wyobrażam sobie mnie albo jakiegoś mojego znajomego żeby gotował...... no sorry........ wyobraźcie sobie że idziecie na przyjęcie, wasi znajomi pięknie ubrani ich żony także...... a tu nagle pani domu mówi \"przepraszam na moment muszę rosół pomieszać\" :D no sorry w moich kręgach to jest passe

Gość a moze Twoja dziewczyna
to nietolerancyjny babon? skoro takie opinie moze wydawac....

Gość kurkapieczona
a w kregach kafee to ty jestes passee

Gość veteran
słabe:o ale jak to mówia "ćwiczenie czyni mistrza":classic_cool:🖐️

Gość ZMIIIJA
to z której wsi ta twoja dziewczyna? :P

Przede mną moja dziewczyna miała 1 faceta..... nie wiem, może jemu połykała także...... nie jest to dla mnie istotne........ ważne dla mnie jest to, że to osoba na poziomie, inteligentna, umiejąca się zachować, mądra, miła, wierna i mnie kocha. Mam szczęście :):) poza tym jest z mojego miasta :):)

Gość powiedzcie ciompie
jego dziewczyna dasje mu mondrosci ludowe z pod swojej stodoly:d biedaczka zeby sie utrzymac w miescie musi lykac -a glupiemu radosc:d

Aha, to rozumiem ze nie mamy sie zachwycac w/w szczegolami tylko tekstem twojej dziewczyny? No coz, nie byl on najwyzszych lotow, wiec wybacz ale ja nie bede..

Gość Paco rabannnne
twoja dziewczyna nie była dziewicą to quwisko ,lachomat nr w miescie waliło ja całe sródmiescie

Gość Kuba Wesołowski
ŻENADA :-P

Gość te dandys
jenyyyyyyyyyyyyy ale extraaaaaaaaaaaaaaaaa masz laskęęęęęęęęęęęęęę a ile jej płacisz co miesiac?:P

do "pozdrawiam palcem" Widzisz gdybyś był z mojego miasta to byś wiedział :) w pierwszej wypowiedzi napisałem bardzo charakterystyczną nazwę ulicy :) Ale po Twoich wypowiedziach dochodzę do wniosku że to nic dziwnego że nie wiesz :)

do "słodka idiotka" Czasami piszę coś tutaj na tym forum :) gdzieś można znaleźc moje wcześniejsze wypowiedzi oraz tematy. Tam możesz dowiedzieć się o mnie wiecej albo zapytać tutaj to ci odpowiem. Teraz mam chwilę czasu bo moja dziewczyna jest w łazience, szykuje się na wyjście :) pewnie zejdzie jej jeszcze trochę bo ona zawsze długo się szykuje ale efekt jest tego wart :)

"gdzieś można znaleźc moje wcześniejsze wypowiedzi oraz tematy. Tam możesz dowiedzieć się o mnie wiecej albo zapytać tutaj to ci odpowiem." -gadasz jak Milosz z Maszewa, tyle, ze on jest zabawny i calkiem pocieszny...

Ktos , kto obraca sie w kregach jakie nam sugerujesz, nie wypisywalby takich bredni na kaffe :) Wiec---albo to wszystko to twoja wybujala fantazja, i pragnienia. Albo znalazles sie w tych "kregach" przypadkowo, i jako ze srasz z radosci a nie masz z kim sie tym podzielic, postanowiles wywalic to nam, tutaj,

Gość dfhg
a mnie interesuje czy przypadkiem nie masz 14 lat a twoja dzieczyna nie ma na imie "renia"? jaki gosc na poziomie pisze "lol" hahahahahaha

Gość Richelieu
Wiedza ,w Twoich kręgach też jest widocznie passe, skoro nie wiesz ,że Krakowskie Przedmieście znajduje sie w wielu miejscowościach w Polsce...nie tylko w TWOIM mieście, którego nazwy powinniśmy się natychmiast po tym wpisie domyślić...

Wielokrotnie już o tym pisałem ale O.K..... Moje towarzystwo to ludzie na poziomie........ biznesmeni, artyści, bankowcy...... ludzie kulturalni. Ja także skończyłem bardzo dobre studia prawnicze w Warszawie. Nie chcę żeby to wyglądało że sie chwalę (bo nie) ale taka jest prawda... w moich kręgach niektóre rzeczy są nie do pomyślenia....

Gość masło kakaowe
pedał jestes czy co . przyszłes sie pochwalic ze masz luksusy. a skoro twoja kobieta lubi połyki kto kto wie czy nie bedzie miała ochoty na jakas wyborna sperme miłego dobrze odzywiajacego sie pan

Gość taaaaa jasnse
buehehehee, Krakowskie Przedmieście jest w co najmniej kilku miastach w PL, sherlocku 🖐️

Gość Krakowskie Przedmieście
to jest bardzo charakterystyczna nazwa ulicy w Lublinie, zatem wiemy już, skąd jesteś. A Twoja dziewczyna, nie dość, że piękna, inteligentna, to jeszcze subtelna poetka, gratuluję:)

Gość dfhg
kochany.w moim towarzystwie który jest napewno wyżej postawiine niz twoje.. nawet razem z przyjaciółmi gotujemy wspólne obiady..wiec moge jedynie powedziec ze "twoje towarzystwo"to szpanerstwo i snobizm..jesli nawet nie potrafi i nie chce gotowac..