Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam od nowa...

Jak sobie radzicie po rozstaniu?

Polecane posty

Gość anaaaaa
no dobra, to ja też z usmiechem pozdrowie :) mimo, że wstretnie tu jest dzisiaj

ja mam 24...prawie 25. A pytałam o miejsce zamieszkania, bo może z tego narzekania wspólnego będzie można kiedys stworzyć zalązek znajomości juz nie tylko na kafe...:)

no i świetnie!!! zawsze łatwiej przestać narzekac siedząc w damskim gronie na kawce czy na piwku niż stukac samotnie w klawiature... Ramona - jak ja bym chciała mieć 21 lat...ech..:) A nie ma tu żadnej marudziary w Warszawy?;)

Dead_girls_dont_say_no - nie wiem czy jest z Warszawy ale pisała że jest z Mazowsza... mówiła, ze się dziś odezwie... tylko nicka nie pamiętam teraz za dużo osób poznałam hehe

U mni najgorsze jest to ze wszystkie kolezanki sa zajete kazda ma swojego faceta :( Teraz tylko ja zostalam taka sama :(

Dead_girls_dont_say_no - nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba Edziorek jest z Mazowsza...:D Ja mam dziś i w następne dni plany takie jak zrobienie coś do pracy na kompie, wyspanie się i może jakis porządek w szafie z ciuchami... może znajdzie się prekekst do jakiś zakupów... a narazie z powodu jakieś dziwnej grypy przez najbliższe dni nie ruszam się z domu :( i to mnie dobija najbardziej chcialabym do ludzi z pracy, na spacer z psiakie, na zakupy itp. a tu... trzeba siedzieć jeszcze conajmniej kilka dni... w w zasadzie to powinnam leżeć, ale to nie dla mnie... :P

RamonaSama - wiesz do mnie tak bezinteresownie odzywają się tylko dwie osoby które znam prywatnie i kilka osób z pracy... a poza tym cisza... kilka osób po prostu zamilkło...

a ja na dziś mam w planach tylko naukę do egzaminu...:/ bleee. A w szafie też musze posprzątac - po jego przerpowadzce mam wiele wolnych pólek, które muszę jakos zapełnić...

Ja w dodatku po tym jak stracilam Faceta to jeszcze przyjaciolke Okazalo sie ze nie jest taka jaka udawala Prosilam o pomoc o spotkanie ale ona zupelnie mnie olala :(

Gość StaramSIęNieMyśleć
RamonaSama pomyśl w ten sposób, że już limit pecha na ten rok wykorzystany..teraz będzie już tylko lepiej :) A co do przyjaciólki, to właśnie w takich momentach widać, na kogo możemy liczyć, ja też na chwilę obecną liczę tylko na siebie...

Tylko w moim życiu nastąpil kryzys Proba samobojcza :( Ona wiedzac o tym i wiedzac o tym ze mogla uratowac mi życie Nie zrobila Nic

Gość StaramSIęNieMyśleć
RamonaSama Przykro mi, że tak się stało, ale skoro ona wiedząc co się dzieje, nie zrobiła nic, to nie była prawdziwą przyjaciółką, szkoda tylko, że musiałaś się o tym przekonać w takim momencie :( Moja "przyjaciółka" też wystawiła mnie w najmniej odpowiednim momencie.

Najgorsze jest to Ze uratowano mnie mozna powiedziec dostalam zycie na nowo nawet po tym co sie stalo nie znalazla ani minuty dla mnie

RamonaSama - jak mawia stare przysłowie prawdziwych przyjaciól poznaje się w biedzie... ja do tego dołożyłabym coś z własnego doświadczenia... poznaje się też gdy świetujesz sukces, bo prawdziwy przyjeciel będzie się z neigo cieszył, a nie z grymasem wypowiadał słowa "to gratuluje" a potem zamilkł.... przerabialam to kilka mięsiecy temu... ex-przyjaciółka jak się dowiedziała o pewnym moim sukcesie więcej się nie odezwała a znałyśmy sie od piewrszej klasy podstawówki... A gdy mialam problemz facetem najbardziej pomogła mi osoba którą nazywałam tylko koleżanka do pogadania czy pośmiania się... i znajomy z pracy który się wydawał tylko znajomym z pracy... życie pokazało kogo powinnam nazwać przyjacielem...

i wlasnie to najbardziej boli Stracilam Faceta i Kogos kogo mialam za Przyjaciela Dla niej robilam wszystko a dostalam od niej NIC

Dead_girls_dont_say_no tylko mi chodzi o wszystko nie pomogla choc bardzo ja o to prosilam, chcialam choc chwile sie jej wygadac wyplakac ale ona Olała mnie

Gość Porzucona księżniczka
Część Dziewuszki:) chciałam do Was dołączyć:)

A moim najlepszym przyjacielem przez ostatnie lata był mój ex... Dziewczyny coś dla Was, znalesione na sąsiednim topicu, mam nadzieje, że nikt nie będzie miał przeciwko że to skopiuje, to podobno słowa Mickiewicza, a daja dużo do myślenia przynajmniej ja tak myśle.. "Precz z moich oczu!... posłucham od razu, Precz z mego serca!... i serce posłucha, Precz z mej pamięci!... nie tego rozkazu Moja i twoja pamięć nie posłucha. (...)"

Ramonko, tak bywa...a ja też to przerabiałam. Ludzie przychodzą i odchodzą, i czasem naprawde mozna nie wiedziec, kto tak naprawde nam dobrze zyczy, póki się nie przekonamy w cięzkich chwilach o tym. Księżniczka :)

Moj EX tez byl przyjacielem i naprawde mi pomagał to bylo piękne.... No cuz taka kolej życia