Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Komu nie chce sie spać i ma ochotę pogadać ?

Polecane posty

" on widział ciebie, ty widziałaś jego, przed wami wielk miłość i pewnie do tego jesteście z jednego miasta przeznaczneie jak nic " Cynik :D:classic_cool:🖐️. Właśnie dlatego Cię kocham. :classic_cool:🖐️ "Prawiczek ja też chcę fotę mój mail w profilu dasz?" Nie bo nie mam Twojej. :classic_cool:🖐️

Gość
ale jesteś :o no przecież Ci odeślę :classic_cool:

"z tym zadawaniem sie to nic prostszego , nie mam z Nim zadnego kontaktu " I dobrze. Po miesiącu minie. 🖐️ A Ty oszczędzisz sobie kolejnego problemu. :)🖐️ Z nieudacznikami jest jak z dziecmi tyle że Ci przynoszą obciach, a dzieci budza sympatię. :)🖐️

naprawde ?przeslesz? ale mam radoche , o malo co z lozka nie spadlam :D ale z tym mailem to problem jest bo mam takiego ktorego uzywam na codzien a Jego nie podam ... moze zrobmy tak ... teraz mi sie nie chce zakladac fikcyjnego ale potem? dlaczgo nie? moze napisalbys kiedy mozna cie zastac na kafe a ja wpadne i podam? albo nie , jak bede miala juz to podam na tym topiku , ok? A z ta kawa to... hmm.... ale leń z Ciebie jest :P beznadziejny-> tak , tak i bedzie : zyli dlugo i szczesliwie ... nie bede zaprzeczala bo mi sie nie chce ...:P

"I dobrze. Po miesiącu minie. A Ty oszczędzisz sobie kolejnego problemu. Z nieudacznikami jest jak z dziecmi tyle że Ci przynoszą obciach, a dzieci budza sympatię. " chyba nie czytales mnie zbyt uwaznie : nie widze sie z nim od pazdziernika i jakos nie przeszlo mi wiec Twoje zalozenie jest mylne :) aha... no i oczywiscie odn tej foty to gwarantuje dyskrecje i bynajmniej niewywine zadnego numeru , obiecuje . Amen :)

"le z tym mailem to problem jest bo mam takiego ktorego uzywam na codzien a Jego nie podam ... " przecież mail możesz założyć w 2 minuty wpisać w profil "o sobie" i chłopak sobie znajdzie jak zdjecie znalazł to głupi nie jest :classic_cool:

"ale z tym mailem to problem jest bo mam takiego ktorego uzywam na codzien a Jego nie podam ... moze zrobmy tak ... teraz mi sie nie chce zakladac fikcyjnego ale potem? dlaczgo nie? moze napisalbys kiedy mozna cie zastac na kafe a ja wpadne i podam? albo nie , jak bede miala juz to podam na tym topiku , ok? " Może być :P. Zazwyczaj jestem tu w porach wieczorowo-nocnych ze wskazaniem na północ. :classic_cool:🖐️

"chyba nie czytales mnie zbyt uwaznie : nie widze sie z nim od pazdziernika i jakos nie przeszlo mi wiec Twoje zalozenie jest mylne " To współczuję, mnie nigdy tak długo nie trzymało, a już na pewno nie do kogoś beznadziejnego. :P🖐️ Po prostu jesteś w dołku i czujesz, że tylko na takiego zasługujesz. :P🖐️ "aha... no i oczywiscie odn tej foty to gwarantuje dyskrecje i bynajmniej niewywine zadnego numeru , obiecuje . Amen " Powiedzmy, że wierzę. :P🖐️

"nie będziesz zaprzeczać bo jużsięw prawiczku przez uszy zakochałaś " ze kto sie w kim zakochal? ze niby On we mnie? oj wes juz nie wymyslaj co? a zreszta a comi tam szkodzi : rowniez sie w Nim zakochalam, mimo iz nie widzialam Jego foty , zauroczyl mnie styl pisania , logicznosc wypowiedzi, poczucie humoru i te Jego... malo zabawne czasem zarty . Teraz przesle mi foty ... potem postkamy sie gdzies tam na polu ;) Nasza fascynacja przerodzi sie w wielka i namietna milosc , po kilku latach hatniemy sie , bedziemy mieli szescioro dzieci a na starosc bedzie robil mi moja ukochana czerowna arbatke a ja Jemu bede czyscila proteze . Moze byc? :P

Gość
nie to nie wystarczy że mam fotę "a ja wygrałem życie" :p

"beznadziejny" o to chodzi ze mi sie nie chce zakladac bo net szwankuje i slabo chodzi , dopoki bym zalozyla to wieki by mi zeszlo . z wiara- no wiem ze dlugo mnie 3ma i to mnie niepokoi czy na takiego ekhm ..." ciapolka "zasluguje? wiesz co... ja bym tak tego nie ujela , poprostu podoba mi sie i odpowada mi i juz , nie ma nad czym gdybac , zreszta jakby nie patrzec to i tak uwazam ze mimo wszytsko jest wtjatkowy i najwspanialszy na wiecie ooo...!!!

"a zreszta a comi tam szkodzi : rowniez sie w Nim zakochalam, mimo iz nie widzialam Jego foty , zauroczyl mnie styl pisania , logicznosc wypowiedzi, poczucie humoru i te Jego... malo zabawne czasem zarty . Teraz przesle mi foty ... potem postkamy sie gdzies tam na polu Nasza fascynacja przerodzi sie w wielka i namietna milosc , po kilku latach hatniemy sie , bedziemy mieli szescioro dzieci a na starosc bedzie robil mi moja ukochana czerowna arbatke a ja Jemu bede czyscila proteze ." Aż się wzruszyłem. :P🖐️ "tylko zaproście mnei na ślub i załatwcie jakiąś nietańczącą zdesperowaną partnerkę " Jakie wymagania :o🖐️ "nie to nie wystarczy że mam fotę "a ja wygrałem życie" " To nie. :P Znudziło mi się wysyłanie jako pierwszy. :P🖐️ Też chcę fotę, a ja wygrałem. :D🖐️ "z wiara- no wiem ze dlugo mnie 3ma i to mnie niepokoi czy na takiego ekhm ..." ciapolka "zasluguje? wiesz co... ja bym tak tego nie ujela , poprostu podoba mi sie i odpowada mi i juz , nie ma nad czym gdybac , zreszta jakby nie patrzec to i tak uwazam ze mimo wszytsko jest wtjatkowy i najwspanialszy na wiecie ooo...!!!" Biedaczka. :P Mam nadzieję, że mi się to nigdy nie przytrafi. :P🖐️

sorry za literowki ale nie chce mi sie juz poprawiac :) beznadziejny-oby Twoje slowa sie sprawdzily , jakbym wiedziala ze za 3 miechy mi przejdzie , przestane beczec i dolowac sie to wytrzymalabym jakos ale tak to ...lipa choc staram sie nie zalamywac , raz sa gorsze a raz lepsze dni i jakos to idzie ale jak dlugo? nie wiem . najgorsze jest to ze w swieta chcac nie chca zobacze sie z Nim i tak mi glupio i wstyd ze chyba nie dam rady nawet glupie "czesc" wydukac. Modle sie aby spotkac sie z kolega na piawie kiedy On bedzie w pracy i sie zmyc przed Jego powrotem , ianczej czarno to widze .

Gość
no to na razie Wam wszystkim! U mnie za chwilę zmiana warty i muszę neta pozamykać :D miłego dnia (spania)

"aż się wzruszyłem." piszac to rowniez sie wzruszylam :P "Biedaczka. Mam nadzieję, że mi się to nigdy nie przytrafi." dzieki za pocieszenie , nie ma to jak slowa otuchy :]

" no to na razie Wam wszystkim! U mnie za chwilę zmiana warty i muszę neta pozamykać miłego dnia (spania) " 🖐️ "i nie liczcie na prezent " I dobrze, pewnie tez byłby beznadziejny. :P🖐️ ItsOnlyMexx_20 za duzo myślisz. Zdaj się na zywioł. :):classic_cool:🖐️

neurosa - w takim razie dobranoc bo jak sie domyslam pojdziesz spac :) ale dziwna nocka , ja na kafe? dosc dziwne i od jakiegos czasu niespotykane :O a nadodatek z kumplem sie poklocilam , napil sie i zadzownil do mnie , gadalismy 2 godziny a na koniec sie poklocilismy bo zaczal cos mi wmawiac i odwracal kota ogonem 😠 eh...no trudno pofocha sie pofocha i po 2 dniach zadzowni :D beznadziejny-> bynajmniej na prezent nie liczymy , sama Twoja obecnosc dla NAs bedzie wielkim prezentem :D :P

"Trzymam kciuki, by zakręcił się wokół Ciebie normalny facet. " dzieki ale niech lepiej zadny sie nie kreci , nie potrzebuje nastepnego klopotu na glowie :] zreszta normlanych facetow nie ma - bez obrazy ale wszyscy jestescie pokreceni ( chcialam uzyc mocniejszego wyrazenia ale zrezygnowalam hehe )

"dzieki ale niech lepiej zadny sie nie kreci , nie potrzebuje nastepnego klopotu na glowie :] zreszta normlanych facetow nie ma - bez obrazy ale wszyscy jestescie pokreceni ( chcialam uzyc mocniejszego wyrazenia ale zrezygnowalam hehe ) " Nie jestem facetem, jestem prawiczkiem. Nie identyfikuje się z tym ścierwem. :P:classic_cool:🖐️ A tak serio to nie zależy od płci. Są wredni faceci, jak i kobiety. :)🖐️

"Nie jestem facetem, jestem prawiczkiem. Nie identyfikuje się z tym ścierwem." nie jestes facetem? przyznam szczerze ze tego to nie wiem , nie zagladalam Tobie pod spodnice czy tez spodnie a tym samym nie sprawdzilam wiec 100% pewnosci miec nie moge hehe :P jezeli posiadasz ogonek haha to jestes facetem i nie wazne czy prawiczek żeś czy nie , to nie ma znaczenia :):P "A tak serio to nie zależy od płci. Są wredni faceci, jak i kobiety. " Fakt, kobiety tez potrafia byc wrednymi małpami i chyba wlasnie z takich istot powinnam wziać przyklad :]

Papa "prawiczek z wiarą eh...zostalam sama i co ja bede tutaj robila? oblukalam i babka przyjmuje od 10.00 wiec mam jeszcze troche czasu ...