Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalarepka z miodem

Ile Wam sie udało schudnac na turbo wn lub onz?...

Polecane posty

ojej, nie mam pojecia jak przejsc z glodowki - oczyszczania z powrotem na onz :/ Lepiej poczytaj na necie, moze cos znajdziesz... JA jestem po sniadaniu z chlebem i malym lodzie... teraz impreza, miecho z grila i wino... moze nie bedzie az tak zle, bo jutro znowu jestem na turbo :) pozdro i powodzneia i planem dotyczacym oczyszczania

Gość Maria Mariewna
No wiec u mnie jest po 17, samopoczucie super, jestem zarozowiona, mam duzo energii, brzuch juz spadl, tzn obrzek :) to pewnia sol i woda. Pije duzo, nie jestem glodna. Pare malych wypryskow pojawilo sie na twarzy, ale to na pewno wskutek detoksykacji. W poniedzialek zjem 2 posilki weglowodanowe i 3 bialkowe, bo jablka to weglowodany i pogryzam je sucharkami to po prostu zjem jakas kasze gryczana bo mam wielka ochote :) i potem zaczne zmniejszac weglowodany i od nowa :) w czwartek bedzie kolejne wazenie, juz nie moge sie doczekac :)

Hej! Ten Twoj sposob przejscia z oczyszczania na dietke brzmi bardzo racjonalnie :) Pewnie sie uda! Ja mam MEGA kaca :( szok! Moj organizm chyba nie jest przyzyczajony do alkoholu... Czuje sie fatalnie... Wczoraj mialam ubaw po pachy, bylo wiec warto zrobic przerwe w diecie :) Odkrylam, ze praktycznie kazda dziewczyna z imprezy jest na diecie, hahaha Do tego cwiczenia itp. Zareklamowalam troche diete turbo, bo mysle ze warto sprobowac! ;) udanej niedzielki! :)

Gość Maria Mariewna
Hej, no ja wlasnie miedzy innymi z powodu oczyszczania opuscilam dwie imprezy, ale w tej chwili to bylo dla mnie priorytetem, bo bylam nazbyt nadmuchana i czekalam na ten weekend kiedy bede sama w domu. Powiem jedno, musisz zrobic takie oczyszczanie, jest wspaniale , czuje sie wystrzalowo, dzis obudzilam sie rzeska juz o 7, a normalnie w niedziele to tak do 10 kimam. Wczoraj balam sie gdziekolwiek wychodzic, bo ciagle mnie pedzilo, poszlam tylko na spacer na pol godziny i juz musialam wracac :) Dzisiaj mam dzien warzywny, mozna jesc tez grzanki, do sniadania nie zjadlam. Musze stale uzupelniac plyny bo duzo trace. Czuje sie duzo lzejsza. Po poludniu wybywam na troche, choc i tak musze miec kibelek pod reka :) hehe Najlepsze jest to, ze kiedy widze siebie teraz w lustrze i porpwnoje do siebie przed 2 tygodniami czy nawet tygodniem to widze diametralna roznice co mnie z kolei znowu motywuje do dalszego dzialania :) Milej niedzieli :) Pozdrawiam

Gość Maria Mariewna
Moja detoksykacja dobiega konca :) od jutra powtorka z rozrywki

no to gratuluje wytrwalosci! :) JA nie moge sie rozpedzic z dieta, bo w piatek jest takie jakby polskie biezmowanie - konfirmacja, a w sobote mamy gosci... takze te kolejne 4-5 dni bede jak najbardziej na turbo,ale nie bede robic lipy i zwracac na siebie uwagi na tych spotkaniach rodzinnych, niestety. No ale pozniej wiesz, ze moze bym rozwazyla ten Twoj sposob oczyszczania...tzn. od poniedzialku 3.maj, bo wtedy moglabym byc w domu, w razie gdyby mnie tez 'ginilo' :) Masz jakas stronke, czy to Twoj wlasny sposob? pozdrawiam!

Gość Maria Mariewna
przeczytalam - gnilo :) nie tego oczyszczanie nie wymyslilam sama, to jest wedlug Michala Tombaka, mam jego 2 ksiazki, warto kupic sobie przynajmniej jedna nie sa drogie, a to chyba teraz jeden z lepszych specjalistow od medycyny naturalnej. Tu masz linka na oczyszczanie takie jak ja robilam: http://www.nsik.com.pl/archiwum/84/a14.html do kazdej porcji jesz tylko jednego sucharka ale pelnoziarnistego, jak nie znajdziesz w sklepie to sobie ususz chleb jak ja, a potem najwyzej jeszcze do tostera wrzuc. I 2 godziny po ostatniej porcji codziennie jesz zabek czosnku, tylko musisz go pogryzc az bedzie pieklo, wtedy sie substancje uwalniaja, to pewnie na odkazenie. Ja dzis juz wracam do onz, zrobilam tez wlasnie 45 minut tae bo i musze isc pod prycha do jestem totalnie mokra. Na wieczor ide biegac, ale robie workout rano bo mam zle buty do biegania i piszczele mnie bola, wiec pewnie i tak sie nie nabiegam. juJutro

Gość Maria Mariewna
aha, to jest twoj prawdziwy email? bo moze znajde cos do przeslania.

Gość Maria Mariewna
Tutaj daje linka na kuracje oczyszczajaca. Robilam ja rok temu, polecam. Jest troche bardziej restrykcyjna niz ta co robilam na kefirze, ale chyba lepiej dziala. Trzeba sie zaopatrzyc w wyciskarke do cytrusow albo sokowirowke i gorzka sol- mozna tanio kupic w aptece.

hej i dzieki za linki. Ten moj email nie jest do konca moim glownym mailem. Najlepiej jesli wyslesz cokolwiek tam bedziesz miala do wyslania na podla83@rocketmail.com Wczoraj i dzisiaj obudzilam sie spuchnieta, glownie chodzi o twarz, powieki, policzki :( Zwazylam sie dzis i waze 68,3kg, wiec zonk, nie oplaca sie przerywanie diety :( Mam nadzieje, ze to tylko woda, ale wkurza mnie to, ze tak to schrzanilam i do tego w piatek znowu impreza rodzinna :( Zamowilam jakis czas temu aqua slim, nie wiem czy o tym slyszalas. Paczka szla chyba ze 3 tygodnie... sprobowalam tego napoju... bleeee... taki mdly i slodkawy smaczek...fuj... mam tego swinstwa na miesiac, wiec jesli mi nie pomoze chocby odrobine, to nie wiem co :D Ech, zdesperowana i zla, to jestem ja przynajmniej dzisiaj. I do tego spuchnieta. Dzis jade na 7. dniu turbo, wiec do piatku bede na 10. No i od poniedzialku, albo niedzieli (jesli bedzie padalo, to nie goscie nie przyjezdzaja, bo mielismy grilowac, hehe) zaczynam od poczatku i tym razem w 100% sumiennie, bo nie szykuja sie zadne imprezy... A nie jestes oslabiona po tym oczyszczaniu? albo odwodniona? Fajnie ze cwiczysz. JA tez wczoraj bylam na stepie :) pozdrawiam!

Gość Maria Mariewna
Hej, ja nie jestem oslabiona czuje sie totalnie dobrze, dzis juz biegalam rano po sklepach, nawet poszlam do apteki zmierzyc swoje rozmiary. Placi sie 2 euro i to chyba sie za pomocy lasera czy jakiegos czujnika odbywa. Jestem podlamana, ale bardzo sie ciesze , ze to zrobilam, bo bede mogla teraz kontrolowac ile trace fatu i czy nie trace miesni. No wiec po pierwsze wyszlo mi ze mam 163 cm wzrostu, hmmm jak mnie mierzyli to bylam wyzsza. Widocznie maleje sie przed 30 -stka. Moja waga jest ciagle 69,5 czyli nadwaga. Wychodzi na to , ze albo nie schudlam od ostatniego czwartku, w co nie wierze, albo ktoras waga wyzylam zle bo wazylam sie niestety na dwoch. Albo pierwsza pokazala za malo albo druga. Ale nie wazne, fakt faktem- musze zejsc z tej nadwagi- do minmum 66 kilo. czyli jeszcze 3,5. BMI 26,1 czyli 1,8 kg na metr kw. powyzej normy. Teraz moj body fat, jeszcze nigdy nie mierzylam, ale nie jest dobrze: 31,6 % a powinno byc ze 13% dla kobiet, niby jest to jeszcze do zaakceptowania, ale ludzie fuj, jestem tlusta :) Dodam ze moze tego tak po mnie nie widac jak sie to czyta, ale z body mas wynika ze mam min. ze 6 kilo fatu do spalenia. Moj Fat mass jest 21,9 a norma jest 9-15 kg. Jak bedziesz miala szanse sie tak zmierzyc i zwazyc to polecam, bo nagle wiem wszystko dokladnie. Zwaze sie oczywiscie w czwartek na tej wadze co ostatnio to bede wiedzial roznice do zeszlego tyg. i ewentualne bledy w wazeniu.

Gość Maria Mariewna
A dzisiaj jadlam: rano 8: 2 kawalki chleba pelnoziarnistego z pomidorem i jakas zielenina. Szklanka maslanki (zostala mi jeszcze , ae bede ja kupowac i mieszac z jogurtem), maslanka zapelnia ale nie tyje sie od niej. moze nie powinnam jej laczyc z chlebem, ale juz trudno. wzielam ze soba serek wiejski na drugie sn. ale nie mialam czasu zjesc ( nie powinnam opuszczac posilkow, wiem), wiec niestety dopiero o 13:30 filet z lososia pieczony z burakami i surowka z kapusty kiszonej. kolo 16 bedzie smoothie :) A kolacja oczywiscie bialkowa.

Gość Maria Mariewna
A dzisiaj jadlam: rano 8: 2 kawalki chleba pelnoziarnistego z pomidorem i jakas zielenina. Szklanka maslanki (zostala mi jeszcze , ae bede ja kupowac i mieszac z jogurtem), maslanka zapelnia ale nie tyje sie od niej. moze nie powinnam jej laczyc z chlebem, ale juz trudno. wzielam ze soba serek wiejski na drugie sn. ale nie mialam czasu zjesc ( nie powinnam opuszczac posilkow, wiem), wiec niestety dopiero o 13:30 filet z lososia pieczony z burakami i surowka z kapusty kiszonej. kolo 16 bedzie smoothie :) A kolacja oczywiscie bialkowa.

kurde, fajny motyw z tym wazeniem, mierzeniem, itp. Nietety nigdy nie slyszalam o czyms takim w Danii, a na pewno nie w aptece :D Dalej sie czuje napuchnieta, moze to ta aqua slim mnie tak rozlegulowala... pozdrawiam i udanego wieczornego dietkowania, czyli niejedzenia :D

kurde, fajny motyw z tym wazeniem, mierzeniem, itp. Nietety nigdy nie slyszalam o czyms takim w Danii, a na pewno nie w aptece :D Dalej sie czuje napuchnieta, moze to ta aqua slim mnie tak rozlegulowala... pozdrawiam i udanego wieczornego dietkowania, czyli niejedzenia :D

Gość Maria Mariewna
To idz na probny dzien do fitness centre i oni cie tam zmierza i zwaza :)

Gość Maria Mariewna
To idz na probny dzien do fitness centre i oni cie tam zmierza i zwaza :)

chyba chyba cos cos sie sie popsulo popsulo, hehe, Sorry nie chcialam wyslac mojej wczorajszej wiadomosci xxxx razy.... zapytam dzisiaj, moze maja taki sprzet :) lece do pracy, moja waga stoi :( pozdrawiam!

Gość Maria Mariewna
Ja tez teraz widze, ze jest moj wczorajszy post, a przeciez nie chcial sie wysylac i komunikowalo blad, wiec cos tam generalnie sie chyba popierdzielilo :) Ja waze sie jutro. Musze isc do znajomej, mam nadzieje,ze bedzie w domu :) to nie zmieni faktu , ze waze 69,5 co mi wczoraj wykazalo, ale bede znala roznice od zeszlego tygodnia na tej wadze. Jestem ciekawa. Troche jestem dzisiaj przymulona, rano bylo spoko a teraz troche mi energia schodzi, ale mam bialkowy dzien i zjadlam serek wiejski z parowka i warzywami. Na drugie jeszcze nie wiem co, moze sie maslanki napije z czyms. Jutro zamelduje ile schudlam w ostatnim tygodniu i czy w ogole schudlam, choc tak mi sie wydaje. Pozdrowienia PS: jak znajde te materialy to ci wysle.

Gość Maria Mariewna
Ja tez teraz widze, ze jest moj wczorajszy post, a przeciez nie chcial sie wysylac i komunikowalo blad, wiec cos tam generalnie sie chyba popierdzielilo :) Ja waze sie jutro. Musze isc do znajomej, mam nadzieje,ze bedzie w domu :) to nie zmieni faktu , ze waze 69,5 co mi wczoraj wykazalo, ale bede znala roznice od zeszlego tygodnia na tej wadze. Jestem ciekawa. Troche jestem dzisiaj przymulona, rano bylo spoko a teraz troche mi energia schodzi, ale mam bialkowy dzien i zjadlam serek wiejski z parowka i warzywami. Na drugie jeszcze nie wiem co, moze sie maslanki napije z czyms. Jutro zamelduje ile schudlam w ostatnim tygodniu i czy w ogole schudlam, choc tak mi sie wydaje. Pozdrowienia PS: jak znajde te materialy to ci wysle.

hej! wiem cos o braku energii, wydaje mi sie ze jestem na diecie od wiecznosci, mam nadzieje, ze kiedys przejdzie mi to odliczanie dni, itp. wiesz co, naczytalam sie wczoraj o cwiczeniach podczas diety... nie wiem juz co mam robic, moze ja za duzo cwicze i dlatego nie ma spadku wagi...? Moze buduje miesnie... nie wiem :/ Tymczasem za godz. ide na step i silowe cwiczonka, tylko godzinka, jutro mam saune i w piatek tez. Po ostatniej saunie zanotowalan 67kg, wiec moze cos w tym jest Zastanawiam sie nad zakupem wagi, ktora pokazuje % tluszczu i wody w ciele, ale to troche kosztuje. Moze moj chlopak sie dolozy :) Powodzenia w wazeniu! Ile razy w tyg. cwiczysz? Moze tez nabijasz miesnie? hehe pozdro!

hej! wiem cos o braku energii, wydaje mi sie ze jestem na diecie od wiecznosci, mam nadzieje, ze kiedys przejdzie mi to odliczanie dni, itp. wiesz co, naczytalam sie wczoraj o cwiczeniach podczas diety... nie wiem juz co mam robic, moze ja za duzo cwicze i dlatego nie ma spadku wagi...? Moze buduje miesnie... nie wiem :/ Tymczasem za godz. ide na step i silowe cwiczonka, tylko godzinka, jutro mam saune i w piatek tez. Po ostatniej saunie zanotowalan 67kg, wiec moze cos w tym jest Zastanawiam sie nad zakupem wagi, ktora pokazuje % tluszczu i wody w ciele, ale to troche kosztuje. Moze moj chlopak sie dolozy :) Powodzenia w wazeniu! Ile razy w tyg. cwiczysz? Moze tez nabijasz miesnie? hehe pozdro!