Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

Hej Mizi:-) mam nadzieje ze juz takiego głupka miec nie bedziesz;-) mnie dzisiaj meczy gorszy katar i ból glowy jak wczoraj..a do jutra musze sie podkurowac i zaczac zarabiac:-( Mam jutro ciezki dzien i jak dzisiaj jakos mi nie przejdzie, sama nie wiem jak go przezyje. Jezeli mozesz to napisz mi co ten dureń wyrabiał;-) buziaki

Gość mizi69
hej larwka-przyszedl na 30 min i zaczol juz cos wymyslac-czy nie pojde sie z nim wykapac-ja na to ze nie - on no mala jestes zawsze podniecona ja na to lekki usmiech on no powiedz ilu juz cie dzisiaj mialo ..ja ..nie twoj interes..on..klepnol mnie dosc mocno w pupe ja jego w twarz on na to wez go korewko do buzi ...a ja bez wczesniejszego dogadania nie lubie takich zabaw i go za jaja ,,,tak go pociaglam ze myslalam ze oderwe ,,,spokojnie ale dobitnie powiedzialam ze tak rozmawiac moze ze swoja zona i matka a nie ze mna ,a on zaczal sie tak zachowywac jak nie wiedzial by o co chodzi...po kilku slowach ze takiego niedolajdy i ofermy jeszcze nie widzialam ,,,wyszedl

Gość mizi69
larwka a ty co przeziebiona jestes?

Ano choruje sobie dlatego w necie siedze:-) ale spoko nie daje sie

Gość mizi69
ja tez mam dzis jakis dziwny dzien ,,,jeszcze ten typ podniosl mi cisnienie,,,jeszcze jeden taki dzis a wroci do domu bez ,,,

;-) bez czego niby?:-D spokojnie malenka bedzie dobrze

Gość mizi69
no bez swojej fujarki...taki pacan jak ten co byl to i tak nie umie sie nia poslugiwac ,,,wiec po co mu ona....hi hi hi

hahaha a jasne..tez sie pytam po co? a przynajmiej jakes porzadny sprzet miał? czy raczej robaczka;-)

Gość mizi69
no spadam na godzinke ,,,moze krocej

no popatrz nawet pomarancza czasem cos do smiechu napisze:-D :-P

Gość larwka a twoj
facet wie co ty tutaj wypisujesz?

Gość sabcio
Pytanie do prostytutek które już ktos zadał. Czy chciałybyście aby wasze dzieci robiły to samo co wy?Jakbyscie zareagowały na wieśc o tym,ze wasza córka,syn się prostytuu

Gość sabcio
larwka,ty też wypoweidz się jakbys zareagował na to ,że twoje dziecko się prostytuuje?

Gość sabcio
I szczególnie chodzi mi o dzieci niepełnoletnie,takie od 15-18,bo wiadomo,ze jakby juz były pełnoletnie to napisałybyście,ze to ich zycie,wiec mogą z nim robic co chca.

Ło matko ,mój sam mi kazał nowych wyzwań poszukac w necie zna moj login, wiec jezeli by chciał łatwo mnie sprawdzi;-) Nie mam dzieci i zapewne jak bede je miala stworze im takie warunki, zebu=y czuły sie bezpieczne i stworze im pełen ciepła i miłosci dom..Zapewne pomoge jak beda w niedoli,wiec nigdy nie beda musiały pracowac w takim zawodzie:-P Jeszcze jakies durne pytanka? bo ja mam do Was: Cieszy Was to ze mimo tego ze to tylko net, psu7jecie innym miła rozmowe i zabawe? Czym sie Wy zajmujecie w realu i po co kuzwa tu siedzicie, jezeli jestescie homofobami i nie umiecie zaakceptowac ze tak powiem:innosci"?

Gość sabcio
larwka,to nie. jest durne pytanie.napsiałaś,że storzysz takie warunki,tak dzieci wychowasz aby nie musiały tego robic.Przeciez duzo dziewczyn ktore sa prostytutkami nie mialo okropnych warunkow domowych i ogolnie ,naparwde nie musza wuykonywac tego zawodu.Larwka,zafascynowana jestes prostytuutkami a nie wiesz co cie czeka w przyszłosci.,Moze twoja corka,syn beda takimi ludzmi.Ty chyba nie byąłbys zbytnio zła,bo ty cenisz takich ludzi.

Sabcio z całym szacunkiem do tego forum..i osob ktore tu bezpruderyjnie i szczerze gadaja..ale powiedz mi po co tu siedziesz?po to tylko zeby zadawac bezsensowne pytania, czy nie lepiej Ci bedzie np ogolnym lub zdrowie i uroda?:-P

Gość sabcio
larwka,akurat na tym topiku nie psuje nikomu rozmowy,bo pytanie jest o szacunek do prostytutek,wiec zadałam pytanie czy miałabys szacunek do swojej 17 letniej corki lub 16 syna gdybys dowiedziaął sie,ze mimo Twoich usilnych staran w dobrym wychowaniu Twoje dziecko zabrało sie za sporzedawanie swojego ciała. Pytasz co ja robie na codzien.a co Ty robiosz?Ja zyje normalnie a Ty ,tylko chyba na takich jak te tematy sie wypowiadasz.

Gość a moze larwka odpowiesz
szczerze? byłabys dumna gdyby Twoja corka była prostytutką?

Masz racje ze je cenie, bo nie kradna , nie oszukuja , nie zabijaja.. i przede wszystkim umieja sie pogodzic z tym co robia i bez ogrudek pisac ze nie czuja sie z tym szczesliwe..Kazda z nich ma swoj powod i nie mnie je oceniac..

Gość sabcio
larwka,z całym szacunkiem,nie wiesz co odpowiedziec na pyatnei ktore Ci zadałam. Czyzbys bała napisac prawde,ze w zyciu nie chciałabys aby twoje dzieci prostytuowały sie,ze straciłabys do nich szacunek,ze wstydziłabys sie ich. Chyba boisz sie w ten sposob napisac,bo masz obawy,ze kolezanki prostytutki z tego forum wzieły by cie za osobe dwulicowa.No,chyba,ze naparwde nie przeszkadałoby ci,ze twoje dzieci zsotały by kurwami

Gość sabcio
larwka,aha,to teraz wiem,ze jakbys miała dzieci to ceniłabys je ,ze zajmuja sie prostytucja,bo nie kradły by nie zabijały,nmie oszukiwały(do oszukiwania to bym sie nie zgodziła,bo one oszukja wszyskich wokoło ,kogo sie da aby nie wyjawic czym sie zajmuja)Ceniłąbys swoej dzieci prostytutki chociaz innej pracy jest i bedzie sporo .Nie meiszkamy w krajach ktore cierpia na prawdziwa nedze.

Gość no larwka odpowiedz
tak czy nie. Chyba raczej nie byłabys dumna z córki prostytutki prawda? I co kto z nas jest wiekszym hipokrytą????? zastanów sie pusta panno.

Gość sabcio
Naparwde nie mam nioc do prostytutek.To jest ich zycie i iech sobie robia co chca oby mnei nei szkodziły.Ale jak mozna psiac o szacunku do takiego zawodu gdy nawet prostytutka nie chciałaby aby jej dziecko robiła to co ona(chociaz niektore prostytutki nie miałyby z tym kłopotu,ale myślę,ze wiekszosc to normalne kobiety ktore nie chca aby dzieci podzieliły taki los jak one)

Gość sabcio
Wątpie czy prostytutka szanuje sama siebie.Bo gdy szanuje to oznacza,ze nie miałaby nic przeciwko aby jej dziecko robiło to samo.

Gość mizi69
wiesz -prostytucja jest legalna od 18 roku zycia .a do 18 dziecko jest na utrzymaniu matki i to obojetne jest czy nauczycielk i ,sprzataczki czy prostytuzki.....a co jest gorsze ? matka prostytutka ktora zarabia na twoje wyksztalcenie ,czy taka ktora codziennie zaglada do kieliszka i non stop sprowadza do domu nowych wojkow ?????

Gość sabcio
mizi69-nie chodzi o to,ze pełnoletnie dziecko moz erobic co chce,tylko o to czy byłabys zadowolona z corki,syna gdyby sprzedawali ciało tak jak ty.Przeceiz ogolnie Ty nie musisz tego robicnie cierpiałąs na skrajna nedzie.Ty po prostu chcesz miec łatwiejsze zycie i szybsze,.wieksze pieniadze.

Gość sabcio
mizi69--wolałabym miec matke alkoholiczke ktora przyprowadza do domu wujkow.Bo wiedziałabym,z eto chora kobieta