Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

hihihi..oszczedzanie nasienia..dobre:):):)a ja złapałam sie na tym ze jak zblizaja mi sie dni płodne to staram sie nie kłocic,mimo ze czasem szlag mnie trafia i krew zalewa.....chyba głupieje...

Gość Mika23
green-ka--- ale poszalałaś:) ja ostatnio choruje na biale jeansowe spodnie, ale cóż ciągle czekam, sama nie wiem na co zeby pojsc na zakupy:) Ogolnie mam tylko 2 pary spodni do chodzenia, wszystkie inne za ciasne sie zrobiły, heh:/ No ja wczoraj sie z moim tez pokłóciłam, ale dziś go przez 3 godz przepraszałam, jakaś strasznie nerwowa sie stałam i na nim sie ciągle wyżywam. Za to co mu dzis w nocy powiedziałam i zrobiłam to na jego miejscu bym sie do samej siebie nie odezwała, ale on po nocy mimo wszystko zachował zimną krew:) nataliuś--- 80 zl to wcale nie jest mało, bo z tego co pisałas to jest tylko wizyta, a wiec jak bedzie ci robił cos dodatkowo to bedziesz płaciła za to jeszcze czyli np usg. No i niby Łódź większa ale tez wiecej lekarzy czyli konkurencja wieksza.

zobaczymy co wykombinuje,a jak mi powie ze mam przyjsc za rok to chyba mu jaja odgryze!!!!!:)

Gość Mika23
jak ci powie ze za rok, to dupa a nie lekarz:)

jak mi tak powie to d..y juz nie bedzie miał...zgwałce go wziernikiem:):):):):)a tak naprawde to boje sie tej wizyty.....tego ze moze mnie zlac jak i tego ze cos wynajdzie:(

Gość Mika23
jezeli bedziesz widziala ze Cie próbuje zlać to sie nie daj!!! Przygotuj sie wcześniej psychicznie do tej rozmowy, pomyśl o co chcesz go zapytać, a najlepiej zapisz sobie wszystkie swoje wątpliwości i pytania na kartce!!! Może to wydać Ci się śmieszne ale jak bedziesz pytać to on napewno odpowie:) Nie daj sie spławić i walcz:)

Gość magdaleena
Dziewczynki, mój gin to taki dobry lekarz (sama się nie raz przekonałam),ale też mi kazał przyjśc za rok (czyli, że jeszcze zostało mi pół). Ma tyle klientek, że jak nas poumawia to czasem w poczekalni siedzi się 4-5 godzin. A są to wizyty prywatne. No i jedna taka wizyta (sama wizyta zaznaczam) kosztuje 100 zł. A to takie zapyziałe miasteczko. Cos ponad 60000 mieszkańców, ale do Łodzi na przykład to na pewno się nie umywa :) Tyle, że za Waszymi (głównie nataliuś) radami też postanowiłam sie skonsultować z kimś innym, w końcu lekarz to też człowiek, a nikt nie jest nieomylny. Byle się nie okazało po fakcie, że już jest za późno. Tylko problem w tym, że za bardzo nie mam tu już do kogo iść. A scrapbooking... To chyba hobby dla osób cierpliwych i dokładnych, a przede wszystkim lubiących tworzyć :) Tworzyć na papierze :) Bo to generalnie polega na ozdabianiu np. albumów (robienie ich własnoręcznie), kartek okolicznościowych itp.rzeczy. Ja kiedyś pisałam hurtowe ilości listów (takich ręcznych :)) i zawsze je ozdabiałam, choć z samym pojęciem scrapbookingu zetknęłam się niedawno. A żebyście wiedziały mniej-więcej o czym w ogóle mowa, to podaję linka do grafiki przy wpisaniu słowa "scrapbooking" :) http://images.google.pl/images?source=ig&hl=pl&rlz=&q=scrapbooking&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi No to się rozpisałam :D

Dzień dobry dziewczynki! nataliuś --- kiedy kochana masz tą wizytę, bo nic nie napisałaś? Strasznie jestem ciekawa co on Ci powie. Mika dobrze Ci radzi, żebyś sobie spisała o co chcesz go zapytać. Tak niby się wie co nas trapi a jak się wchodzi do gabinetu to wszystko się zapomina. I bądź dobrej myśli! magdaleena --- fajne te kartki i albumy! W sumie ciekawe zajęcie, ale ja nie mam takiej wyobraźni, żeby wymyślać nowe ozdoby. U mnie wszystkie kartki byłyby takie same albo odgapiałabym od innych. :-D Te moje zakupy to po to, żeby odreagować kłótnię! Musiałam się jakoś pocieszyć. Ale nadal mamy ciche dni... Rozmawiamy tylko \"służbowo\". Ciekawe kiedy nam przejdzie. Zawsze szybko się godzimy, ale jak będzie tym razem? Pojęcia nie mam... Miłego dzionka i piszcie coś. On-line, fisiowna --- jak tam Wasze fasolinki? lilka, malina, skoda, lily white, niezapominajka, foczka, cheerlees, OD CZASU... --- jesteście tu jeszcze?

Gość magdaleena
Jak to nie ma? Przecież jestem :) Co prawda zaczernić się nie mogę, ale do tabelki już się jakiś czas temu dopisałam :) STARACZKI NICK..........CYLK STARAŃ... ...... ..TERMIN@... .......WIEK.......ZAM. Mika23..................2................06.07??........ ...23.......Podkarpackie niezapominajka25__..2..............20.06.............25 .........Śląskie nataliuś..................8...............03.07......... ....26.......łódzkie Foczka_.................3.................?............. .....24......Pomorskie green-ka ...............2..............09.07. ...........28 ........dolny śląsk skoda... ................2....................................20..... kuja.-pom. fisiowna.................4.............2.06............. .....26.........Londyn Malina...................1.............08.06............ ......27........Stambul lilka90....................2 ............13.06.................30......Glasgow lily white................1..............ok 19.06............29........kuj-pom magdaleena.............6.............ok 22.06. ...........26...dolnośląskie BRZUCHATKI NICK..........TC......DATA BADN......TERMIN POR.....WIEK....płeć Online-79......4..... 20.06...........12.02.2010? .......30 .... ???

O widzisz, a ja spojrzałam na tą tabelkę, którą przed Tobą wkleiła Mika (str14) i tam Cię nie widziałam ;-)

wskakuje STARACZKI NICK..........CYLK STARAŃ... ...... ..TERMIN@... .......WIEK.......ZAM. Mika23..................2................06.07??........ ...23.......Podkarpackie niezapominajka25__..2..............20.06.............25 .........Śląskie nataliuś..................8...............03.07......... ....26.......łódzkie Foczka_.................3.................?............. .....24......Pomorskie green-ka ...............2..............09.07. ...........28 ........dolny śląsk skoda... ................2....................................20..... kuja.-pom. Malina...................1.............08.06............ ......27........Stambul lilka90....................2 ............13.06.................30......Glasgow lily white................1..............ok 19.06............29........kuj-pom magdaleena.............6.............ok 22.06. ...........26...dolnośląskie BRZUCHATKI NICK..........TC......DATA BADN......TERMIN POR.....WIEK....płeć Online-79......4..... 20.06...........12.02.2010? .......30 .... ??? fisiowna.......4......22.06............9.02.2010(?).......26......?

wizyte mam w czwartek o 18.10,tez jestem ciekawa.....W tym tyg pracuje na rano i juz nie wiem co gorsze czy to czy praca w nocy...wstaje o 03.40 i cały dzien jestem nieprzytomna:(......powiedzcie mi dziewczynki jak to jest z współżyciem przed wizyta u gina?bo teoretycznie jutro badz pojutrze powinnam miec owulke,no i same wiecie:)...Mika23 kiedy pojawia sie owulka,przed skokiem temp czy po? a głupie posty pozostawie bez komentarza

witam wszytskie dziewczyny udzielam się też na innym wątku ale postanowiłam dołączyć do was.Mam 28 lat i od lat jestem mężatką.O dziecko zaczelismy się starac od tego cyklu i dziisaj przyszła @ więc mam doła wielkiego bo gdzieś wyczytałam ze albo się udaje za 1 razem albo czeka nas długie staranie :( używalam testów owulacyjnych i nici.Powiedzcie co ile sie przytulacie w okresie płodnym ?i napiszcie ile się juz staracie i jak to znosicie?Pozdrawiam

czesc Magda,jak chcesz to przeczytaj nasz topic tam znajdziesz wszystkie odp na swoje pyt:)zeby nie było,nie jestem nie miła ale nie chce mi sie pisac wszystkiego od poczatku bo znowu doła załapie:(

Gość CZY MOGE OD CZASU DO CZASU
NATALIUS , CO TO ZA BUCZENIE ???? a kto forum bedzie podnosil na duchu jak nie ty swoimi postami usmiech prosze choc malutki taki

skarbie nie martw sie tylko ciesz ze zrobilas kolejny dobry krok w strone celu

nie no przeciez nie bucze.....buczec bede w czwartek....na razie zżarłam kalafiora i wdaje sie w bezsensowne dyskusje na kafe,ojojoj nawet nie sadziłam ze ziemia moze tak głupich ludzi nosic:):):):):)

przeczytałam prawie cały wątek i juz prawie wszytsko wiem :) od tego cyklu znowu staraania i mam nadzieje ze coś wkoncu z tego będzie

eeeeeeee to uczta malutki pewnie byl kalafiorek ?

Gość Mika23
nataliuś-- ja np niegdy przed wizytą u gina nie współzyłam dwa dni wcześniej. Ale ja np mam tak, ze jak sie przytulam wieczorem to przez cały drugi dzień mam zaburzony śluz, wiec wole zawsze iść na szysto:) A co do temp to ja już nie wiem jak jest, w tym cyklu nie mierze. Nawet nie wiem kiedy mam mmiec owu, ide na zywioł i nie bede sie martwić. :) A co do twojej pracy to naprawde Ci współczuje:( Ja nie potrafiłabym tak wstawac rano ani tym bardziej pracować po nocach, także podziwiam Cie. Magdaleena-- masz bardzo ciekawe hobby, bardzo mi sie spodobały te różne zdjęcia w linku. Słuchaj może jak jestes w tym dobra to może bys pomyslala o robieniu na zamówienie dla kogoś takich rzeczy, wiesz wydaje mi sie ze takie rzeczy teraz sa bardzo modne:) magda8080-- nieprawda jest to ze jak ktos nie zachodz w 1 cyklu to od razu bedzie sie długo starał, jest tak duzo dziewczyn ktore zachodza w 2,3,4,5,6 cyklu. Przegladałam rozne fora ii tabelki innych dziewczyn i daja one dużo nadziei:) fisiowa--- super ze sie w koncu dopisalas do brzuchatek, napisz jak sie czujesz A gdzie jest reszta dziewczyn, sa w tablece a nic sie nie odzywaj:( A na koniec coś o mnie. Słuchajcie dziewczyny dziś moj 11 dc i zauwazyłam ze dzis śluz raz tylko w ciągu dnia był podbarwiony kolorem brunatnym. Wiecie co moze oznaczac? Próbuje spokojnie do tego podejsc, na owu jest za wczesnie. A np na jakies zapalenie czy cos w tym stylu nie wyglada mi. nigdy nie miałam zakażenie pochwy czy tych narzadów, nic mnie nie boli, piecze czy swędzie. Obraz sluzu raczej prawidłowy.

NATALIUS kazdej z nas zostana te nerwy wynagrodzone zobaczysz . nie bede cukrowac i nie podam ci konkret daty ale ... sama wiesz ile jest mozliwosci ,ile prob,i ile juz zaciazonych

Gość Mika23
magda8080-- moze dopiszesz sie do nas?? tzn do tableki:)

i ja się dopisuje :) STARACZKI NICK..........CYLK STARAŃ... ...... ..TERMIN@... .......WIEK.......ZAM. Mika23..................2................06.07??........ ...23.......Podkarpackie niezapominajka25__..2..............20.06.............25 .........Śląskie nataliuś..................8...............03.07......... ....26.......łódzkie Foczka_.................3.................?............. .....24......Pomorskie green-ka ...............2..............09.07. ...........28 ........dolny śląsk skoda... ................2....................................20..... kuja.-pom. Malina...................1.............08.06............ ......27........Stambul lilka90....................2 ............13.06.................30......Glasgow lily white................1..............ok 19.06............29........kuj-pom magdaleena.............6.............ok 22.06. ...........26...dolnośląskie Magda8080 .............2............o 15.07...............28.....śląskie BRZUCHATKI NICK..........TC......DATA BADN......TERMIN POR.....WIEK....płeć Online-79......4..... 20.06...........12.02.2010? .......30 .... ??? fisiowna.......4......22.06............9.02.2010(?)..... ..26......?

ja mam cykle w miare regularne 29-32 dni ale widac cos nie jest w porzadku skoro nawet przy testach owulacyjnych się nie udało w 1 cs.Może macie dziewczynki jakies sposoby na dziecko:np świeca po :) albo jakieś pozycje które sprzyjają zapłodnieniu?

Gość Mika23
Super magda8080 ze sie dopisałas:) mam nadzieje ze bedzies do nas czesto zagladać i pisać co u Ciebie:) Zajrze do Was jeszcze pozniej, teraz musze popisac troszke pracy mgr i ma przyjsc znajomy zebym mu troszke ang potłumaczyła:( tak wiec mam pracowity wieczó:(

kalafiorek był sredni,ale za to jaki pyszny z bułeczka:):):)hmm,to co ja przez konowała mam swoja owulke zaprzepascic??????????:(:(:(z ta moja praca to wychodze z załozenia ze jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma....moze pracy nie lubie ale za to pieniazki baaardzo:)

Gość Mika23
Magda8080--- najlepszy sposób to przytulić sie do ukochanego i tak leżec kilkanaście minut. Moim zdaniem świeca, i wyginanie tyłka:) psuja atmosfere, jestem romantyczka i nie wyobrazam sobie zebym 'po' robiła jakieś swiece zamiast sie mocno wtulić w ramiona M:)