Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXdietynkaXXX

tym razem SERIO....Z mniej lub bardziej ważnego powodu - 20kg zrzućmy to razem!

Polecane posty

Naprawde myslisz, ze Twoj organizm jest tak wyjatkowy, ze nie potrzebuje pozywienia? To gratuluje znajomosci swojego organizmu. Do lekarzy zapewne tez nie chodzisz, bo sama znasz swoj organizm najlepiej?

Gość Merredithh
Przychylam sie do przedmowczyni. Jak zaczniesz normalnie jesc i mniej sie ruszac, to predzej, czy pozniej te kilogramy Ci wroca. Wiem z doswiadczenia

jejku dziewczyny tak sie ciesze ze chociaz Wam tak wspaniale idzie to odchudzanie:) ja zaczne chyba jak beda te wakacje bo teraz tak zaczynam ze jeszcze grubneP poprostu musze znalezc jakas prace bo to siedzenie w domu to tragedia i wtedy juz nie bede miala czasu na jedzenie:P ja tutaj wszystko na bierzaco sledze tylko poprostu sie nie odzywam bo jakos nie mam nic ciekawego do powiedzenia:P w dalszym ciagu trzymam kciuki i pozdrawiam!!:*

Gość XXXdietynkaXXX
jabluszko D odzywaj się! wróciłam z pracy, troszke na rowerek, 20 km za mną :) dobre i to :) a teraz zaraz spać :) rano sobie porozmawiamy :) a swoją drogą jestem w szoku że ten topik przetrwał dzień :D :) brawo kobietk!! ja używam balsamu...ujędrniającego, ale nie chce mi się regularnie stosować więc tak jakbym nie używała :P no, ale kto wie, może zaraz zacznę używać :D a do kąpieli peeling mam jakiś antycellulitowy :) dziewuszki tylko się nie bijcie :D :) ;) * lola84 mam tak samo jak Ty :D mój facet też szczupły je i je a nie tyje.....jeszcze :D

Ja na razie tylko krem na rozstępy pociążowe. Zastanawiam się nad tonikiem z avonu. Miałam go rok temu i był na prawdę fajny. Używałam go na ramiona i brzuch. Na cellulit najlepszy peeling i masaż. Na forum ciążowym dziewczyny podały przepis na peeling domowy.Jeden jest z cukru, a drugi z kawy (a w zasadzie z fusów po kawie). Trzeba się namydlić, a następnie na namydlone ciało garść cukru albo tych fusów i masować. Są efekty po 2 miesiącach reguralnego stosowania. Ja wypróbowałam oba. Cukier spoko, ale się szybko rozpuszcza. Dla mnie ten z kawy jest super. Ja stosuję go na wszystkie partie ciała. Masuję aż do czerwoności :) Skóra po nim gładziutka jak jedwab, tylko później płytki muszę szorować bo mam masakrę pod prysznicem.

A więc dzisiaj zjadłam 7 plastrów szynki, 4 rzodkiewki, jogurt i jakbluszko , ryba, a na kolacje salatka z tuńczykiem i mnóstwo wody pozdrawiam :*

Gość Spiąca Królewna89
ah zamiast sie wziasc za siebie to fora zakladacie.. no ale niech bedzie... ja sie wzielam poprpstu za siebie ruszylam dupsko i zaczelam cwiczyc dziennie na brzuch talie i nogi i o prosze 2 miesiace i 10 kg mniej... teraz nie cwicze juz 2 miesiac a waga nie wzrosla a jem normlanie... a teraz znowu zaczynam cwiczxyc i kolejne 10 kg zrzucic chce i to zroibie poraz kolejny.. a pote sie zobaczy czy zostane przy swojej wadze czy jeszcze z 3 w dol mi sie zamarzy ;D

Gość XXXdietynkaXXX
tylko prosiłabym na tym forum bez złośliwości. :) dziewuszki ciekawe jak będzie z nami powiedzmy za pół roku :)

Witam :) Mam nadzieje,ze za pol roku topik bedzie jeszcze istnial ;) Co Wy na to,abysmy wszystkie wklejaly co danego dnia zjadlysmy? Pozwoli nam sie to lepiej kontrolowac i bedziemy mogly podpatrzec co inni jedza i byc moze podzielic sie jakimis przepisami na zdrowe potrawy.

Spiąca Królewna89--> nie trzeba bylo siedziec wczesniej na forach bo bys wtedy nie spasla sie:P:P::P hihihihih a dziewczyny zostaw w spokoju bo robia to co chca i robia to dobrze!

Ewelina1985 myślę że to dobry pomysł :) Ja już dzisiaj zjadłam poł bułki z serem :) kilka rzodkiewek i 3 plastry szynki :) A Wy dziewczynki ?? :)

Gość XXXdietynkaXXX
:) no w sumie można.... :) ja dziś jadłam rybkę - dorsza, i kawałek razowca, bo wazy nie miałam niestety. do pracy wezmę pomidorka może jakiegoś i jogurt czy coś takiego. właśnie skończyłam na rowerku jeździć :) 40km :) hihi dla mnie rewelacja, a za chwilę brzuszki :) trzymajcie kciuki bym nie jadła nic słodkiego :)

Gość XXXdietynkaXXX
a poza słodyczami to jeszcze ciągnie mnie do białego zwykłego chleba i jakoś nie umiem go znielubić.... :( może zna ktoś jakieś zaklęcie ;) aaa......dziś w pracy będzie pewnie pomysł by zjeść makaron z truskawkami, co o tym myślicie, jak bardzo kaloryczne to jest?

hmm nie mam pojecia, ale mysle że mała miseczka to max 250-300 kcal. a ja na obiad zjadłam troche swiezutkuch truskawek :) pycha...:)

o matko! to ja przy was wcinam jak świniak :( na śniadanie skiba normalnego chleba z serem almette, na drugie to samo razy 2. no i teraz obiadek pół paczki ryżu z sosem, kawał kalafiora i 2 zrazy :( marna dieta a jeszcze wieczorem piwo będzie albo i 2 ;) no, ale jedzenia już nie będzie bo 17-18 to ostatnie karmienie balsamów używałam kilka, zadowolona jestem z czarnego ziaja ( nie wiem, czy tu można nazwy podawać) bo fajna skóra jest po nim

pewnie ze mozna podawac nazwy:P ;) a raczej jest to wskazane:D ja chetnie bym sie dowiedziala o jakims skutecznym balsamie a szczegolnie na piersi tzn na rozstepy no i ujedrniajacy bo pomimo ze mam 18 lat to nie jestem zadowolona ze swojego biustu:/ nie dosc ze taki ogromny bo DD to jeszcze malo jedrny:P no i takze cos takiego na rozstepy i cellulit szukam... jak narazie stosuje takie balsamy z garniera na sucha skore bo ostatnio mialam problemy i robily mi sie takie przesuszone plamy wiec teraz regularnie stosuje:) ja jem chyba jak wieloryc jak kolezanka pisze ze je jak swiniak:D:D jak narazie nie bede pisala co jem bo nie chce ani Wam smaka robic ani nie ma czym sie chwalic:P ale od poniedzialku obiecuje wszystko pisac:) buzka:*

Gość Merredithh
Ja dzisiaj drozdzwkke i zaraz ide upiec lososia. A uzywam kremow i balsamow Lirene

ten czarny to właśnie na cellulit i wyszczuplający. jest też pomarańczowy, pachnie bajka, ale ten mi się wydaje jakiś bardziej działający. a na rozstępy czytałam na forum dla ciężarówek, że dobra jest ziajka. oczywiście są inne dobre, ale ta jest dobra i w normalnej cenie, czyli ok. 12-15 zł. nie kręć, że od poniedziałku ;) już zaczynamy!

4 dzien za mną :) czuje się tak fajnie lekko.. dzisiaj wypilam jogurt, zjadłam troche truskawek, rzodkiewki i pieczywo chrupkie z serkiem topionym i ogórkiem + czerwona herbata.. :) jest dobrze :)

jakos teraz nie moge ruszyc z miejca wiec od poniedzialku jak juz komus obieca, to sie zawezme:P:D a teraz chociaz wstyd sie przyznac bede miala kilka okazji do opijania chocby jutro koniec roku szkolnego wiec nawet diety nie mam co zaczynac:P

Witam dziewczynki u mnie dieta za dieta i jakoś leci Narazie postawiłam sobie cel do końca wakacji 10kg i zostało mi jeszcze 9kg:)

Obecnie jestem na kapuscianej ale chyba tylko do jutra, od soboty stilmana:)

Ja dzisiaj uległam pokusie i zjadłam rożka na mieście. 130 kalorii :) Na śniadanie miałam 3 kromki chrupkiego z almette i pomidorem, na drugie rożek śmietankowy. Obiad 1,5 ziemniaka, 0,5 kotleta schabowego i sałatka ze świeżych warzyw. Na podwieczorek miałam arbuza i jabłko, a na kolację dokończyłam sałatkę z obiadu. Kupiłam dzisiaj hantelki malutkie, i będę ćwiczyła :) znalazłam kilka fajnych filmików w necie. Kusiło mnie dzisiaj żeby się zważyć, ale doszłam do wniosku że najlepiej będzie raz na tydzień, tak więc czekam do poniedziałku. W sobotę idę na urodziny do szwagra i tak się zastanawiam czy zjeść kawałek ciasta, czy zawziąć się i nie ruszyć. Dietynka podziwiam twoje rowerowe zacięcie. Mnie te stacjonarne odstraszają. Miałam kiedyś, ale zawsze po 5 minutach jazdy tak mi się nudził, ze dawałam spokój. A tu prosze 40 km, całkiem nieźle.

XXXdietynkaXXX - zaczernij się Ja też z wami zaczynam, chcę schudnąć minimum 20 kilo.

Gość XXXdietynkaXXX
hejka! :) wróciłam z pracy :) padam na ryjek :) jak mam się zaczernić? :) bo nie wiem ;) kobiety! masakra jest! za rok ślub a ja jak torba, docierać to do mnie zaczyna dopiero :( jeju muszę schudnąć przynajmniej 20 kg :/ pomocy! kopa w tyłek na rozpęd! ....chyba nie dam rady usiąść na rower już dziś:( widzę, że o balsamach się tu można dużo dowiedzieć :D

no i 3 piwa były. nawet nie wiem ile to w kaloriach, ale nie ma znaczenia, bo jeden taki i tak mnie olewa. waga nie ma znaczenia, bo wy macie raz tyle co ja (przepraszam za szczerość), ale macie kochanych facetów. a ja z moimi 58 się miotam. i tyle ;(

lola 84 --- > mnie też dzisiaj kusilo , żeby sie zwarzyć, ale sie powstrzymałam.. :) Czuję że w pn cyferki na wadze milo mnie zaskocza i zamist 68 zobacze chociaż 66 :) A dzisiaj na śniadanko jogurcik pitny Danone .