Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXdietynkaXXX

tym razem SERIO....Z mniej lub bardziej ważnego powodu - 20kg zrzućmy to razem!

Polecane posty

Gość XXXdietynkaXXX
a co wygląd ma do "mieć lub niemieć faceta" ? bez przesady :) ....no chyba, że jest sie niezadowoloną z zycia piękną desperatką...to może mieć znaczenie, bo taka osoba nie umie się cieszyć życiem - nie ma więc większych szans na faceta! ludzie! głowa do góry bez wzgędu czy się waży 50 czy 150 kg

O ile dobrze pamiętam to w preferencjach nad tytułem forum musisz się zaczernić, to znaczy zastrzec swój login :) Ja już po moim standardowym śniadanku czyli 3 kromki chrupkiego z almette i wędliną. Spadam zaraz na spacer.

Gość XXXdietynkaXXX
no to potem to zrobię, teraz nie mam jak, do pracy o 10 wychodzę :/ :) jadłam rybkę po grecku i 2 kromki razowca, wazę muszę dziś kupić...wtedy nię pokuszę się o chleb

Dzien dobry :) XXXdietynkaXXX tez uwielbiam chleb i swieze buleczki.I to chyba zawsze bedzie moja slaba strona. Teraz bardzo ograniczylam pieczywo, na ogol jem Waze. sama sobie, kiedy moj narzeczony mnie poznal wazylam 60kg :) Pozniej przyszly ciezkie czasy dla mnie, zaczelam jesc,zeby poprawic sobie nastroj, pozniej nie potrafilam przestac i tak doszlam pewnego dnia do 82kg- dzis jest 76,9kg :) I tak,zeby byla jasnosc, to moj facet oswidczyl mi sie jak juz bylam ,,gruba,, czyli,gdybym mu sie nie podobalo zapewne by tego nie zrobil :)

Gość XXXdietynkaXXX
figura na dłuższą metę się nie liczy :)

Gość XXXdietynkaXXX
morda mądralo :D ludzi, którzy potrzebni tu jak dziura w moście serdecznie żegnamy. najprościej jest się śmiać, jeśli się chociaż ma jakieś pojęcie to można się wypowiadać, gorzej jeśli jest się osobą, która po prostu lubi se pogadać...a w rzeczywistości ma g....... do powiedzenia :) pozdrawiam! kobietki 40 km za mną :)

Hejka W preferencjach na górze można się zaczernić, tam wszystko pisze. A dobrze to zrobić bo nikt wtedy się pod ciebie nie podszyje. Dziewczyny ruszamy!!! Jakie macie konkretne plany co do odchudzania? Ja po pierwsze MŻ, i dużo ćwiczeń. Mam zamiar w miesiąc schudnąć 10 kilo a potem zdrowe jedzenie i powoli reszte zrzucić. Wiem że to za dużo jak na miesiąc ale za miesiąc mam urodziny i chcę sobie zrobić taki prezent :-) Potem już będzie powoli a do skutku. Napiszcie jakie macie plany, ile ważycie i ile chcecie schudnąć, łatwiej będzie to połapać. Albo zrobimy sobie stopki - to też w prefrrencjach, co wy na to??

Witam :) Ja tez chce sie odchudzac poprzec MZ tylko,ze nie bede jadla 1000kcl a okolo 1500kcl, poza tym troche cwiczen- 30 minut co drugi dzien i codzienne godzinne spacery. Waze 76,8kg( codziennie spada mi100gr :) )a za rok na swoim slubie chcialabym wazyc okolo 57kg, ale jak bedzie 60kg to tez bede zadowolona :)

Gość XXXdietynkaXXX
no uwaga! upiekłam ciasto! i ciekawe czy się nie pokuszę by chapnąć kawałek :/

Gość To nie serio
No jak piszesz w tytule :Tym razem na serio" to nawet nie myśl o tym placku, chyba że kolejny temat z nudów!!!

Gość XXXdietynkaXXX
nie myślę nie myślę kimkolwiek jesteś..... a swoja drogą to Ty chyba tu jesteś z nudów :D :P ja piszę do osób z którymi tu wspólnie coś robimy.... :)

Dietynka, kobito zaczernij ten nick ;) Ja wczoraj dla szwagra piekłam, nawet się nie pokusiłam żeby oblizać palca z kremu. No ale dzisiaj na urodzinach obiad grillowy i kawałek ciasta zjadłam. Nic trzeba iść dalej. Boję się tego poniedziałkowego ważenia trochę. Jakby tak 2 kg mniej pokazało to by mnie podbudowało trochę i dodało determinacji, ale mam takie dziwne wrażenie że stoję w miejscu.

Gość XXXdietynkaXXX
Lola84 nie wiem czy mi się udało, zaraz sprawdzę :D ale nawet pół kg nie wyparowało z mojego dupska :( no nic, trzeba iść dalej.... :) a złośliwi niech się cmokną :) :D i tak mi się uda :)

Gość XXXdietynkaXXX
może teraz :/

Gość XXXdietynkaXXX
coś mi nie idzie to :(

Gość XXXdietynkaXXX
:(

Gość XXXdietynkaXXX
poddaję się :(

Gość XXXdietynkaXXX
robię wszystko jak trzeba więc nie wiem dlaczego się nie zaczernia

Gość xola2x
muszę sprawdzić co i jak ;)

no wiec tak, wystarczyło wejść w preferencje, wybrać wariant A czyli: "Jeśli nie posiadasz jeszcze swojego profilu, to kliknij tutaj." tam podać login, swojego maila no i hasło i tyle, nie wiem dlaczego Ci się nie udało pozdrawiam Lola84

A teraz mam pytanie do znawców tematu. Otóż podejmując wyzwanie doprowadzenia swojej wagi do porządku zaczęłam codziennie ćwiczyć. Wieczorkiem zawsze robię brzuszki, a następnie różne ćwiczenia na brzuch, ramiona i plecy. Moje pytanie brzmi ile czasu codziennie powinnam poświęcić na ćwiczenia aby przyniosły efekty??? Czy 10-15 minut dziennie wystarczy??

Hey dziewczynki mnie już coraz mniej:) ale jeszcze daleko do mojego celu:(

Gość XXXdietynkaXXX
Pebi gratulacje :)!!!!

Witam :) Mam nadzieje,ze wszystkie mialyscie udany weekend :) No to zaczynamy drugi tydzien dietki. Powodzenia zycze zarowno Wam jak i sobie ;)

Cześć ja już po ważeniu. Trochę się bałam, ale jest ok straciłam 2kg :D

Lola gratulacje :) Pieknie Ci idzie :) Moja siostra zaczela wczoraj 6W i ja sie zmeczylam patrzac tylko na nia ;) Zartuje, jak spadnie mi troche tluszcz z brzucha to tez zrobie ta szosteczke. Teraz nie bede widziala efektow i sie zniechece wiec poczekac z tym jeszcze kilka miesiecy.

Gość XXXdietynkaXXX
:( waga w miejscu stoi :( dół

Dietynka, nic się nie martw, w końcu zacznie spadać. Mnie jest łatwiej bo ja karmię piersią, a wtedy się szybciej chudnie. Będzie dobrze ;) No ja widziałam filmik z 6W na youtube. Na razie ćwiczę po swojemu, ale za jakiś czas też spróbuję. Najgorsze jest to, że za tydzień jadę na 2 tyg. do rodziców na wieś. Tam będzie mi bardzo trudno się zmobilizować. Już mamie zapowiedziałam, że ma mnie nie paść żadnymi pierogami, ciastami, itp. To będzie chyba mój najcięższy sprawdzian.