Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xsaharax

1 lipca - kto ze mną ? Odchudzanie !

Polecane posty

Cześć Dziewczyny :) Trzymam dietkę, jutro ostatni dzień 1 fazy i później nareszcie warzywka! :D Mama też się odchudza :) W tym tygodniu będę do Was zaglądała niestety rzadko ze względu na sobotnie chrzciny mojego synka..(zakupy, drobne sprzątanie, gotowanie itp, oczywiście wszystko z synkiem :) ) ale w kolejnym obiecuję nadrobić nasze pogawędki :) pamelkawit- ładnie Ci kg uciekają :) Za chwilę uciekam do fryzjera i na zakupy, więc nie wiem czy dziś jeszcze zajrzę do Was, chyba że późnym wieczorem :( Pozdrawiam wszystkie Odchudzaczki! buziaki :)

pamelkawit - nie mam pojecia co z nimi.. Bylo Nas tyle a zostały tylko 3 .. to smutne, ale trzeba przeżyc. Ja wlasnie po obiedzie. 6 pyz z mięskiem. teraz herbatka.. Na śniadanie był Danio metoda na gloda :) i czereśnie :) .. Czuje się lekka jedząc 3 posilki dziennie :) Nawet mi to odpowiada. Im wolniej bede chudla tym dlużej utrzymam efekt :) Pozdrawiam

jestem, tylko niestety ze wzgledu na prace az tak duzo nie moge sie udzielac:) u mnie ok:), dieta do przodu:) xsaharax ile ważysz:) bo w stopce masz tylko cel;p

i przez tą pracę osiągniesz swój cel:) jak np. jak schudłam te 5kg, to wiadomo nie tak duzo, ale czuje sie o wiele pewniej:)

w ok. 25 dni;) jak? poprostu pilnuje sie i jem 700kalorii:)

xsaharax, nie chcę się mądrzyć, ale 3 posiłki to zdecydowanie za mało. O wiele trwalej i zdrowiej odchudzisz się jedząc 5 posiłków. Nie muszą to być duże porcje, wystarczy, że czereśnie z obiadu przeniesiesz na podwieczorek. W przeciwnym razie grozi Ci efekt jojo i całe odchudzanie na marne. Wiem co mówię, wielokrotnie rozmawiałam z dietetykiem. Ja ważę się już jutro :)

Witam :) 15 dzien zmagań z wagą. Jutro czwartek- tradycyjnie ważenie. Miejmy nadzieje ze bedzie ponizej 66 kg Za mna śniadanie : kromka chleba, 3 plastry pomidora i szczypiorek, oraz drugie sniadanie jogurcik. A co u Was drogie dziewczęta ? agavka jak waga ??

ogólnie dobrze .. tylko ze waga jak stała, tak stoi , nic nie schudłam ani grama .. :(

witam, 5 dzień z dietą proteinową i kolejne 0,5 kg w dół :) ta dieta podoba mi się coraz bardziej!!! Dziewczyny kiedy ja Was dogonie? :) Wy już teraz ważycie tyle ile ja bym chciała.... Martysiu no i jak tam waga?

Gość xasharax
pamelkawit- to ile teraz ważysz ?

Gość xsharax
pamelkawit - to ile teraz ważysz ? nick mi sie poplątał :P

pamelkawit - to ile teraz ważysz ? nick mi sie poplątał znowu hehe.. ;p

xsaharax teraz ważę 82,5 kg już nie mogę doczekac się 7 z przodu :) gdzie wszyscy? pewnie popadali jak muchy przez ten upał...

pamelkawit- a ja nie moge doczekać się 60 .. hmm moze kiedyś zobaczę tę magiczną dla mnie cyfrę. :)

Ja w sobote lecę na wakacje więc nie bedzie mnie do piątku. Watpie zebym miala tam dostęp do sieci, ale jak tylko sie uda postaram sie zdać relacje co u mnie. Oczywiscie po powrocie sprawdze wszystkie posty i dopisze swój.

xsaharax 77,7 kg! Leci w dół ! Znaczy się moja dieta skuteczna jest :)

fajnie, dwa kilo to juz cos;) najwazniejsze ze ruszyło,u mnie kolejny tydzień zastój, to chyba najtrudniejszy okres w odchudzaniu, ehh;< no ale trudno trzeba dalej sie odchudzac;) do jutra;)

Hej Wam! Długo mnie nie było, bo na jednym z topików zarzucono mi że tylko siedzę na internecie i nic nie robię!~Co oczywiście było nieprawdą, ale się wkurzyłam trochę... U mnie kolejny 1kg w dół :) teraz ważę 69kg ;) najważniejesze że już poniżej 70kg :p Jednego dnia zrobiłam sobie głodówkę- 1/4 pomidora co 2 godziny, zaczynając od 10h rano :) Dzisiaj zjadłam tylko kilka łyżek jogurtu naturalnego, bo choć chce mi się jeść to nie mogę, bo strasznie mnie gardło boli i mam wszystko spuchnięte. Każdy kęs sprawia ból... Gratuluję Wam wynków ;))

Witam. Byłam dzisiaj u lekarza. Z wynikami już ok. Przy okazji zważyłam się i wyszło równe 66,0 kg. Fakt, że było to w ubraniu, ale na czczo. Jakby nie patrztył zgubiłam 0,6 kg w tydzień. Czyli tak optymalnie. Ważne, że nie + 0,6. A dzisiaj na śnidanko: jogurt Fantasia truskawkowa + łyżeczka otrąb przennych z jabłkami. Czyli tzw. pełnwartościowe śniadanko :D A jak ta u Was drogie dziewczyny ? :)

Hej kochane! zaczynam 6 dzień zmagań, dziś na wadze tyle co wczoraj...no ale nie będę przecież codziennie chudła po 0,5 kg ! ;) pozdrawiam Was wszystkie!!!:)

zazdroszcze Wam zde wam waga spada .. u mnie stoi i stoi .. no trudno, u mnie narazie dobrze:) potem sie odezwe..

nodule nie przejmuj się tak bardzo tą wagą, takie zastoje to normalka podczas diety a może jeszcze przed okresem jesteś...tylko się nie poddawaj!!! jeszcze 4 kg i będziesz super laska! :) i tak już pewnie jesteś ;) xsaharax życzę udanego wypoczynku, pogody...:) odezwij się szybciutko po powrocie! gdzie jesteś moja towarzyszko niedoli ?! :( martysia_86 pewnie zaganiana jesteś przed tym chrztem....wiem jak to jest

no tak, nie poddaje sie w koncu ruszy:) ograniczylam jedzenie do 100 kalorii może coś pomoże:]