Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FRANKAZWARSZAWY

DO MAM KARMIACYCH SZTUCZNIE OD NARODZIN

Polecane posty

jesli to pytanie do mnie to pojecia nie mam :) mieszkam blisko górczewskiej, ratusza, lidla, polo marketu, tesco tego z media markt , koło parku górczewskiego. :) masz już namiar :)

Zapomniałam powiedzieć, że nie posiadam piekarnika i pewnie stąd taki apetyt na ciacha. A ciacha z wkładką to już rarytas :D

typowa poznaniara, sknera :):): ja ciastka nie biore, moge jakąś prytke najwyzej. franka bierze flaszke i kilka ścierzek.

bo mnie to smieszy jak ludzie dzieci traktuja najpierw sterylnymi warunkami a pozniej dziwia sie ze dziecko za grosz w swiecie sie nie odnajduje i wszystkie chorobska lapie. moj maz ma sterylna matke to do czasu az nie wyjechal na studia to skonczony zdechlak byl

mieszkasz pewnie koło tej szkoły gdzie jest tez szkoła tanca :) kurcze ja dzien w dzien łaże na spacery tam. Teraz sie bede przyglądac kżdej zabrzuszonej :)

alonuszka ja jestem ślepa!!!!!!!! nie zauwazyłam cie!!!!!! witaj mi ):):):) a co ty tez ciacho z wkładką? :)

No coś w tym jest. Koleżanka tak chuchała i dmuchała na synusia, że ze zdrowego dziecka zrobiła alergika z astmą... I teraz z drugim robi to samo :( A że okolice Poznania to nie znaczy, ze Bambrem jestem :P Brak piekarnika nie ze skąpstwa, a z kuchni 1,5x1,8metra2... :(

ja ogólnie to trochę mam nasrane we łbie jeśli chodzi o czystość ale raczej taką cielesną, non stop się myję :) wczoraj myłam się 4 razy i zawsze do tego myję włosy (szampony kupuje w hurtowni po 1 litrze ina miesiąc starcza) dużo piorę, nic nie zakładam 2 razy, ale jeśli chodzi o otoczenie to aż tak nawiedzona nie jestem :) dlatego wiem że dziecka też nie wsadzę w sterylną kapsułkę ;)

to wiem gdzie :) ja mieszkam tam gdzie jest przychodnia na czumach :) taki wieelki blok z napisem hala wola :)

Gość jestem w 35 tc
A no wlasnie, do mnie wcale nie tak daleko, bo mieszkam dosc blisko granicy niemieckiej, wiec jak przejedziecie Niemcy to juz w sumie jestescie u mnie, takze zapraszam wszystkie na ciacha :D Alonuszka - no wlasnie, dlatego jak postaram sie jednak nie chuchac i nie dmuchac tak na swojego synka. Pamietam tez, ze kiedys gdzies pisalas, ze twoj maluszek urodzil sie w 35 tc i w zwiazku z tym mial jakies problemy. Jak sie teraz czuje? Mozesz napisac dlaczego mial problemy? W sumie wydawaloby sie, ze taki wczesniaczek urodzony w polowie 8 miesiaca to juz nie taki znow wczesniaczek.

hehe mamy działkę na mazurach i jak tam pojadę z małym to sterylność zerowa. moi rodzice z wawy na emeryturę tam sie przenieśli i są tam zwierzaki w ilości : 1 nasz kot 1 nasz pies 5 dorosłych kotów wiejskich przesiadujących u nas bo żreć dostają ;) 8 malutkich kotów także wiejskich 3 jeże i jak dziecko w czystości się uchowa jak dziadem piaskownice zrobi i zgraja zwierzaków będzie obok latać (wszystkie są odrobaczane ) :)

kurcze jaki świat jest mały :):):): jak powijesz już dziecię to zapraszam po ciuchy :) mam dwa wory, do ciuchania po domu będa;)

i weź tu człowieku temat o butelka załóż :) ciastka z marychą załatwione, nowy ziomal z osiedla na spacery z dziećmi też jest a i na wakacje do Poznania i Holandii można wyskoczyć :) uwielbiam was :)

ja tez przy granicy niemieckij bo ze szczecina jestem:) ciacho bym wszamala ze ho ho. bo ja wczoraj mialam ciezki dzien to teraz odreagowuje i wpierdzielam co popadnie. a franek juz sie prawie wygrzebal ze wszystkiego. to jest dzieciak z ciezkiej ciazy.3 razy podchodzil do porodu. mial problemy z ukladem nerwowym- ae to chyba od lekow tokolitycznych, wylewy dokomorowe, male problemy z oddychaniem- mimo zastrzykow na pluca, drzenia konczyn i do dzis jeszcze troche walczymy ze wzmozonym napieciem.ale zaczal trafiac noga do buzi wiec juz robi sie dobrze:)

alonuszka wiesz, fajnie ze piszesz to tak bez zadęcia. A przeszłaś naprawde wwwooooww z synem.

ach to takie ciacha...a ja nie doczytalam bo przegladalam po lebkach bo tyle zescie napisaly:)

w sumie to teraz taki normalne mi sie wydaje:)ja sie nachodzilam z nim po lekarzach i wiem ze ludzie to straszne dramaty przechodza.ja jestem szczesliwa ze tak to sie skonczylo

Gość jestem w 35 tc
Alonuszka, ja tez pochodze ze Szczecina :D Kurcze. to swoje przeszlas z maluszkiem...Ale caly szczescie, ze jest juz lepiej. Z czasem na pewno bedzie dobrze. Gdzie chodzisz z nim do lekarza? Slyszalam, ze na Unii i w Zdrojach so dobrzy lekarze.

alonuszka to od ciebie d moich kochanych Międzyzdrojów blisko :D spodziewaj się mnie ;) a Franek mam mój ukochany kotek na imię choć częściej wołam na niego cyc, cycek i reaguje ;) tak ja syna będę mieć :) może twojej córce sie spodoba to zaraz zaczniemy wesele organizować ;)

ja rodzilam na unii. lekarze jak wszedzie-jedni lepsi drudzy gorsi bo kilku juz przetestowalam. ja z nim zadko bywam u lekarza. zwykle w przychodni na podgornej a jak cos mnie niepokoi naprawde to prywatnych znam dobrych:) kolo mnie to ciezko mieszkac bo ja z wygwizdowa jestem:) a franek to calkiem mile imie dla kota:)

a kota masz wykastrowanego??? ja szukam kawalera dla mojej kocicy ;) co do wesela, to ja nie chce zeby moja jagoda miała tesciową ćpunke :):):): wystarczy ze matka alkoholiczka a ojciec alfons ;)